IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Продава 2-СТАЕН в град София, Център - 80 кв.м / 750000 EUR :: imot.bg Обява

9375 на м2

Жонката даваше 1500

Пита се в задачата: с колко % трябва да паднат имотите за да дойде този на желаната от гастарчо цена?

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Да връзват му се всички централни банки, хедж фондове и кой ли още не. Всичките са полуидиоти с недакларирани пари, не като нас тук във форума милардери от инвестиции. А златото като му отвориш една графика и кога и да си го купил все си загубил пари. Големите инвеститори бухат в модерни и сигурни инструменти като S&P500 които ако вземем 2000-2015 правят цели 140% а златото супер зле със около 320%
      оф, поредното адептче с жълто по устата - младеж, аз съм сред хората, които много преди Крумчо да се появи в този форум за кратко, съм писал и брисал за златото и имам злато на средна под 500 долара - налично, физическо. И кво? Всъщност бяхме 2-3, които прокламирахме златото - Форекс мастъра беше другият, но той повярва в койните (и депозитите), а аз - не, и престана да пише тук, ако не е с друг ник. Та хайде без малоумни и прибързани лафчета и малко уважение към ветераните, ако може
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Колкото до Крум - тотално аут ъф спейс, който си говори едно и също - каквото и да се случи, то златото ще се качва. Ами добре, щом е казал, кой му спори - да, може и да му се върже някой полуидиот с недекларирани пари, желаещ да ги смени за кюлчета, и дотам
        Да връзват му се всички централни банки, хедж фондове и кой ли още не. Всичките са полуидиоти с недакларирани пари, не като нас тук във форума милардери от инвестиции. А златото като му отвориш една графика и кога и да си го купил все си загубил пари. Големите инвеститори бухат в модерни и сигурни инструменти като S&P500 които ако вземем 2000-2015 правят цели 140% а златото супер зле със около 320%

Коментар

• Виждам, че водите интересна дискусия.

Според мен няма да излезем от НАТО и ЕС, но ще има криза. Има так.нар. бизнес цикли, които се редуват на 7 години и сега предстои нисходящ тренд.

Иначе смятам, че инвестициите в злато са нещо хубаво. Жените харчат много пари за дрехи, обувки, чанти и домакински неща, които никога не ползват и ги тъпчат по гардеробите. А е по-умно да купуват по малко злато и един ден да го дадат на децата и внуците си. И за чичовците важи същото.

Преди малко чаках градския транспорт и чух вулгарния език на едни симпатични ученици (гледани деца, добре облечени),

Коментар

Е, аз какво казах - смао тъмнозелените и единици като този, дето иска да прави някаква спекула после с уж "номизматична" монета, като изкуствено се създаде търсене за нея, тип медния Пенчо - знаеш за какво ти говоря, нали Нормален човек ни би набил пари за повече от 100 грама инвестиционно злато. Бижутата са друга бира
            Никаква спекула не може да се направи с монета с тираж 30000 бройки
            Просто пича ги купи по 900 лв, сега на метал са по 1300.
            Има си документи за всичко, плаща си 15% данък на тези 400 лв горница и си свирка.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

В 3 от 10 цигански къщи има повече от 500 гр наполеони.
              Преди 3 год ЧЛ купи от БНБ златни монети за 5.5 мил лв. ( 10000лв Александър Невски)
              Изводите всеки сам да си ги прави.
              Е, аз какво казах - смао тъмнозелените и единици като този, дето иска да прави някаква спекула после с уж "номизматична" монета, като изкуствено се създаде търсене за нея, тип медния Пенчо - знаеш за какво ти говоря, нали Нормален човек ни би набил пари за повече от 100 грама инвестиционно злато. Бижутата са друга бира
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

100 бона и нагоре, т.е. 20 унции или над половин килограм злато. Единици са хората, които държат подобна сума в злато. Виж дребни напАльончета и златни бижута с 0 инвестиционна стойност са друга бира
                В 3 от 10 цигански къщи има повече от 500 гр наполеони.
                Преди 3 год ЧЛ купи от БНБ златни монети за 5.5 мил лв. ( 10000лв Александър Невски)
                Изводите всеки сам да си ги прави.

Коментар

Какво според теб е крупна сума?

