Първоначално изпратено от БОНВИВАН1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
А не се ли и развива?
и най-вероятно няма накъде повече
затова нощем мама идва да го завивапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Като студент нищо не е научил и сега учи на 40+ години.Не е ли малко късно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Да точно така.Нотариалната такса беше 3К и 12К ноатриуса внесе за данък по банкова сметка на общината и предаде на къпувача вносната бележка от банката.Къде виде кешово плащане над 10К.Явно не си особено схватлив.
Или фантазията купувача и нотариуса отидоха заедно в клон на банка за да спази закона и да не вземе 12000 лв кеш, а да проследи:-))))
Оплете се като пиле в кълчища:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
колегата съфорумец от година спря да пише и чете(!) тук, защото го намира за загуба на време и не иска да влиза в токсични разговори.
защо си мислите, че някой ще седне да ви споделя информация...
единственото, което съм споделял от горе - от горе е, че колегата доста учи (отделно и трупа опит да не кажете че само учи) в частта инвестиране.
няма да влизам в подробности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Дадох им ги на части, така че всичко е точно.
Отделно материала и отделно труда.
А и нали съм брокераз, който си измисля?!?
За майсторите същата работа... после защо има сив сектор при услугите:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
колегата съфорумец от година спря да пише и чете(!) тук, защото го намира за загуба на време и не иска да влиза в токсични разговори.
защо си мислите, че някой ще седне да ви споделя информация...
единственото, което съм споделял от горе - от горе е, че колегата доста учи (отделно и трупа опит да не кажете че само учи) в частта инвестиране.
няма да влизам в подробности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Що си мислиш, че ме интересува, какво си купил, на кви пари и с къв кредит, дали ти е вдигната лихвата или не?
Купил си, ползвай си го със здраве, излез от темата, че живота ти мина да броиш повишението......
Хубаво се хвали, ама изкара ли нещо отнтоя имот или само наливаш?Last edited by Bailor; 03.05.2025, 20:32.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Когато си писахме, аз избрах Бургас, вместо Варна. Минаха 4 години от общо 5 за потребителския ми кредит. Самоучастието ми беше 60% . Лихвата за 4 години не ми беше вдигната с 1ст. Как е от понижителска гледна точка?
Купил си, ползвай си го със здраве, излез от темата, че живота ти мина да броиш повишението......
Хубаво се хвали, ама изкара ли нещо отнтоя имот или само наливаш?Last edited by polax; 03.05.2025, 20:02.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Кво има да ти казвам, ти сляп ли си? За всяка дупка се искат неоправдано висока цена, ако се намери кой да даде, супер. Според мен в този ръст няма нищо устойчиво.
Ще видим какво ще стане.
Коментар
-
Кво има да ти казвам, ти сляп ли си? За всяка дупка се искат неоправдано висока цена, ако се намери кой да даде, супер. Според мен в този ръст няма нищо устойчиво.
Ще видим какво ще стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Какви групи те гонят бе? Я, кажи откакто си писахме за Бриз, преди 4-5 години, цените нарастнали ли са или са спаднали?
Ще видим какво ще стане.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Ще ги питам смешниците като лаконика и имаше един с пет гъза след няколко години пак кога да чакам срутването на всичко?
Нащрек съм и имам мечта да си купя имоти, но изгодно.Last edited by X_Y; 03.05.2025, 19:48.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар