Първоначално изпратено от COVID-19
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеаз и тук съм си добре
ти се интересуваше каква работа можеш да си намериш там с трети клас
и с твоя произход
а по-натам, може и силикон в лилавите джуки да си сложиш
Там им дават социал и имат пари.Пък и харесват такива тъмни като теб
Под пари ще останеш радке,само да ти се бачка
Пък може и да намериш любовта
Бирмингам е за тебLast edited by danetha; 19.11.2024, 20:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
А ти може да идеш при шестака и да наемеш стая при него,хем да му помагаш с вноската
Под пари ще останеш там с тея рязани пистолети,само малко силикон в джуките ти трябва
ти се интересуваше каква работа можеш да си намериш там с трети клас
и с твоя произход
а по-натам, може и силикон в лилавите джуки да си сложишпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениетам не
но тук спокойно може да станеш и брокер
и пак да обслужваш редовните си клиенти от столипиново
Под пари ще останеш там с тея рязани пистолети,само малко силикон в джуките ти трябва
Коментар
-
Има една приказка,че Бай-Ганъо и в Англия да иде,пак си остава Бай-Ганъо.Вече сме в 21 век и хората в развитите държави отдавна са измислили регулациите.Защо и каква е ползата от тях,може би ще разбереш след 10-20г ,но я ми кажи ,в Англия ,може ли ром с 3 клас да стане брокер ?
но тук спокойно може да станеш и брокер
и пак да обслужваш редовните си клиенти от столипиново
препоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеРеотана почва ли да нагрява ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Демострираш ,че нищо не знаеш относно регулациите в Англия за брокерите.Както не знаеше и че ФЕд си намалят баланса от години 2 сърча в гугъл не те правят специалист.
В един пост твърдиш едно,в следващия друго.
Спориш с мен в един пост,в следващия се съгласяваш.А иди разбери
кога човек си нема късмет и хиляда регулации не могат да му помогнат все ще уцели тая дето я нема
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеЕми опитах се няколко пъти да ти намекна че проблема не е в брокерите ама не вдяваш
Защо има регулации в банките,таксита,храните и т.н,а в БГ брокеразлъка няма абсолютно никакви?
Реотана почва ли да нагрява ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеБай Ганьо много неща не знае и само регулации са му в главата
В Англия не се изисква образователен ценз за да станеш брокер
Също така в Англия съвсем спокойно можеш да не използваш брокер за продажба
И най важното дето тука повечето ви мъчи като купуваш в Англия купувачът не плаща абсолютно нищо на брокера на продавача. Брокерът на продавача взима само от продавача и то в повечето случаи между 1 и 2%
В един пост твърдиш едно,в следващия друго.
Спориш с мен в един пост,в следващия се съгласяваш.А иди разбери
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Това ли успя да измислиш? Така си е, когато няма аргументи започват нападки. Няма проблеми, аз съм широкоскроен човек.
Коментар
-
Когато пускам обява за под наем винаги пиша точният адрес. Даже снимам входа.
Брокерезите обаче не казват до последно къде ще водят на оглед наемателите и се получават конфузни ситуации. Имал съм случай едно заблудено момче 3 пъти за един и същи ден различни брокери да го водят на оглед в мой апартамент. :-)))))))))))
Малоумна работа. Не ценят времето на никой.
Напоследък забелязвам една нова тенденция как се прескачат брокери. Брокерите водят "наемателят" с който са подписали някакво хвърчащо листче, но с него има и приятел или приятелка. Реално търсещият е придружителят и по-късно се свързват с мен лично или по телефон. Винаги казвам ясно по време на огледа, че обявата съм я качил като частно лице в имот бг и там ми има телефона:-))))
- 3 Харесвания
Коментар
-
Има една приказка,че Бай-Ганъо и в Англия да иде,пак си остава Бай-Ганъо.Вече сме в 21 век и хората в развитите държави отдавна са измислили регулациите.Защо и каква е ползата от тях,може би ще разбереш след 10-20г ,но я ми кажи ,в Англия ,може ли ром с 3 клас да стане брокер ?
В Англия не се изисква образователен ценз за да станеш брокер
Също така в Англия съвсем спокойно можеш да не използваш брокер за продажба
И най важното дето тука повечето ви мъчи като купуваш в Англия купувачът не плаща абсолютно нищо на брокера на продавача. Брокерът на продавача взима само от продавача и то в повечето случаи между 1 и 2%
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеЕфекта на Дънинг Крюгер ти даже не можеш да схванеш че ама въобще не визирам брокерите като проблемLast edited by aleks262; 19.11.2024, 16:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Ефекта на Дънинг Крюгер ти даже не можеш да схванеш че ама въобще не визирам брокерите като проблем
Коментар
Коментар