If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В 3 от 10 цигански къщи има повече от 500 гр наполеони.
Преди 3 год ЧЛ купи от БНБ златни монети за 5.5 мил лв. ( 10000лв Александър Невски)
Изводите всеки сам да си ги прави.
Е, аз какво казах - смао тъмнозелените и единици като този, дето иска да прави някаква спекула после с уж "номизматична" монета, като изкуствено се създаде търсене за нея, тип медния Пенчо - знаеш за какво ти говоря, нали Нормален човек ни би набил пари за повече от 100 грама инвестиционно злато. Бижутата са друга бира
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
100 бона и нагоре, т.е. 20 унции или над половин килограм злато. Единици са хората, които държат подобна сума в злато. Виж дребни напАльончета и златни бижута с 0 инвестиционна стойност са друга бира
В 3 от 10 цигански къщи има повече от 500 гр наполеони.
Преди 3 год ЧЛ купи от БНБ златни монети за 5.5 мил лв. ( 10000лв Александър Невски)
Изводите всеки сам да си ги прави.
100 бона и нагоре, т.е. 20 унции или над половин килограм злато. Единици са хората, които държат подобна сума в злато. Виж дребни напАльончета и златни бижута с 0 инвестиционна стойност са друга бира
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Предлагам ти излезеш малко от направеният от теб балон на (надявам се) интелигентни хора със семейства, професионална реализация, почивки, кола, апартаменти и две липи отпред и да видиш за какво става дума.
И съм забранил на жената да чете новини. Ако някой ще бърнаутва от геополитическите трусове, нека да е само един, който ще подготви каквото трябва.
Ще се изненадам И много, И приятно, ако НЕ излезем от НАТО и ЕС до 5 години.
Излизам , при това доста излизам -ето, даже в събота пътувах с влак (не се бях качвал от сигурно 20 години). да, има много полуолигофрени в БГ, факт, но въпреки това не мисля, че има каквато и да е вероятност за изход от ЕС и НАТО, освен као те самите не се разпаднат. Бъдещият ръководител на държавата е другарят Радев, а той никога и по никакъв повод не е заявявал подобно нещо. Вече след Радев кой ще дойде и какво ще сика - идея нямам, но в обозримо бъдеще пътят на България е предначертан и е в ЕС и в НАТО. Просто ЕС следва да се реформира отвътре - отново препоръчвам да се изгледа речта на Ванс
Българинът не е особено умен, особено финансово, затова знае само тули, битонь, депозити и някоя златна монетка, като по това не се различава особено от тъмнозелените, ако имат пари И това, знаеш, го казвам от позицията на човек, който държи налично злато - но само зардаи хеджирането и мяу ситуацията, която се надявам никога да не се случи. Отново го казвам, че само идиот би държал крупна сума в злато. Или престъпник
Нали вече ви обяснихме -
след като двамата с Никалайчо сте толкоз умни и не сте идиоти - дръжте си парите в левове в бамки и чакайте умрялото ви бордче да фалира... ха-ха-ха
---------
Ама кой изобщо говори за напускане на ЕС и НАТО - особено за ЕС сигурно имаме поне 80% поддръжка, поне докато има папу от там на корем - смао идиотизирана копейка би искала подобно нещо, а такива са не повче от 5% от населението, плюс още 5% склерозирали комунета.
Предлагам ти излезеш малко от направеният от теб балон на (надявам се) интелигентни хора със семейства, професионална реализация, почивки, кола, апартаменти и две липи отпред и да видиш за какво става дума.
И съм забранил на жената да чете новини. Ако някой ще бърнаутва от геополитическите трусове, нека да е само един, който ще подготви каквото трябва.
Ще се изненадам И много, И приятно, ако НЕ излезем от НАТО и ЕС до 5 години.
Не подценявай българина. Купува злато като за последно. Ако погледнеш в тавекса няма налична нито една златна монета от 1 унция.
Събота бях в Мол Сердика и ми направи впечатление, че масово хората си даваха лична карта и си изкаха фактура. Та недей да обощаваш, че само недекларирани пари се вкарват в злато.
Българинът не е особено умен, особено финансово, затова знае само тули, битонь, депозити и някоя златна монетка, като по това не се различава особено от тъмнозелените, ако имат пари И това, знаеш, го казвам от позицията на човек, който държи налично злато - но само зардаи хеджирането и мяу ситуацията, която се надявам никога да не се случи. Отново го казвам, че само идиот би държал крупна сума в злато. Или престъпник
Колкото до Крум - тотално аут ъф спейс, който си говори едно и също - каквото и да се случи, то златото ще се качва. Ами добре, щом е казал, кой му спори - да, може и да му се върже някой полуидиот с недекларирани пари, желаещ да ги смени за кюлчета, и дотам
Не подценявай българина. Купува злато като за последно. Ако погледнеш в тавекса няма налична нито една златна монета от 1 унция.
Събота бях в Мол Сердика и ми направи впечатление, че масово хората си даваха лична карта и си изкаха фактура. Та недей да обощаваш, че само недекларирани пари се вкарват в злато.
Напускане на ЕС и НАТО ще има ефекта на вулкан върху икономиката ни.
Крум, шефа на igold, вече писа, че според негови източници всичко е възможно оттук нататък. Всеки с 5 останали мозъчни клетки е редно да подсигури план Б с имот далеч от Руската сфера на влияние.
Ама кой изобщо говори за напускане на ЕС и НАТО - особено за ЕС сигурно имаме поне 80% поддръжка, поне докато има папу от там на корем - смао идиотизирана копейка би искала подобно нещо, а такива са не повче от 5% от населението, плюс още 5% склерозирали комунета. Айде стига вече с тази Украйна - да заминава курабан, а ние да си вървим напред и да си оправим родната кочинка, че има доста за оправяне, особено на тема инфраструктура.
Колкото до Крум - тотално аут ъф спейс, който си говори едно и също - каквото и да се случи, то златото ще се качва. Ами добре, щом е казал, кой му спори - да, може и да му се върже някой полуидиот с недекларирани пари, желаещ да ги смени за кюлчета, и дотам
Комерцбанк може да назначава, но погледът ми е, че има доста съкращения в големи американски компании, опериращи в България. Явно се задава криза, колкото и всички да се пънкат, че сега се живеело най-добре.
Напускане на ЕС и НАТО ще има ефекта на вулкан върху икономиката ни.
Крум, шефа на igold, вече писа, че според негови източници всичко е възможно оттук нататък. Всеки с 5 останали мозъчни клетки е редно да подсигури план Б с имот далеч от Руската сфера на влияние.
Крум печели когато хората са уплашени и купуват злато. Не бъдете шарани
Коментар