Първоначално изпратено от 6000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by aleks262; 19.11.2024, 16:29.
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Ефекта на Дънинг Крюгер ти даже не можеш да схванеш че ама въобще не визирам брокерите като проблем
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
6К, ти какво си се газирал толкова за брокерите? Много лично ги приемаш нещата, странно. Нали ужким в темата имаше само 1 брокер?
Точно там е работата, че това да не се показва/оказва къде е точното местоположение на имота идва точно от брокерите, за да видиш ли "не ги прескочиш", това е общо взето в ущърб на всички освен тях. Коя от изброените други професии са в интерес само на този, който я работи, може ли да подчертаеш? Аз не напразно питах каква точно им е добавената стойност. Защо в zillow-а в щатите има точен адрес на имотните обяви, а тук не? Всъщност почти навсякъде има по Европа. Ама тук брокерите са шизофреници, хем тръбят, че локацията е най-важна, хем нарочно не се показва локацията от тях. Хахахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Хлебарят произвежда и създава краен продукт - хляб.
Брокерът на НИ какъв краен продукт създава?
По надолу Радев ви го написа който има желание може да не ги ползва ама като чонките са между бузките няма оправия
Коментар
-
Ти си открил имота ама те не ти давали точна локация ?!!?!?
Какво точно си открил тяхната обява ???
Ти какво очакваш и телефона на собственика ли да ти дадат???
Без брокер ни имот можете да си намерите ни да си продадете ама брокерите са ви виновни
на калпавата ракета космоса и е крив
Точно там е работата, че това да не се показва/оказва къде е точното местоположение на имота идва точно от брокерите, за да видиш ли "не ги прескочиш", това е общо взето в ущърб на всички освен тях. Коя от изброените други професии са в интерес само на този, който я работи, може ли да подчертаеш? Аз не напразно питах каква точно им е добавената стойност. Защо в zillow-а в щатите има точен адрес на имотните обяви, а тук не? Всъщност почти навсякъде има по Европа. Ама тук брокерите са шизофреници, хем тръбят, че локацията е най-важна, хем нарочно не се показва локацията от тях. Хахахаха
- 6 Харесвания
Коментар
-
Какво прави хлебаря - купува брашно, меси тесто и пече хляб дето всеки си го може напълно паразитна професия
Ами по сервизите смяна масло на кола 200лв
Не знам с какво се занимаваш но съм сигурен че единствено твоята професия не е паразитска, като например да работиш на някое гише и да даваш разрешителни за някакви неща ето това хората не могат сами да си го направят, а ако пробват сами да си ги направят и пандела дават за фалшифициране на документи
Брокерът на НИ какъв краен продукт създава?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Ами те в повечето случаи купувачите са наивни балъци, които молят да бъдат измамени.
Не виждам нищо ненормално, че брокерите са намерили начин да стрижат тези наивници.
Ами то е престъпна небрежност да ги пропуснеш
Пак стигаме до яденето на баницата
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Аз си намерих без брокер.И на гаджето намеих.И на сина намерих.И то на изгодна цена и трите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Но да се обадиш по обява в имотиту и отстреща да започнат с " но да знаете дължите 3% комисион" - айде няма нужда.
Бонвивана и Ратко предполагам беснеят, защото е тъпо да си пуснеш обява и да ти се обади брокер, който да ти заяви : имам готов наемател, но ми дължиш един наем комисионно, че съм ти се обадил... или пък да почне да ти звъни през седмица с : онзи имот дали ти е още свободен? при положение, че си свалил обявата.
напълни се с всякакви мърлячи, които свалиха нивото и много хора не искат и да чуят за брокер.
Обажда ми се брокер на моята обява и ми казва че има клиент за моят апарт разпитва разни неща и накрая ми казва и да знаете че ние взимаме 3% комисион от нашите клиенти
Аз културно им отговарям че от техните клиенти може да взимат колкото си искат и им пожелавам приятен ден
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ти си открил имота ама те не ти давали точна локация ?!!?!?
Без брокер ни имот можете да си намерите ни да си продадете ама брокерите са ви виновни
на калпавата ракета космоса и е кривLast edited by nradev1111; 19.11.2024, 13:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеИзборът покупка на имот с кредит или живот под наем зависи от много фактори. Вноските по ипотечен кредит за апартамент в София са близки до размера на месечните наеми. Освен това очакванията са цените на жилищата да нарастват.
https://trud.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D...5%D0%BC%D0%B0/
- 1 like
Коментар
-
Там е работата, Байлоре, че това е професия, която в днешно време е ненужна! И мен например това ме дразни - именно брокерите натискат да не се казва точната локация на даден имот, за да не можеш да ги прескочиш, именно брокерите се нареждат да им плащаш комисионна, въпреки че примерно си открил имот без тяхна помощ и т.н. Тотално ненужно звено в цялата схема.
на калпавата ракета космоса и е крив
Коментар
-
Точно така. И аз това казвам - това в днешно време е една паразитска "професия", тя на практика е безсмислена.
Ами по сервизите смяна масло на кола 200лв
Не знам с какво се занимаваш но съм сигурен че единствено твоята професия не е паразитска, като например да работиш на някое гише и да даваш разрешителни за някакви неща ето това хората не могат сами да си го направят, а ако пробват сами да си ги направят и пандела дават за фалшифициране на документи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеИзборът покупка на имот с кредит или живот под наем зависи от много фактори. Вноските по ипотечен кредит за апартамент в София са близки до размера на месечните наеми. Освен това очакванията са цените на жилищата да нарастват.
https://trud.bg/%D0%BF%D0%BE%D0%BA%D...5%D0%BC%D0%B0/
Коментар
Коментар