Първоначално изпратено от БОНВИВАН1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
бах тея семки за 10к€ че и повече
12961лв ми бяха нот. такси, такса вписване, ДДС на нот.такса и общински данък на последната покупка.
За мен не е много, винаги изповядвам на реална цена.
Мишкуването и сключването на сделка на данъчна оценка рано или късно води до много нерви и разправии.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Това са пари за семки. Еднократни такси са. Веднъж купуваш и забравяш. В досегашната ми практика само веднъж не успях да прескоча брокера и то, защото бащата на продавача беше приятел с брокера. Не исках да изпусна имота, не се пазарих и стиснах зъби.
Та брокера се прескача в 90% от покупките.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Това са пари за семки. Еднократни такси са. Веднъж купуваш и забравяш. В досегашната ми практика само веднъж не успях да прескоча брокера и то, защото бащата на продавача беше приятел с брокера. Не исках да изпусна имота, не се пазарих и стиснах зъби.
Та брокера се прескача в 90% от покупките.
Мен ме е яд, че преди 10 г изпуснах един двустаен, старо строителство, в полите на Витоша, с ремонт за 68 000 евро, но отдалечено от центъра.
Обявата изчезна бързо. Блокът беше на 47 години тогава и си викам "хем старо, хем скъпо". С оглед на цените от днес трябваше да действам, щях да се оправя с кредита с лекота. По онова време за 68 000 евро се купуваха 2 бр. двустайни в кв. Люлин, старо строителство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
и за капак ддс (ако е новичко), което за момента май го задъжат, но не е ясно ясно ли е
не им позволявай да купуват!препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
3 % за общината 3% за брокера и около 1% нот.такси
Та брокера се прескача в 90% от покупките.
Коментар
-
Чакам те на бира до езерото.
Тухления милионер от Радомир да резервира някой луксозен ресторант и да плати сметката за всички, които отидат на сбирката...
Иначе какъв милионер е?!
Или той сега събира пари да си измазва къщата в Редута?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
3 % за общината 3% за брокера и около 1% нот.такситова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
3 % за общината 3% за брокера и около 1% нот.таксипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
какво е това?
комисионно ли
Коментар
-
Aз ако шитна акциите ще направя 230% без дивидентите.за 6 години.Комисион 0,17%. За тулата 7%
комисионно липрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Евала, nradev! Топ инвеститор!
Коментар
-
Aз ако шитна акциите ще направя 230% без дивидентите.за 6 години.Комисион 0,17%. За тулата 7%
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Обаче в сметката за този нов апартамент не отчиташ голямата нотариална такса, брокерската комисионна, парите за освежаване и мебели и малко техника.
Сумата не е малка никак, може би повече от 4 унции злато.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
забра'ил си дека твоя авер Жони купи стара тула в иван вазов по 'илядо и петстин метъро
съга ако я шитне отма че удари 150% доходност без наемите
Коментар
Коментар