100 бона и нагоре, т.е. 20 унции или над половин килограм злато. Единици са хората, които държат подобна сума в злато. Виж дребни напАльончета и златни бижута с 0 инвестиционна стойност са друга бира

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Предлагам ти излезеш малко от направеният от теб балон на (надявам се) интелигентни хора със семейства, професионална реализация, почивки, кола, апартаменти и две липи отпред и да видиш за какво става дума.
                    И съм забранил на жената да чете новини. Ако някой ще бърнаутва от геополитическите трусове, нека да е само един, който ще подготви каквото трябва.
                    Ще се изненадам И много, И приятно, ако НЕ излезем от НАТО и ЕС до 5 години.
                    Излизам , при това доста излизам -ето, даже в събота пътувах с влак (не се бях качвал от сигурно 20 години). да, има много полуолигофрени в БГ, факт, но въпреки това не мисля, че има каквато и да е вероятност за изход от ЕС и НАТО, освен као те самите не се разпаднат. Бъдещият ръководител на държавата е другарят Радев, а той никога и по никакъв повод не е заявявал подобно нещо. Вече след Радев кой ще дойде и какво ще сика - идея нямам, но в обозримо бъдеще пътят на България е предначертан и е в ЕС и в НАТО. Просто ЕС следва да се реформира отвътре - отново препоръчвам да се изгледа речта на Ванс

Коментар

Отново го казвам, че само идиот би държал крупна сума в злато. Или престъпник
                      Какво според теб е крупна сума?

Коментар

Българинът не е особено умен, особено финансово, затова знае само тули, битонь, депозити и някоя златна монетка, като по това не се различава особено от тъмнозелените, ако имат пари И това, знаеш, го казвам от позицията на човек, който държи налично злато - но само зардаи хеджирането и мяу ситуацията, която се надявам никога да не се случи. Отново го казвам, че само идиот би държал крупна сума в злато. Или престъпник
                        Нали вече ви обяснихме -
                        след като двамата с Никалайчо сте толкоз умни и не сте идиоти - дръжте си парите в левове в бамки и чакайте умрялото ви бордче да фалира...
                        ха-ха-ха
                        ---------

Last edited by X_Y; 17.02.2025, 14:30.
                        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Ама кой изобщо говори за напускане на ЕС и НАТО - особено за ЕС сигурно имаме поне 80% поддръжка, поне докато има папу от там на корем - смао идиотизирана копейка би искала подобно нещо, а такива са не повче от 5% от населението, плюс още 5% склерозирали комунета.
                          Предлагам ти излезеш малко от направеният от теб балон на (надявам се) интелигентни хора със семейства, професионална реализация, почивки, кола, апартаменти и две липи отпред и да видиш за какво става дума.
                          И съм забранил на жената да чете новини. Ако някой ще бърнаутва от геополитическите трусове, нека да е само един, който ще подготви каквото трябва.
                          Ще се изненадам И много, И приятно, ако НЕ излезем от НАТО и ЕС до 5 години.

Коментар

Не подценявай българина. Купува злато като за последно. Ако погледнеш в тавекса няма налична нито една златна монета от 1 унция.

Събота бях в Мол Сердика и ми направи впечатление, че масово хората си даваха лична карта и си изкаха фактура. Та недей да обощаваш, че само недекларирани пари се вкарват в злато.
                            Българинът не е особено умен, особено финансово, затова знае само тули, битонь, депозити и някоя златна монетка, като по това не се различава особено от тъмнозелените, ако имат пари И това, знаеш, го казвам от позицията на човек, който държи налично злато - но само зардаи хеджирането и мяу ситуацията, която се надявам никога да не се случи. Отново го казвам, че само идиот би държал крупна сума в злато. Или престъпник

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                              Тенденцията за ръст на цените продължава и през тази година. Основно се търсят двустайни жилища.

https://www.pariteni.bg/novini/imoti...-miasto-252029
                              Амааа... Как така?! Но нали на нас оракула от Ереван ни обеща -15%. Това сигурно са брокерски лакърдии.

Коментар

Колкото до Крум - тотално аут ъф спейс, който си говори едно и също - каквото и да се случи, то златото ще се качва. Ами добре, щом е казал, кой му спори - да, може и да му се върже някой полуидиот с недекларирани пари, желаещ да ги смени за кюлчета, и дотам
                                Не подценявай българина. Купува злато като за последно. Ако погледнеш в тавекса няма налична нито една златна монета от 1 унция.

Събота бях в Мол Сердика и ми направи впечатление, че масово хората си даваха лична карта и си изкаха фактура. Та недей да обощаваш, че само недекларирани пари се вкарват в злато.

Коментар

Working...
                                X