IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Х_У Поздравления!

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

забра'ил си дека твоя авер Жони купи стара тула в иван вазов по 'илядо и петстин метъро

съга ако я шитне отма че удари 150% доходност без наемите
      Ама, кой е Груйо? Инвеститор в една единствена акция на БФБ. Той дори не е на международните, измислен герой от варненски приказки....

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Остави ги, за панелолюбителите има само една инвестиция - имотяту и туйто. Ама че има алтернативна доходност през други канали и е добре да се сравняват с нея - няма значение, сал имотяту важи и твай. Давам пример - през 2021 извадих сериозна сума пари от Спиди, които, противно на желанията на жена ми за още един имот, вложих бавно и полека в една имотна акция на БФБ, вместо да я слушам, защото това са пари за бъдещото обучение на децата и с тях съм консервативен и понякога ѝ съобщавам какво правя Въпросната акция за 2,5 години ми е донесла около 120% доходност с дивидентите и капиталовата печалба, като, отново подчертавам, това е защитна акция, АДСИЦ, базиран точно на имоти и съм влизал на части през годините, иначе доходността от първия момент на влизането ми е над 150% или 2,5 пъти. Кажи ми имот, който се е качил с толкова за последните 2,5 години? Тук дори не отчитам факта, че брокерската ми комисиона за кациите е около 10 пъти по-ниска от стандартната брокерска за имоти и че, ако ми потрябват утре 50 бона, а не цялата сума на инвестицията ми, мога да продам веднага и след 2 дни да имам парите по сметка.

Та такива работи - само тули и битонь, другото не важи
        забра'ил си дека твоя авер Жони купи стара тула в иван вазов по 'илядо и петстин метъро

съга ако я шитне отма че удари 150% доходност без наемите

Коментар

Така е, щото банкстерите само затуй дават.....

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Имам 4 "ПЛОСКИ" телевизора - първия 2005г и още работи, 2 коли, къщата ми е САНИРАНА 2014г няколко месеца след като я купих на груб строеж .
            Някакви други ГЛУПАВИ СЪВЕТИ?

Една задачка че ми правите сметки.
            Дадох за саниране 13500лв, цената на квадрат е 31лв. Сметнете колко квадрата ми е къщата. Прозорците/врати от 42кв са извадени от сметката .....
            Те брокеразите винаги правят чужди сметки.
            Питай ги кво са купили (или продали), попитай ги за снимки, и ще видиш как се правят на ударени.

Коментар

за златото съм писал и в тоз форум - една тубичка 25 тройунции на 3492лв парчето, окт-ное 2023, абе дънце си беше (имам голям нюх за дъна).
              Бития кон го взех ей така за ташак да имам 1 за 3000. Е ако бях взел 100 коня за ташак щях да съм тежък милионер ама аз не ламтя за пари търся само и единствено ДИВЕРСИФИКАЦИЯ. Винаги съм имал повече пари отколкото ми трябват ... Аз съм скромен - 50-60лв на ден са ми ПРЕдостатъчни.
              Имам железен принцип - всичко което е по скъпо от това което изкарвам АЗ в момента не е за мен, ака по моя джоб. НИКОГА НЕ ГО ПРЕКРАЧВАМ - освен за здраве
              Никога не ме е блазнил лукс, мода, скъпи (БЕЗПОЛЕЗНИ) вещи, ползвам ГСМ за 300лв по 5-6 години поне - докат се счупи. И си пазя нещата като очите си. Всичката ми техника на 10-15г че и 20г все още си я ползвам и си е в перфектно здраве.
              Апартамента като го продадох брокерите ми викаха дограмата НОВА ЛИ Е? Да викам на 2-3 години а тя на 15. Прави си сметката. Под наем дето беше за моите стандарти беше в покъртително състояние а иначе съвсем прилично за другите ....
              Браво колега! Не им се връзвай на завистливите нещастници, пропуснали шанса да си умножат парите. Никога няма да бъдеш критикуван от хора, които правят повече от теб. Винаги ще си критикуван от хора, които правят по-малко!

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Евго, пак хвърчиш из облаците:-)
                За момента не е било евтино!
                Ти купи ли днес злато?
                Аз купих:-)
                И вчера купих
                И утре ще купя.
                Миналата година продадох злато-купих имот.
                Имота вече е с 15% х висока стойност и ми е донесъл х 1200 лв месечен доход от наем, с който ВЕДНАГА съм купувал злато... Повишението на капиталовата за мен няма никакво значение, аз не продавам имоти, а само купувам. Схемата ми е имоти-наеми-злато-имоти и т.н.
                Запомни едно от мен: когато купуваш злато или имот за момента на покупката винаги е скъпо, обаче след 1-2-15 години осъзнаваш, че си направил страхотна покупка.
                Обаче в сметката за този нов апартамент не отчиташ голямата нотариална такса, брокерската комисионна, парите за освежаване и мебели и малко техника.

