IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
    Реотана почва ли да нагрява ?
    Т'ва е лед-осветление, няма стопляне!

Коментар

Демострираш ,че нищо не знаеш относно регулациите в Англия за брокерите.Както не знаеше и че ФЕд си намалят баланса от години 2 сърча в гугъл не те правят специалист.
      В един пост твърдиш едно,в следващия друго.
      Спориш с мен в един пост,в следващия се съгласяваш.А иди разбери
      Имат доста регулации ама бай Ганьо си избра баш тая дето я нямат за образователен ценз

кога човек си нема късмет и хиляда регулации не могат да му помогнат все ще уцели тая дето я нема

Коментар

• No comment...

Влака заминава...

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
          Еми опитах се няколко пъти да ти намекна че проблема не е в брокерите ама не вдяваш
          Бай-Ганъо не разбира,че проблема е в липсата на регулации.Защо? Ами за да се защитят потребителите,а не няколко единици хора да ги мамят с лъжи,затова.
          Защо има регулации в банките,таксита,храните и т.н,а в БГ брокеразлъка няма абсолютно никакви?
          Реотана почва ли да нагрява ?

Коментар

Бай Ганьо много неща не знае и само регулации са му в главата
            В Англия не се изисква образователен ценз за да станеш брокер
            Също така в Англия съвсем спокойно можеш да не използваш брокер за продажба
            И най важното дето тука повечето ви мъчи като купуваш в Англия купувачът не плаща абсолютно нищо на брокера на продавача. Брокерът на продавача взима само от продавача и то в повечето случаи между 1 и 2%
            Демострираш ,че нищо не знаеш относно регулациите в Англия за брокерите.Както не знаеше и че ФЕд си намалят баланса от години 2 сърча в гугъл не те правят специалист.
            В един пост твърдиш едно,в следващия друго.
            Спориш с мен в един пост,в следващия се съгласяваш.А иди разбери

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

Това ли успя да измислиш? Така си е, когато няма аргументи започват нападки. Няма проблеми, аз съм широкоскроен човек.
              Еми опитах се няколко пъти да ти намекна че проблема не е в брокерите ама не вдяваш

Коментар

• Когато пускам обява за под наем винаги пиша точният адрес. Даже снимам входа.
                Брокерезите обаче не казват до последно къде ще водят на оглед наемателите и се получават конфузни ситуации. Имал съм случай едно заблудено момче 3 пъти за един и същи ден различни брокери да го водят на оглед в мой апартамент. :-)))))))))))
                Малоумна работа. Не ценят времето на никой.

Напоследък забелязвам една нова тенденция как се прескачат брокери. Брокерите водят "наемателят" с който са подписали някакво хвърчащо листче, но с него има и приятел или приятелка. Реално търсещият е придружителят и по-късно се свързват с мен лично или по телефон. Винаги казвам ясно по време на огледа, че обявата съм я качил като частно лице в имот бг и там ми има телефона:-))))

Коментар

Има една приказка,че Бай-Ганъо и в Англия да иде,пак си остава Бай-Ганъо.Вече сме в 21 век и хората в развитите държави отдавна са измислили регулациите.Защо и каква е ползата от тях,може би ще разбереш след 10-20г ,но я ми кажи ,в Англия ,може ли ром с 3 клас да стане брокер ?
                  Бай Ганьо много неща не знае и само регулации са му в главата

В Англия не се изисква образователен ценз за да станеш брокер

Също така в Англия съвсем спокойно можеш да не използваш брокер за продажба

И най важното дето тука повечето ви мъчи като купуваш в Англия купувачът не плаща абсолютно нищо на брокера на продавача. Брокерът на продавача взима само от продавача и то в повечето случаи между 1 и 2%

Коментар

Ефекта на Дънинг Крюгер ти даже не можеш да схванеш че ама въобще не визирам брокерите като проблем
                    Има една приказка,че Бай-Ганъо и в Англия да иде,пак си остава Бай-Ганъо.Вече сме в 21 век и хората в развитите държави отдавна са измислили регулациите.Защо и каква е ползата от тях,може би ще разбереш след 10-20г ,но я ми кажи ,в Англия ,може ли ром с 3 клас да стане брокер ?
                    Last edited by aleks262; 19.11.2024, 16:29.

Коментар

Ефекта на Дънинг Крюгер ти даже не можеш да схванеш че ама въобще не визирам брокерите като проблем
                      Това ли успя да измислиш? Така си е, когато няма аргументи започват нападки. Няма проблеми, аз съм широкоскроен човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение

6К, ти какво си се газирал толкова за брокерите? Много лично ги приемаш нещата, странно. Нали ужким в темата имаше само 1 брокер?

Точно там е работата, че това да не се показва/оказва къде е точното местоположение на имота идва точно от брокерите, за да видиш ли "не ги прескочиш", това е общо взето в ущърб на всички освен тях. Коя от изброените други професии са в интерес само на този, който я работи, може ли да подчертаеш? Аз не напразно питах каква точно им е добавената стойност. Защо в zillow-а в щатите има точен адрес на имотните обяви, а тук не? Всъщност почти навсякъде има по Европа. Ама тук брокерите са шизофреници, хем тръбят, че локацията е най-важна, хем нарочно не се показва локацията от тях. Хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Хлебарят произвежда и създава краен продукт - хляб.
                          Брокерът на НИ какъв краен продукт създава?
                          Явно създават нещо щом ревете че без тях не можете, то и с тях не можете ама това е друга тема

По надолу Радев ви го написа който има желание може да не ги ползва ама като чонките са между бузките няма оправия

Коментар

Ти си открил имота ама те не ти давали точна локация ?!!?!?

Какво точно си открил тяхната обява ???

Ти какво очакваш и телефона на собственика ли да ти дадат???

Без брокер ни имот можете да си намерите ни да си продадете ама брокерите са ви виновни

на калпавата ракета космоса и е крив
                            6К, ти какво си се газирал толкова за брокерите? Много лично ги приемаш нещата, странно. Нали ужким в темата имаше само 1 брокер?

Точно там е работата, че това да не се показва/оказва къде е точното местоположение на имота идва точно от брокерите, за да видиш ли "не ги прескочиш", това е общо взето в ущърб на всички освен тях. Коя от изброените други професии са в интерес само на този, който я работи, може ли да подчертаеш? Аз не напразно питах каква точно им е добавената стойност. Защо в zillow-а в щатите има точен адрес на имотните обяви, а тук не? Всъщност почти навсякъде има по Европа. Ама тук брокерите са шизофреници, хем тръбят, че локацията е най-важна, хем нарочно не се показва локацията от тях. Хахахаха

Коментар

• Аз лично съм много доволен от моя брокер,с който работя от години, но аз и той сме на мнение, че от тази професия 99% не стават за нищо. Живея в чужбина и сам няма как да организирам огледи и подобни. За моята ситуация е полезен.

Коментар

Какво прави хлебаря - купува брашно, меси тесто и пече хляб дето всеки си го може напълно паразитна професия

Ами по сервизите смяна масло на кола 200лв

Не знам с какво се занимаваш но съм сигурен че единствено твоята професия не е паразитска, като например да работиш на някое гише и да даваш разрешителни за някакви неща ето това хората не могат сами да си го направят, а ако пробват сами да си ги направят и пандела дават за фалшифициране на документи
                                Хлебарят произвежда и създава краен продукт - хляб.
                                Брокерът на НИ какъв краен продукт създава?
                                ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Working...
                                X