Първоначално изпратено от БОНВИВАН1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Със сигурност месеците преди приемането на еврото ще има топ бум и рекорди, а веднага след приемането му - тишина. В крайна сметка, каквото е изпрано, трябва и да се простре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнениеИстината е, че шарените хартийки вече не струват нищо. Мой познати преди време бяха доволни на 100$ спечелени на ден, вече стремежа е 1000$ на ден:-)
И лафа" при тази инфлация вече е е срамно да се наречеш милионер-трябва да си милиардер:-)
Та в този ред на мисли поскъпва всичко. Имоти, наеми, злато... Губят само държателите на шарени хартийки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Не мога да разбера защо очаквате тепих или който и да е друг да защитава вашите ценности? Вие и двамата с плъхчо сте се набълбукали с имоти, което е първото което орките ще ви вземат. Вие трябва да сте на фронта, освен ако си въобразявате че ще минете с тубичка вазелин. Няма да стане - ще ви минат и пак ще ви вземат скъпоценните имотчета.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Не мога да разбера защо очаквате тепих или който и да е друг да защитава вашите ценности? Вие и двамата с плъхчо сте се набълбукали с имоти, което е първото което орките ще ви вземат. Вие трябва да сте на фронта, освен ако си въобразявате че ще минете с тубичка вазелин. Няма да стане - ще ви минат и пак ще ви вземат скъпоценните имотчета.Last edited by Tepix; 21.05.2025, 07:43.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Стриктно ще го следя дали се явил на фронтовата линия да защити европейските ценности или само си говори...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
за мен тепихчо вече безвъзвратно е сийка бечева
Коментар
-
Аз искам tepix-чо как влиза лично във война с Русия, след, като ЕС и Великобритания наложиха санкции на руския сенчест флот. Това според мен ще отключи третата световна война, но дано не съм прав...препоръка е
Коментар
-
тук всички са сигурни, лордче
има един сигурен вече цели 10+ години
за мен е най-сигурния индикатор
Коментар
-
Сигурна ли си Сийке Бечева?
има един сигурен вече цели 10+ години
за мен е най-сигурния индикатор
https://www.youtube.com/watch?v=YXkOpklW-t0
сега погледнах коя е тая другаркаLast edited by ratten; 20.05.2025, 22:18.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Със сигурност месеците преди приемането на еврото ще има топ бум и рекорди, а веднага след приемането му - тишина. В крайна сметка, каквото е изпрано, трябва и да се простре.Last edited by mibova; 21.05.2025, 08:59.
Коментар
-
като такъв, редно е да развържеш кесията
и да направиш една тежка почерпка на езерото в дружба
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеИнтересно е да се види след положителния конвергентен доклад и след приемането на еврото януари догодина дали ще се вдигнат цените или ефекта вече е изконсумиран.
Коментар
-
Фауната от перона, добре си спомням, как се подиграваше през 2017г. прибирайки се от Созопол, на Купата за 2029г. А, тя почти дойде с кольовата справка на 2515 €/м2
Моите 360м2 са 905 000€. Само в Редута.Без другите имоти....с другите съм двумилионен СОБСТВЕНИК в €.
и да направиш една тежка почерпка на езерото в дружбапрепоръка е
Коментар
Коментар