Първоначално изпратено от БОНВИВАН1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
мой познат преди време за цената на 2 двустайки си купи 10+ декара накрая на един софийски квартал (недолюбван, цигански и тн итн), но в рамките на околовръстното.
построи си склад за негови нужди, а в момента строи още складове за под наем. С парите дадени за 2-3-4 двустайки дето им припадат колегите тук има земя + склад, който му спестява 8-9К на месец наем, а дохода от складовете, които строи в момента ще е в пъти.
ама тухли та тухли
Иначе и за мен земята е по-привлекателна покупка, но не е за всеки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
кои категории купуваш?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Изглежда съм луд човек. За мен земята е подценена, направо без пари. Купувам ЗЗ в рамките на околовръстното на СФ. Цената е под м2 ламинат.
Изпадат страхотни ниви.
построи си склад за негови нужди, а в момента строи още складове за под наем. С парите дадени за 2-3-4 двустайки дето им припадат колегите тук има земя + склад, който му спестява 8-9К на месец наем, а дохода от складовете, които строи в момента ще е в пъти.
ама тухли та тухли
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
стига и ти - това твоето е земя за парцелиране не е за работа като земеделец
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Яне промили са ти яко мозъка с евргейски ценности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Яне промили са ти яко мозъка с евргейски ценности.
подозирам, че до скоро е ходел на бузлуджапрепоръка е
Коментар
-
Изглежда съм луд човек. За мен земята е подценена, направо без пари. Купувам ЗЗ в рамките на околовръстното на СФ. Цената е под м2 ламинат.
Изпадат страхотни ниви.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Не се блъскайте, ще има за всички:
Nikolay Slatinski 1 ч ·
Мой приятел в Харкив казва:
- Пиши, обяснявай на тези у вас, които са за Путин, че ако България падне в неговите лапи, я чака същото като в Донецк и Луганск. Путин ще остави България без млади мъже! Те първи ще бъдат евтино пушечно месо за неговите завоевателни цели. Нека онези в България, които са за Путин знаят - те залагат на дръвника главите на своите синове! Това е неизбежно!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Как разбра че ремонта ще е по-скъп? Ако ще къртиш всичко до тухла да, ако не си толкова претенциозен, с освежаване ще минеш далеч по-евтино от НС на шпакловка и замазка.
има един гол панел
и странното е, че от стаите се вижда съседния панел
демек и отстоянията ги нямапрепоръка е
Коментар
-
Не се блъскайте, ще има за всички:
...препоръка е
Коментар
-
Изпадат страхотни ниви.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСамо много, ама много луд човек би купувал земеделска земя на тази цена в момента!
Изпадат страхотни ниви.
- 1 like
Коментар
-
Как разбра че ремонта ще е по-скъп? Ако ще къртиш всичко до тухла да, ако не си толкова претенциозен, с освежаване ще минеш далеч по-евтино от НС на шпакловка и замазка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Очевидно е, че колегата ockobocko си търси ново строителство, а ти му предлагаш панеляци?
Дори да е на по-ниска цена, този коптор ще излезе по-скъпо, като крайна цена, просто ремонта ще е по-скъп от аналогичен апартамент НС.
- 1 like
Коментар
Коментар