Първоначално изпратено от AMG2023
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Наближава първо число, Баце, събра ли пари за наема?
Събрах бе брокераз даже събирам и за двустаен свинарник в дюнержийското ти село да си купя ама цените са по-високи от Коста Дел Сол и от Френската ривиера направо не знам какво става, явно има много прости хора с милиони в чували и не знаят къде да си изхарчат мангизите та надуват цените
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Изгладнелите брокери от ден на ден стават все по-свирепи и зли.
Сами сте си виновни брокераз балонът не може да се надува повече, свиквай с новите реалности или умри от глад
- 1 like
Коментар
-
Да се чуди човек защо перонците не са си купили ни в центъра на Рим, ни в центъра на Франкфурт.
Не всеки е достоен да бъде собственик в градове - икономически центрове. Бачкатори, лузъри и некадърници се допускат само временно ПОД НАЕМ, и то само докато изкарват достатъчно. После обратно в дядовата къща в прованса, "да хващат гората". Ще си живеят спокойно, далеч от шума и задръстванията, близо до природата и мизерията. Децата им ще имат същата съдба, само най-талантливите и упорити ще счупят кармичния кръг и ще станат СОБСТВЕНИЦИ!
Сами сте си виновни брокераз балонът не може да се надува повече, свиквай с новите реалности или умри от глад
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Бонйо, като гледам обявите, СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ПРАЗНИ ТУХЛИ нещо много сте огладняли.
Пускате си маломерките на 450 лева ?! ПОХВАЛНО !
Тази инфлация нещо много ви мори.
Цените и наемите се вдигат, вноските не!
Кредит се изплаща, наем никога!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да се чуди човек защо перонците не са си купили ни в центъра на Рим, ни в центъра на Франкфурт.
Не всеки е достоен да бъде собственик в градове - икономически центрове. Бачкатори, лузъри и некадърници се допускат само временно ПОД НАЕМ, и то само докато изкарват достатъчно. После обратно в дядовата къща в прованса, "да хващат гората". Ще си живеят спокойно, далеч от шума и задръстванията, близо до природата и мизерията. Децата им ще имат същата съдба, само най-талантливите и упорити ще счупят кармичния кръг и ще станат СОБСТВЕНИЦИ!
Пускате си маломерките на 450 лева ?! ПОХВАЛНО !
Тази инфлация нещо много ви мори.
Като си махнете накрая данъците,
годишната доходност от празните тухли, които държите може да ви стигне(ама може и да не ви стигне) колкото да си купите 1(един) мобилен телефон
Apple iPhone 15 Pro Max, 1TB, 5G, Natural Titanium - 4520 лева
https://www.emag.bg/smartfon-apple-i.../pd/DVLH93YBM/
Last edited by Frosty; 27.04.2025, 12:27.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
за 6-7К на квадрат може да вземеш във Франкфурт или Рим - централно добро.... това не са имения с яки данъци във френския прованс.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Студио в централната часта на Будапеща, вървеше към 250 000 Форинта на месец, с общ кенеф и обща кухня на етажа. Подписваш договор за една година, с 3 месеца предплата. Това беше към Януари, когато търсех да наема. Отидох за 3 седмици в Хостел и не се занимавах с глупости. Но там наемите са чувстително по-високи.
Но колегата си остава прав - икономически активната прослойка от населението у нас е по-заможна от унгарците.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
Защото Унгария не струва, наоколо няма нищо, унгарците нямат пари? Това е, всяка цена има защо да е такава. И с напъни и без, няма да можеш да си купиш къща в София, подножие на Витоша примерно за 200000Е, парцел може и да докопаш 300-400м2.
Няма ли да дадете и линк в зилоу за някоя барака с термити в Маями за 300Е? Или в някое италианско село с труден достъп?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
за 6-7К на квадрат може да вземеш във Франкфурт или Рим - централно добро.... това не са имения с яки данъци във френския прованс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Най-обичам сравненията с 300-годишни имения в дълбоката провинция на Италия и Франция.
А тук е пълно със стари селски къщи без пари, но не им се нравят, искат в столицататова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
Защото Унгария не струва, наоколо няма нищо, унгарците нямат пари? Това е, всяка цена има защо да е такава. И с напъни и без, няма да можеш да си купиш къща в София, подножие на Витоша примерно за 200000Е, парцел може и да докопаш 300-400м2.
Няма ли да дадете и линк в зилоу за някоя барака с термити в Маями за 300Е? Или в някое италианско село с труден достъп?
А тук е пълно със стари селски къщи без пари, но не им се нравят, искат в столицата
Коментар
-
Първоначално изпратено от dmm Разгледай мнениеЗастраховки в Германия, финанси, баушпарен, инвестиране във фондове
Vicky Weiskircher · 5 ч ·
От време на време ми излизат разни обяви за имоти в България, въпреки, че този безумен свят отдавна ме е отвратил и не ме интересува.
Преди малко ми излиза една обява на апартамент в София от 103кв.м. реална площ и две паркоместа в подземен гараж. На приказната цена от 658.000 евро. Чудя се дали наистина в тази държава са останали само глупаци.
На цена от 750.000 евро племенникът ми започва да строи луксозна къща в Трир (граничен район с Люксембург).
От любопитство съм в няколко имобилни групи в други държави. Вчера ми излезе една луксозна вила на унгаро-австрийската граница с голям двор и гараж за 5 коли за 280.000 евро. Такава къща в България ще струва милиони. Но защо?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Застраховки в Германия, финанси, баушпарен, инвестиране във фондове
Vicky Weiskircher · 5 ч ·
От време на време ми излизат разни обяви за имоти в България, въпреки, че този безумен свят отдавна ме е отвратил и не ме интересува.
Преди малко ми излиза една обява на апартамент в София от 103кв.м. реална площ и две паркоместа в подземен гараж. На приказната цена от 658.000 евро. Чудя се дали наистина в тази държава са останали само глупаци.
На цена от 750.000 евро племенникът ми започва да строи луксозна къща в Трир (граничен район с Люксембург).
От любопитство съм в няколко имобилни групи в други държави. Вчера ми излезе една луксозна вила на унгаро-австрийската граница с голям двор и гараж за 5 коли за 280.000 евро. Такава къща в България ще струва милиони. Но защо?
- 1 like
Коментар
-
Иде му отвътре само след консумиране на мидиум-реър стек блек ангъс за 200 ойро парчето. Полят със шипков мармалад и гарниран с пресни скариди от Чалгидики. Класа!
- 1 like
Коментар
Коментар