IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Профчо бледи, ако имам твоята специалност и съм такъв гьон ще се застрелям, честно!
    Купил съм ти напомнящ подарък! Да не забравяш кой си и откъде си тръгнал!

Ще дадеш ли адрес да ти го засиля по еконта?

Last edited by Julius_BG; 19.11.2024, 22:34.

Коментар

Профчо бледи, ако имам твоята специалност и съм такъв гьон ще се застрелям, честно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

А вие като сте 'ептен без кюлоти?

КъдЯ си тръгнал вЪ цървул?!
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Опитваш се да влизаш с бутонките. Не те знам на колко пърцуци си, но не съм виновен за твоето психично състояние. Моля, бЕгай у лево...

Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Точно така, обсъдете го по-късно... в леглото

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Сега, да помоля модераторката да те изтрие ли или да те поканя на танц без да стигаш до леглото. Селски лафове колко си мъжле предлагай на себеподобните си. Видя ли що не ставате? Щото нямате багаж. Никой не те обижда, но ти си отворко по природа.
            Last edited by bulgarian lev; 19.11.2024, 22:26.

Коментар

... От гащници.
              А вие като сте 'ептен без кюлоти?

КъдЯ си тръгнал вЪ цървул?!

Коментар

• Трайчо, сори че се намесвам. Подобни имоти се предлагат в сайтове и групи където има определен таргет купувачи, които заявяват какво търсят. Това е имот в центъра на столицата, и дори да е пълна разруха си заслужава, за който има визия какво да прави с този имот. И защо да го купува. Публикуването в общото пространство го компрометира, качва средната цена ненужно и става обект на коментари. От гащници.
                Last edited by bulgarian lev; 19.11.2024, 22:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Стига тук. Ще го обсъдим.

Коментар

Да, идеални са отдалечени къщи, с голям двор, идеално е ако има добър изглед към планина или язовир, или море даже и селскостопански постройки, без лукс, даже по възможност да има какво да вършат вътре и обновяват.
                    Стига тук. Ще го обсъдим.

Коментар

Къща 120 кв.м., с дворче 180 кв.м.
                      Стопанска сграда, където да полагат грижи и да се изхранват - 500 кв.м. и парцел 1 800 кв.м.
                      Да, идеални са отдалечени къщи, с голям двор, идеално е ако има добър изглед към планина или язовир, или море даже и селскостопански постройки, без лукс, даже по възможност да има какво да вършат вътре и обновяват.

Коментар

Мисля с него да започнем. И да инкасираме малко сухо.
                        Къща 120 кв.м., с дворче 180 кв.м.
                        Стопанска сграда, където да полагат грижи и да се изхранват - 500 кв.м. и парцел 1 800 кв.м.
                        Ще копат, ще садят, ще гледат животни.
                        Е, пак ме съсипа с идея...

Коментар

Миии, на втория час от публикацията - 12 запитвания...

Явно не сложил очилата...

Искаш да кажеш 12 коментара в Мета и ако бройм и моя тук, то запитванията ще станат 13.
                          Питах как го виждаш на каква цена би се продал имота и колко бързо?

Коментар

• Ами, явно не си разбрал, какво ти казах за "пазара на НИ"...

Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

предвид, че е затворена група явно - от колеги запитвания

и това какво ще рече?

Коментар

Миии, на втория час от публикацията - 12 запитвания...

Явно не сложил очилата...
                              предвид, че е затворена група явно - от колеги запитвания

и това какво ще рече?
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Даже имам готов имот за комуна на тънкана...
                                Мисля с него да започнем. И да инкасираме малко сухо.

Коментар

Working...
                                X