Сумата не е малка никак, може би повече от 4 унции злато.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Ти купи ли днес злато?
                  И вчера купих
                  И утре ще купя.
                  Имота вече е с 15% х висока стойност и ми е донесъл х 1200 лв месечен доход от наем, с който ВЕДНАГА съм купувал злато... Повишението на капиталовата за мен няма никакво значение, аз не продавам имоти, а само купувам. Схемата ми е имоти-наеми-злато-имоти и т.н.
                  Запомни едно от мен: когато купуваш злато или имот за момента на покупката винаги е скъпо, обаче след 1-2-15 години осъзнаваш, че си направил страхотна покупка.
                  Признавам те, че разбираш и си в играта от много години.

А имаш ли си любовница?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Все пак е купил от евтиното злато и е на печалба.
                    Ти купи ли днес злато?
                    И вчера купих
                    И утре ще купя.

Коментар

Дадох за саниране 13500лв, цената на квадрат е 31лв. Сметнете колко квадрата ми е къщата. Прозорците/врати от 42кв са извадени от сметката .....
                      Ако не споделиш най-важното- колко см е дебела топлоизолацията и каква е: каменна вата или EPS нищо няма да смятам.

Дано не си се набълбукал с 5 см стиропор:-))))))))))))))))))
                      Ма като гледам 31 лв/м2 май това си полажил + евтината елинпелинска денелска мазилка:-(

Коментар

Остави ги, за панелолюбителите има само една инвестиция - имотяту и туйто. Ама че има алтернативна доходност през други канали и е добре да се сравняват с нея - няма значение, сал имотяту важи и твай. Давам пример - през 2021 извадих сериозна сума пари от Спиди, които, противно на желанията на жена ми за още един имот, вложих бавно и полека в една имотна акция на БФБ, вместо да я слушам, защото това са пари за бъдещото обучение на децата и с тях съм консервативен и понякога ѝ съобщавам какво правя Въпросната акция за 2,5 години ми е донесла около 120% доходност с дивидентите и капиталовата печалба, като, отново подчертавам, това е защитна акция, АДСИЦ, базиран точно на имоти и съм влизал на части през годините, иначе доходността от първия момент на влизането ми е над 150% или 2,5 пъти. Кажи ми имот, който се е качил с толкова за последните 2,5 години? Тук дори не отчитам факта, че брокерската ми комисиона за кациите е около 10 пъти по-ниска от стандартната брокерска за имоти и че, ако ми потрябват утре 50 бона, а не цялата сума на инвестицията ми, мога да продам веднага и след 2 дни да имам парите по сметка.

И на мен ми е писнало да слушам "Имота, имота, имота".

Не се знае след 15-20 г. дали ще има наематели в СФ. Дори да има, те ще търсят евтини апартаменти с поносим наем.

Ако децата ти запишат държавна поръчка, ще е добре и ще могат да си ползват парите за друго.

В момента има някаква имотна истерия, в моя квартал са започнали няколко нови блока на мястото на стари къщи или празни парцели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Все пак е купил от евтиното злато и е на печалба.

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Имам 4 "ПЛОСКИ" телевизора - първия 2005г и още работи, 2 коли, къщата ми е САНИРАНА 2014г няколко месеца след като я купих на груб строеж .
                            Някакви други ГЛУПАВИ СЪВЕТИ?

Имаш ли още нещо за довършване?

Коментар

• А то в Атина къде клошарите се въргалят на всеки ъгъл и спят по кашоните много убуу, хахахах

Коментар

това че ти си свикнал на КОЧИНА и не си виждал НИЩО ДРУГО си е само и единствено твой проблем.
                                ВСЕКИ ЕДИН ЧУЖДЕНЕЦ Е ВИКАЛ КАКВО Е ТОВА ГЕТО - стотици съм водил из Лозенец кръчмите. Ама когато прибрах леля ми от атина 2012г и отидохме на кричим да види родата след 10 години и тя като каза какво е това циганско гето съвсем се убедих че НИЕ СМЕ СИ СВИКНАЛИ НА КОЧИНАТА И НЕ НИ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ. Е аз вече(от близо 10г) не искам да се съобразявам и ПРИМИРЯВАМ с таз свинщина и си правя ДАЛЕЧ САМ райско кътче
                                За чужденците малко послъгваш или работиш с някакви комплексирани утайки. Аз контактувам с доста чужденци и на повечето тук МНОГО им харесва. Ако някой се подразни от нещо си го казва, но доста по-деликатно.

А леля ти от Атина няма да я коментирам за да не те обидя. Нагледали сме се на изстрадали гастъри, на които тук им е кочина.
                                А и Атина не е Женева

Коментар

Working...
                                X