Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Въпросче: представи си хипотетично, че нещо стане с теб и не си в състояние да комуникираш. Има ли кой да измъкне криптото от сметката и да го осребри? Питам, защото при имотите е лесно.
https://shop.ledger.com/pages/ledger...lLpZOl4byHPfQk
Има и 3 вариант, ако си пазаиш криптото в централизирани борси, винаги можеш да удостовериш, че си наследник.Last edited by better; 09.04.2025, 14:09.
Коментар
-
Въпросче: представи си хипотетично, че нещо стане с теб и не си в състояние да комуникираш. Има ли кой да измъкне криптото от сметката и да го осребри? Питам, защото при имотите е лесно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аве по форумите всички купувате, но реалността е съвсем друга - никой нищо не може да продаде.
Един познат построи 5 етажно блокче, обзаведе го със среден клас мебели, пробва под наем, но нищо не стана. Сега ги пусна за продажба, и по неговите думи, дори няма запитване.
Аз също нямам запитване (освен от брокерази). Нямам запитване и за БМВ то. Аз мога да намаля, защото съм го взел евтино и съм го ползвал 10 год, но тези, които купиха на връх, че и обзаведоха на връх - не ги виждам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Мои познати именно в Красна ливада (до стадиона) купиха 3-стаен ЕПК (две спални, два кенефа, хол и отделна кухня) за около 50 000 евро 2016 (по спомени) - предпоследен етаж с гледка от едната страна, от другата пак има ЕПК и не е много ок. Направиха го китка и 2019 (пак ако не ме лъже паметта) го бяха капарирали за 130 000 евро, но се отказаха да го продават. В момента имат оферта за 250 000 евро, но пак не го продават, а реално не го ползват, тъй като си построиха къща до София - няма и смисъл да го продават при супер ниските им разходи за поддръжка и данъци. Виж, ако данъците бяха например 0,50% от реалната стойност на имота, тогава ще говорим други неща, но засега ситуацията е таква, каквато е
В периода 2015-2018 г. внесох 57 000 лв по кредита ми и го изплатих предсрочно. И си спестих 30 000 лв лихви.
Обаче се оказа, че операцията не е много успешна. Защото можех да купя евтин апартамент за 30 000 евро (двустаен) и сега да го продам за 130 000 евро. И да имам 100 000 евро печалба.
Въпреки това съм доволен от финансовите си дела и покупки. Но можеше да е повече,
- 1 like
Коментар
-
Докато има пари в населението
Аз познавам доста такива с мн пари, имам дори познати с милиони, ама да връщат....Last edited by better; 09.04.2025, 11:44.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз гледах цените на ЕПК в Красна поляна 1-3.
Оказа се, че това е евтин квартал и цените са като в Люлин, дори по-евтини. Ако иска, Ники може да си купи жилище за ремонт и да си го стегне. И ще може да се справи финансово, 110-120 000 евро за голям двустаен. Той обаче не иска да се занимава.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Добавяш огромното количество мръсни (черни) пари
- 2 Харесвания
Коментар
-
МЯУ при акциите, тук е тема за имоти, а цените на имотите ще са евтини, чааак през 2079таNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
МЯУ при акциите, тук е тема за имоти, а цените на имотите ще са евтини, чааак през 2079та
Оказа се, че това е евтин квартал и цените са като в Люлин, дори по-евтини. Ако иска, Ники може да си купи жилище за ремонт и да си го стегне. И ще може да се справи финансово, 110-120 000 евро за голям двустаен. Той обаче не иска да се занимава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеhttps://www.facebook.com/reel/1039401168039065
Наскоро си говорихме за земеделски земи.
Ето такова е положението.
Горното е рапица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Това означава, че предсказаниято за МЯУ се сбъдва.
И след няколко месеца ще може да се пазари на евтини цени.
- 1 like
Коментар
-
Не знам за банките, но по борсите е як спад. Някой яко ще гризне дървотоПосле ще търси отдушник в темата за имотите.
И след няколко месеца ще може да се пазари на евтини цени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Няма смисъл да се обесняваш на кредитни глупаци като слушам колко е лесно да вземеш кредит от 500000 с един подпис и няколко лъжи не се съмнявам защо им е пораснало толкоз самочувствието на брокеразите тук.Парите били шума... било голяма далавера да теглиш сега щото ще връщаш по-малко, ама утре като светнат пак на червено пазарите ще почнат и банките да гърмят, а простият Ганьо с 30г кредит си мисли че ще му се размине и някак си гръмналата банка ще забрави че има да взема. Е видяхме какво стана 2008г.После ще търси отдушник в темата за имотите.
Коментар
Коментар