Първоначално изпратено от kinyalo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеРазбирам че си обичате родното място. По скоро бих емигрирал трайно отколкото да си причиня да работя и живея в София. Извинете, но излезте някъде извън бг и направете сравнение. Последно бях в Любляна, ми те хората на друга планета живеят все едно..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеРазбирам че си обичате родното място. По скоро бих емигрирал трайно отколкото да си причиня да работя и живея в София. Извинете, но излезте някъде извън бг и направете сравнение. Последно бях в Любляна, ми те хората на друга планета живеят все едно..
- 4 Харесвания
Коментар
-
Разбрахме от арменеца, че голямото мяу, всъщност означава хиперинфлация! Хляб 10 €, лекар 500,€
Много ме забавляват подобни теории,граничещи с революция...абе човек, ти убеден ли си в менталното ти развитие???Last edited by Bailor; 20.04.2025, 03:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Прости, ел. уредите и изобщо всяка технология са в отделна категория, защото оптимизира производството и намалява разходите, а някои даже и посредниците, което създава естествена дефлация, а това е най-доброто нещо, което може да се случи за една икономика, но не и с настоящата парична система.
При населението също имаме дефлация.
За 15 години тоталитарен репресивен строй при корумпираното, оядено, подпухнало и разплуто дърто крадливо и лъжливо комуне от Банкя,
населението е дефлирало от 7,5 млн души на 6 млн души.
Колко процента дефлация е това ?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Дефлац;ия има - вчера гледам един климатик намален от 2600 на 1899 лв
Това е и причината ИИ да не бъде оставен да се разпорежда без да е обработен и удобно фиксиран, защото ще направи същото навсякъде другаде, включително и във финансите, а всяко правителство иска да има постоянно и дългосрочно плавно растяща инфлация, за да може понциномиката да се движи добре.
Всеки остаряващ модел, било то на телефон или кола, цената им намалява спрямо новите модели и се правят периодично намаления да изтикват непродадената стока. С изключение на хранителните стоки с изтичащ скоро срок, периодичните намаленията в големите вериги магазини са договорени и са по задължение, за да може производителите и техния бранд изобщо да присъства на щанда или витрината, а магазина да печели клиенти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Точно така е. А най - е хубаво е в момента. 4 празнични дни и селяндурите си отидоха по родните си места. София е приказка.
Спокойна, чиста, тиха. Няма трафик, пролетта разпукна и птичките пеят:-) Може да ги чуеш не само в парковете ами и в малките улички.
да върне празните буркани срещу пълни
да се оплаче, какъв кенеф е софия
докато прибира от мама 100лв "за бензин"
а тате се опитва да вкара прасето в багажника
винаги съм се чудел на тия човекоподобни:
довлякъл си се тук от никомунезнайно село
осираш докъдето успееш стигнеш с таралясника и да стъпиш с галоша
и се оплакваш от софия
там кочина, там са много селяни....
препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнениеИма брутална дефлация. Трябва да си брутален олигофрен да не го виждаш. Сега, защо при брутална дефлация имотите у нас продължават да катерят е друга бира. Ако помислиш, може и да се сетиш. Свързано е с по-горното.
Брутален олигофрен трябва да си да виждаш дефлация при постоянно увеличаваща се валутна маса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениесофия е много хубав град
но ако не си роден тук
не можеш да го оцениш
Спокойна, чиста, тиха. Няма трафик, пролетта разпукна и птичките пеят:-) Може да ги чуеш не само в парковете ами и в малките улички.
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=Selena2024;n4265025]Първоначално изпратено от andrei_k Разгледай мнение
Не че нещо ама “Меден рудник” не беше ли все пак квартал на Бургас?
тая седмица у варна
другата у рудник
...меден рудникLast edited by ratten; 19.04.2025, 21:57.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=andrei_k;n4265019]Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Що, Варна да не е оградена с бодлива тел от останалата част на България? Само варненци ли купуват? Лично познавам един даскал от Силистра. Взе си бонуса за пенсиониране и веднага се премести във Варна. Купи си гарсониерка клетият пенсионер.
Кога ще се "пукне балонът" обясних пределно просто няколко поста по-надолу. Няма да стане тази година със сигурност. Малко вероятно е и следващата. В сегашната обстановка, не виждам как някой ще позволи гръцки сценарий. По-скоро ще ходим ня 50-годишни ипотеки.
... иначе личното ми мнение е, че Варна е кочина.
Не знам какво толкова и харесват на Варна миналата седмица бях командировкa, ходихме да хапваме в Хепито 5 маси бяха заети,даже сервитьорката ни пита дали ще сме готови след час,като очаквах запазване на маси,но нямаше никой след нас.После към 19.30ч се разходих по центъра пълно "мъртвило" 10 човека на кръст. Вчера ходих в "мизерния" Меден рудник разходих се яко градинки за децата, организация за паркирането, хипермаркети,вярно нищо особено,но повече ми хареса.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнениеДа разбирам чу си купил в София и Пловдив и имаш ваканционен имот в Созопол? Браво! Не мисля че Варна е в по лошо състояние от София. Наложи ми се да обиколя почти цяла Европа с кола. И не, не видях по мърляв и неугледен град от София. Изключвам уличките в центъра, където има приятни заведения, например. Всичко останало е леш, а цените са като във Виена. Цигани просяци мигранти и психично болни не ги споменавам. Места като лъвов мост, сточна гара, подуяне, кварталите.. няма такъв ужас. ЖП гара, превърната в кенеф с наркомани и луди, които серат по стълбите. Каква софия ви гони бре…Варна с ужасен трафик, я пак си помисли като го сравниш с други места
но ако не си роден тук
не можеш да го оцениш
варна също е хубав град
но местното и приходящото от селата наоколо природонаселение е тотал щета
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Наивните туристи не са особено очаровани от Варна- https://100dorog.ru/club/stories/24712/ Имаше и случай наемателка във Варна да продаде на няколко души апартамента на хазяйката, след което се отпрашила в Елада. А ето и класиката Столипиново-веселие https://nbalanchak.livejournal.com/10281692.htmlLast edited by Кисимов; 20.04.2025, 13:13.
- 1 like
Коментар
Коментар