IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Ти си схватлив, затова ми обясни как нотариуса внесе 12000лв?! Взе ги кеш в кантората? И после е ходил до банката да ги внесе?
    Или фантазията купувача и нотариуса отидоха заедно в клон на банка за да спази закона и да не вземе 12000 лв кеш, а да проследи:-))))
    Оплете се като пиле в кълчища:-)
    Той е известен счетоводител, понижител

Коментар

• радев, радев, на студентски знания отпреди 35 години ли разчиташ у тоя живот
      сметни пак на лордчето гпр-то и лягай да си почиваш
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

А не се ли и развива?
        според мен вече доста се е развил
        и най-вероятно няма накъде повече
        затова нощем мама идва да го завива
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Като студент нищо не е научил и сега учи на 40+ години.Не е ли малко късно?
          Абсолютно!

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Да точно така.Нотариалната такса беше 3К и 12К ноатриуса внесе за данък по банкова сметка на общината и предаде на къпувача вносната бележка от банката.Къде виде кешово плащане над 10К.Явно не си особено схватлив.
            Ти си схватлив, затова ми обясни как нотариуса внесе 12000лв?! Взе ги кеш в кантората? И после е ходил до банката да ги внесе?
            Или фантазията купувача и нотариуса отидоха заедно в клон на банка за да спази закона и да не вземе 12000 лв кеш, а да проследи:-))))
            Оплете се като пиле в кълчища:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

колегата съфорумец от година спря да пише и чете(!) тук, защото го намира за загуба на време и не иска да влиза в токсични разговори.

защо си мислите, че някой ще седне да ви споделя информация...

единственото, което съм споделял от горе - от горе е, че колегата доста учи (отделно и трупа опит да не кажете че само учи) в частта инвестиране.
              няма да влизам в подробности.

Като студент нищо не е научил и сега учи на 40+ години.Не е ли малко късно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Дадох им ги на части, така че всичко е точно.
                Отделно материала и отделно труда.
                А и нали съм брокераз, който си измисля?!?
                Нищо не е точно! 20000лв плащане кеш са си нарушение както и да го гледаш. Закона е определил, че дори и плащане на части по една сделка, сумата не трябва да надминава 5000Е. В един прост наложен платеж от куриер се подписваш, че това не е част от плащане превищаващо законовото.
                За майсторите същата работа... после защо има сив сектор при услугите:-)

Коментар

• https://www.facebook.com/reel/3935340860129169 къща в тексас
                  Last edited by X_Y; 03.05.2025, 20:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

колегата съфорумец от година спря да пише и чете(!) тук, защото го намира за загуба на време и не иска да влиза в токсични разговори.

защо си мислите, че някой ще седне да ви споделя информация...

единственото, което съм споделял от горе - от горе е, че колегата доста учи (отделно и трупа опит да не кажете че само учи) в частта инвестиране.
                    няма да влизам в подробности.

А не се ли и развива?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Що си мислиш, че ме интересува, какво си купил, на кви пари и с къв кредит, дали ти е вдигната лихвата или не?
                      Купил си, ползвай си го със здраве, излез от темата, че живота ти мина да броиш повишението......

Хубаво се хвали, ама изкара ли нещо отнтоя имот или само наливаш?
                      Аз, далеч не си мисля, че някой понижител ще признае, че съм сключил добра сделка. Факт е, че цялата ми рода оцени инвестицията и не спира да я посещава през цялото лято. Животът ми е красива приказка, докато инвестирам в недвижимости. От тази тема не бих излязъл никога, от тази тема трябва да излязат подведени от вас перонци, пълни със сълзи, загубили себе си.
                      Last edited by Bailor; 03.05.2025, 20:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Когато си писахме, аз избрах Бургас, вместо Варна. Минаха 4 години от общо 5 за потребителския ми кредит. Самоучастието ми беше 60% . Лихвата за 4 години не ми беше вдигната с 1ст. Как е от понижителска гледна точка?
                        Що си мислиш, че ме интересува, какво си купил, на кви пари и с къв кредит, дали ти е вдигната лихвата или не?
                        Купил си, ползвай си го със здраве, излез от темата, че живота ти мина да броиш повишението......

Хубаво се хвали, ама изкара ли нещо отнтоя имот или само наливаш?
                        Last edited by polax; 03.05.2025, 20:02.

Коментар

Кво има да ти казвам, ти сляп ли си? За всяка дупка се искат неоправдано висока цена, ако се намери кой да даде, супер. Според мен в този ръст няма нищо устойчиво.
                          Ще видим какво ще стане.
                          Когато си писахме, аз избрах Бургас, вместо Варна. Минаха 4 години от общо 5 за потребителския ми кредит. Самоучастието ми беше 60% . Лихвата за 4 години не ми беше вдигната с 1ст. Как е от понижителска гледна точка?

Коментар

Кво има да ти казвам, ти сляп ли си? За всяка дупка се искат неоправдано висока цена, ако се намери кой да даде, супер. Според мен в този ръст няма нищо устойчиво.
                            Ще видим какво ще стане.
                            Благодаря ти, че беше откровен. Личните ти отрицателни емоции за пазара, остават персонално на гърба на твоя милост

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Какви групи те гонят бе? Я, кажи откакто си писахме за Бриз, преди 4-5 години, цените нарастнали ли са или са спаднали?
                              Ще видим какво ще стане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Ще ги питам смешниците като лаконика и имаше един с пет гъза след няколко години пак кога да чакам срутването на всичко?
                                Нащрек съм и имам мечта да си купя имоти, но изгодно.
                                Ааа, тия дето си споменал, никога няма да се появят повече! Единият се кълнеше, че срива почва точно в този момент ( пролетта на 2022г.) Пригласяха му двама полуидиоти, които ме заплашваха с повишение на лихвите на апарта ми в Бургас. Бях го купил година по-рано. Минаха 4 години, а лихвата не ми я вдигнаха. Остава ми 1 година за да си изплатя кредита. Заплатата през това време ми се удвои, а друг се интересува от лихви и ГПР!!
                                Last edited by X_Y; 03.05.2025, 19:48.

Коментар

Working...
                                X