Първоначално изпратено от два_таралежа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Няма как да не се продават. Дори Биткон трябва да се продава отвреме на време. Не е хубаво да Омреш с пълен портефел Битконове и туули. Живота втора серия - нЕма.
Майкито затова само купува и го разглежда като собственост подобно на имот и не продава, а ще взема кредит срещу него.
Трябва да си много тъп да продаваш. Може би единствено, ако ти трябва да изкараш някакъв кеш спешно и то когато е близо до ATH стойности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Броя на сделките го има в статистиките на НСИ. Сега да не вземе пак някой да ти "хакне" профила и да ти изтрие коментара ако се окаже, че сделките са в ръст?
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Моето виждане по въпроса е, че има недостиг на жилища. Вмирисани рушаши се панелки на 60 години има в излишък, но те се разпадат и никой не ги иска. В края на жизненият си живот са. Въпрос на време е да започнат да се рушат, а много от тях и сега вече са заселени от роми и неизползваеми и извън пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Моето виждане относно имототе е, че:
имоти не се продават, а само се купуват:-))
Та точка 3 изобщо не съществува.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеХора, знаете ли я тая поговорка:
Гладни брокерази на Кавръков кеша му сънуват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеХора, знаете ли я тая поговорка:
Гладни брокерази на Кавръков кеша му сънуват.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Тук не съм съгласен
Иначе портфолиото му вероятно е:
80+% кеш (от поне 10 години)
Останалото в акции, със загуба от минимум 10%.
Като се сетя че Инвестор го цитираха като анализатор......
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Тук не съм съгласен
Като се сетя че Инвестор го цитираха като анализатор......Още си тачат колето.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Ако е той, пише в друг форум за имоти и инвестиране и е купил ново строителство в Пловдив. Няма да давам линк защото може да е друг човек. За това питах тренера му верно ли е, а той не казва, което ме навежда на мисълта, че е верно. Не подценявай кавръка, даже и той не е толкова прост да слуша форумните паляци. По добре късно, или както там се казва.
Като се сетя че Инвестор го цитираха като анализатор......
Коментар
-
Доста от сегашните понижители си спомнят 2009-2015. Това ме навежда на мисълта, че тогава са пропуснали възможността и сега се надяват на 2-ра подобна възможност с идеята "този път няма да пропусна". Няма вечен ЪП и тази възможност ще им се отвори пак към 2079-та.Last edited by два_таралежа; 05.05.2025, 13:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
виждането ти е напълно реалистично , НО в днешния момент
достойните гърци ги виждаха (и правеха ) така нещата до 2011-та..
трупаха дефицити, теглеха дълг, увеличаваха заплати на държавни (много като нашите) и всичко купуваше вили къщи и тн
после 2012-та продаваха ... нещо немислимо за 2007-8 примерно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Ако е той, пише в друг форум за имоти и инвестиране и е купил ново строителство в Пловдив. Няма да давам линк защото може да е друг човек. За това питах тренера му верно ли е, а той не казва, което ме навежда на мисълта, че е верно. Не подценявай кавръка, даже и той не е толкова прост да слуша форумните паляци. По добре късно, или както там се казва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
И кво викаш , да се играе на борсата , или да стават пишман земеделци?!
===2079===
Няма ли кой да сложи юздите на средната цена по кольовата справка, че ме дразни. Така ако продължава следващия месец ще гледаме над 2500.Last edited by два_таралежа; 05.05.2025, 12:39.
Коментар
Коментар