IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение

Реперите са много важни, нооо за тези които могат да виждат...

"Преподавателите" продават илюзии...
    Или често влизат в роля. Може баща му, майка му, брат му по-скоро да е икономист в университет, и подобен мозък не е единствения. Мъчи се да имитира, подражава, ниска самооценка.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Песимиста преди такива лекции му изнесе, че му скри професурата.
      Аз съм по-умерен. Нека си е професор човека, но от пазар на имоти нищо не отбира. Лакмус. Ориентир.
      Да е жив и здрав! Кой колкото си може.
      Реперите са много важни, нооо за тези които могат да виждат...

"Преподавателите" продават илюзии...

Коментар

Мдааа, поредния, който изхранваме с данъци...
        Песимиста преди такива лекции му изнесе, че му скри професурата.
        Аз съм по-умерен. Нека си е професор човека, но от пазар на имоти нищо не отбира. Лакмус. Ориентир.
        Да е жив и здрав! Кой колкото си може.

Коментар

Даааа. Ние си го знаем отдавна. Стар чакал с познания и движи във висшите академични среди.
          Мдааа, поредния, който изхранваме с данъци...

Коментар

Я пак, Жулката професор... ?!?
            Даааа. Ние си го знаем отдавна. Стар чакал с познания и движи във висшите академични среди.

Коментар

Може. Ще го запазя в музея на цървулите с "вишо образувание" от които един бакшиш е по-грамотен. . Този ще ми е скъп, от професор по икономика.
              Я пак, Жулката професор... ?!?

Коментар

Кой "университет"... ?!?
                Ми уж УНСС ма май е с профил на некой даскал в некоя гимназия по икономика.

Коментар

Опитваш се да влизаш с бутонките. Не те знам на колко пърцуци си, но не съм виновен за твоето психично състояние. Моля, бЕгай у лево...

Ковиде, ковиде.....

Коментар

Трайчо, сори че се намесвам. Подобни имоти се предлагат в сайтове и групи където има определен таргет купувачи, които заявяват какво търсят. Това е имот в центъра на столицата, и дори да е пълна разруха си заслужава, за който има визия какво да прави с този имот. И защи да го купува. Публикуването в общото пространство го компрометира, качва средната цена ненужно и става обект на коментари. От гащници.
                    Зададох въпрос към брокер на НИ. Той вместо да ми отговори професионално, че това е имот, който рядко излиза на пазара и т.н. Тоя палячо ще ме обижда. Разбирам, че са натрупали капитал, но да не забравяме, че живота е колело. Нека си имаме уважение.
                    Last edited by Traicho_80; 19.11.2024, 22:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Купил съм ти напомнящ подарък! Да не забравяш откъде си тръгнал!

Ще дадеш ли адрес да ти го засиля по еконта?

Може. Ще го запазя в музея на цървулите с "вишо образувание" от които един бакшиш е по-грамотен. . Този ще ми е скъп, от професор по икономика.

Коментар

Тоа учи студентите в университета как да неинвестират. Произвежда чакали.
                        Кой "университет"... ?!?

п.п. Нали знаеш, че тези, които не могат да инвестират "продават знания"....

Коментар

Тоа учи студентите в университета как да неинвестират. Произвежда чакали.

Коментар

Профчо бледи, ако имам твоята специалност и съм такъв гьон ще се застрелям, честно!
                            Купил съм ти напомнящ подарък! Да не забравяш кой си и откъде си тръгнал!

Ще дадеш ли адрес да ти го засиля по еконта?

Last edited by Julius_BG; 19.11.2024, 22:34.

Коментар

Профчо бледи, ако имам твоята специалност и съм такъв гьон ще се застрелям, честно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

А вие като сте 'ептен без кюлоти?

КъдЯ си тръгнал вЪ цървул?!

Коментар

Working...
                                X