Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Демострираш ,че нищо не знаеш относно регулациите в Англия за брокерите.Както не знаеше и че ФЕд си намалят баланса от години 2 сърча в гугъл не те правят специалист.
В един пост твърдиш едно,в следващия друго.
Спориш с мен в един пост,в следващия се съгласяваш.А иди разбери
кога човек си нема късмет и хиляда регулации не могат да му помогнат все ще уцели тая дето я нема
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеЕми опитах се няколко пъти да ти намекна че проблема не е в брокерите ама не вдяваш
Защо има регулации в банките,таксита,храните и т.н,а в БГ брокеразлъка няма абсолютно никакви?
Реотана почва ли да нагрява ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеБай Ганьо много неща не знае и само регулации са му в главата
В Англия не се изисква образователен ценз за да станеш брокер
Също така в Англия съвсем спокойно можеш да не използваш брокер за продажба
И най важното дето тука повечето ви мъчи като купуваш в Англия купувачът не плаща абсолютно нищо на брокера на продавача. Брокерът на продавача взима само от продавача и то в повечето случаи между 1 и 2%
В един пост твърдиш едно,в следващия друго.
Спориш с мен в един пост,в следващия се съгласяваш.А иди разбери
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Това ли успя да измислиш? Така си е, когато няма аргументи започват нападки. Няма проблеми, аз съм широкоскроен човек.
Коментар
-
Когато пускам обява за под наем винаги пиша точният адрес. Даже снимам входа.
Брокерезите обаче не казват до последно къде ще водят на оглед наемателите и се получават конфузни ситуации. Имал съм случай едно заблудено момче 3 пъти за един и същи ден различни брокери да го водят на оглед в мой апартамент. :-)))))))))))
Малоумна работа. Не ценят времето на никой.
Напоследък забелязвам една нова тенденция как се прескачат брокери. Брокерите водят "наемателят" с който са подписали някакво хвърчащо листче, но с него има и приятел или приятелка. Реално търсещият е придружителят и по-късно се свързват с мен лично или по телефон. Винаги казвам ясно по време на огледа, че обявата съм я качил като частно лице в имот бг и там ми има телефона:-))))
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Има една приказка,че Бай-Ганъо и в Англия да иде,пак си остава Бай-Ганъо.Вече сме в 21 век и хората в развитите държави отдавна са измислили регулациите.Защо и каква е ползата от тях,може би ще разбереш след 10-20г ,но я ми кажи ,в Англия ,може ли ром с 3 клас да стане брокер ?
В Англия не се изисква образователен ценз за да станеш брокер
Също така в Англия съвсем спокойно можеш да не използваш брокер за продажба
И най важното дето тука повечето ви мъчи като купуваш в Англия купувачът не плаща абсолютно нищо на брокера на продавача. Брокерът на продавача взима само от продавача и то в повечето случаи между 1 и 2%
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеЕфекта на Дънинг Крюгер ти даже не можеш да схванеш че ама въобще не визирам брокерите като проблемLast edited by aleks262; 19.11.2024, 16:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Ефекта на Дънинг Крюгер ти даже не можеш да схванеш че ама въобще не визирам брокерите като проблем
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
6К, ти какво си се газирал толкова за брокерите? Много лично ги приемаш нещата, странно. Нали ужким в темата имаше само 1 брокер?
Точно там е работата, че това да не се показва/оказва къде е точното местоположение на имота идва точно от брокерите, за да видиш ли "не ги прескочиш", това е общо взето в ущърб на всички освен тях. Коя от изброените други професии са в интерес само на този, който я работи, може ли да подчертаеш? Аз не напразно питах каква точно им е добавената стойност. Защо в zillow-а в щатите има точен адрес на имотните обяви, а тук не? Всъщност почти навсякъде има по Европа. Ама тук брокерите са шизофреници, хем тръбят, че локацията е най-важна, хем нарочно не се показва локацията от тях. Хахахаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Хлебарят произвежда и създава краен продукт - хляб.
Брокерът на НИ какъв краен продукт създава?
По надолу Радев ви го написа който има желание може да не ги ползва ама като чонките са между бузките няма оправия
Коментар
-
Ти си открил имота ама те не ти давали точна локация ?!!?!?
Какво точно си открил тяхната обява ???
Ти какво очакваш и телефона на собственика ли да ти дадат???
Без брокер ни имот можете да си намерите ни да си продадете ама брокерите са ви виновни
на калпавата ракета космоса и е крив
Точно там е работата, че това да не се показва/оказва къде е точното местоположение на имота идва точно от брокерите, за да видиш ли "не ги прескочиш", това е общо взето в ущърб на всички освен тях. Коя от изброените други професии са в интерес само на този, който я работи, може ли да подчертаеш? Аз не напразно питах каква точно им е добавената стойност. Защо в zillow-а в щатите има точен адрес на имотните обяви, а тук не? Всъщност почти навсякъде има по Европа. Ама тук брокерите са шизофреници, хем тръбят, че локацията е най-важна, хем нарочно не се показва локацията от тях. Хахахаха
- 6 Харесвания
Коментар
-
Какво прави хлебаря - купува брашно, меси тесто и пече хляб дето всеки си го може напълно паразитна професия
Ами по сервизите смяна масло на кола 200лв
Не знам с какво се занимаваш но съм сигурен че единствено твоята професия не е паразитска, като например да работиш на някое гише и да даваш разрешителни за някакви неща ето това хората не могат сами да си го направят, а ако пробват сами да си ги направят и пандела дават за фалшифициране на документи
Брокерът на НИ какъв краен продукт създава?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
Коментар