Първоначално изпратено от БОНВИВАН1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Да, и ако брокера ако изпадне в неплатежоспособност ще получи обратно само 20 000 евро компенсация от Фонда за обезщетение на инвеститори...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Това е друго и рискът е другА и не е за всеки - хората масово си искат око да види,ръка да пипне
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
При 8 евро/кв, ще си на + след 31 год, при условив, че не плащаш данък, не правиш никакви ремонти, и нямаш нито 1 ден празен.
Утре каква ще е?
Преди години така смятаха кога юе се изплати топлоизолацията или кога ще се избият фотоволтаиците за собствена консумация на електричеството.
Да, но енергията поскъпва постоянно, а електроенергията тепърва ще скача.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Според мен е повече. Само през януари се вдигнаха следните сметки на домакинствата:
- ток с +9%
- вода с +6%
- природен газ (аз лично на това се отоплявам) с +8%
- интернет/телевизия с около 8,5% за вече сключен договор (3 лв повишение на 35 месечна такса)
- да не говорим за цените в хранителните магазини, само хлябът януари скочи от 2,20 лв на 2,70 лв, защото му върнаха ДДС-то, останалите храни също поскъпват. Неслучайно се организират и бойкоти в почти всички държави на Балканите.
НСИ вадят данни, които нямат нищо общо с реалността.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнение
Според мен е повече. Само през януари се вдигнаха следните сметки на домакинствата:
- ток с +9%
- вода с +6%
- интернет/телевизия с около 8,5% за вече сключен договор (3 лв повишение на 35 месечна такса)
- да не говорим за цените в хранителните магазини, само хлябът януари скочи от 2,20 лв на 2,70 лв, защото му върнаха ДДС-то, останалите храни също поскъпват. Неслучайно се организират и бойкоти в почти всички държави на Балканите.
НСИ вадят данни, които нямат нищо общо с реалността.
Още преди няколко години разбрах, че всички данни, които идват от официални бг-източници са лъжливи и нямат нищо общо с реалността.
Особено данните за борда и за курса лев-евро.
И това ще стане ясно съвсем скоро.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеГодишната инфлация в България се ускорява до 3,7% през януари
https://www.investor.bg/a/515-ikonom...7-prez-yanuari
- ток с +9%
- вода с +6%
НСИ вадят данни, които нямат нищо общо с реалността.
- 1 like
Коментар
-
Да, и ако брокера ако изпадне в неплатежоспособност ще получи обратно само 20 000 евро компенсация от Фонда за обезщетение на инвеститори...
- 1 like
Коментар
-
Кое му е толкова скъпото? Ето ти подобен, но на значително по-кофти локация - https://www.imoti.net/bg/obiava/prod...=hDO6xU&page=1 и сериозен коптор. Искат му 257 000 евро. Вярно, с една стая повече е, но тя е за мсетка на коптора - Бонвиван казва, че неговото е било готово за живеене
А ето ти ново строителство - уж 105 квадрата мръсно, ама светлата площ е около 60 квадрата- https://www.imoti.net/bg/obiava/prod...=1Хубава локация, даже много хубава, незнайно в какво състояние, защоот липсват снимки, ама 360 000 евраци. А Бонвиван е взел неговия на половината цена горе-долу. Вярно, това са офертни цени, но едва ли ще ги свалят много
Обаче през 2015 г. за същите пари (190 000 евро) можеше да купи 3 броя ЕПК (тристайни) в хубав квартал и да му носят доход по 1000 лв на месец, т.е. по 3000 лв на месец.
Въпреки всичко инвестицията в апартамент в София в хубав квартал си струва. Лесно се продава в сравнение с апартамент/вила на морето или имение в провинцията, където може да отнеме години и да не стане.
Коментар
-
Коментар
-
Това е друго и рискът е другА и не е за всеки - хората масово си искат око да види,ръка да пипне
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение180 000 евро, ако ги беше вкарал в сп500, щяха да ти връщат средно 5-6000 лв месечно, вместо 1000 лв от наем.А и не е за всеки - хората масово си искат око да види,ръка да пипне
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
На мен ми изглежда скъпо предвид какви бяха цените преди 10 г. Това е апартамент от типа "стая, хол и кухня" с просторни стаи. При голям ремонт ги преправят и стават 2 спални и хол с бокс.
А ето ти ново строителство - уж 105 квадрата мръсно, ама светлата площ е около 60 квадрата- https://www.imoti.net/bg/obiava/prod...=1Хубава локация, даже много хубава, незнайно в какво състояние, защоот липсват снимки, ама 360 000 евраци. А Бонвиван е взел неговия на половината цена горе-долу. Вярно, това са офертни цени, но едва ли ще ги свалят много
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
3000Е м2 .
Застроена площ 63м2 + прилична тераса + голямо мазе + огромен таван.
В старата тухла тераси, мазета, тавани не влизат в квадратурата на имота. Само се дописват в нот.акт.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар