If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Отново не се интересувам от имоти ,че имам много работа, дори миналата година само минах за кратко през Созопол. В тази къща сега се вихрят всички деца с приятелите им, а ние със семейството ми и това на сестра ми кротко си почиваме в първата, че ни беше отесняло накрая когато челятта порасна и искаха да идват повече хора.
Ако си го купила на половин цена требе на момента да е 100%
Отново не се интересувам от имоти ,че имам много работа, дори миналата година само минах за кратко през Созопол. В тази къща сега се вихрят всички деца с приятелите им, а ние със семейството ми и това на сестра ми кротко си почиваме в първата, че ни беше отесняло накрая когато челятта порасна и искаха да идват повече хора.
Защото съм преживял моменти в които ако нямаш валута си направо занулен.
На черно съм менкал левове за ДМ и франкове.
После с тази валута съм бил цар, когато 1 долар бе 3000лв.
Празни рафтове и мазазини, купони за храна и бензин, но с дойче марките и франковете не само преминах кризата без да я усетя ами и спечелих.
Историята се повтаря, колелото се върти:-)
ДМ вече няма, в евро и долар не вярвам, остана само вярата в швейцарската икономика. Ако и тя се спихне-няма да е добре.
Искаш ли и на теб да ти направя капиталиситческо съревнование?Кавръка загуби катаствофално.Разлика само 42% за година.Дължи бутилка ама се покри и не съм пил нищо.Ти залагаш на франк аз залагам на Nasdaq. След определен от тебе период сравняваме дохода
Добре, че тогава ти ме " светна " какво става ,че тогава не бях в БГ и не се интересувах от имоти. Веднага разбрах , че за кратко може да се направят страхотни далавери ,че и на теб лично ти написах за благодарност. Написах и на поне още десетина човека от форума на лични и стана точно както ви написах ,че ще се случи. Тогава изпуснах и един хубав двустаен на първа линия за 19000 евро ама и аз греша ,а можех да го забия и да го отдавам под наем или да го продам сега, но и за къщата съм доволна при това много , а сега цената и е над 50 %.
Ако си го купила на половин цена требе на момента да е 100%
Добре, че тогава ти ме " светна " какво става ,че тогава не бях в БГ и не се интересувах от имоти. Веднага разбрах , че за кратко може да се направят страхотни далавери ,че и на теб лично ти написах за благодарност. Написах и на поне още десетина човека от форума на лични и стана точно както ви написах ,че ще се случи. Тогава изпуснах и един хубав двустаен на първа линия за 19000 евро ама и аз греша ,а можех да го забия и да го отдавам под наем или да го продам сега, но и за къщата съм доволна при това много , а сега цената и е над 50 %.
Изпосталели перонци , не са добре дошли на срещата, че не познават нрава ми...
Първо си измажи съборетината за 1млн долара в Редута, и тогаз давай акъли на понижители...
С просмукана от вода мазилка, с изгнила арматура на цимента, и с двор превърнат в сметище за стоителни отпадъци, мислиш ли, че ще намериш купувач в близките 200 години ?
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Защото съм преживял моменти в които ако нямаш валута си направо занулен.
На черно съм менкал левове за ДМ и франкове.
После с тази валута съм бил цар, когато 1 долар бе 3000лв.
Празни рафтове и мазазини, купони за храна и бензин, но с дойче марките и франковете не само преминах кризата без да я усетя ами и спечелих.
Историята се повтаря, колелото се върти:-)
ДМ вече няма, в евро и долар не вярвам, остана само вярата в швейцарската икономика. Ако и тя се спихне-няма да е добре.
За ликвиден имот се определя лесно.Един закъсал приятел шитна за 1 месец една гарсониера в Овча купел гредоред 1949 година на първи етаж за 45К с брокер ,при пложение че панелките за ремонт вървяха по 50К.Ама беше ремонтирана и обзаведена.На купувача ще му се изплати след 20 години ако няма разходи.Това не мое да изкара 20 години.Всеки момент ще падне
Коментар