If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За последните 10 години цените на жилищата в София са скочили с 200%, а тези в Пловдив и Варна над 100%, според данни на Имотека. През 2015 г. средната заплата у нас е над 800 лева, докато сега тя е над 2400 лв., а в столицата – 3000 лв. Освен главоломният ръст на доходите друг фактор, движещ цените на жилищата нагоре, е достъпното финансиране, като България разполага с исторически ниски лихви по ипотечните заеми
"В момента продавачите – участници на пазара – са повече и за това свидетелства едно съотношение, което гледаме на вътрешно фирмено ниво – броят на продавачи, спрямо броят на купувачи в големите градове. За София, Пловдив и Варна за 1 продавач в момента се състезават около 1,3-1,5 купувачи.“"
...Но местната понижителска фауна си чека МЯУ и дискаунти по -40%. техния гури предрече -15% спад.
===2079===
Цените са дебели, но още доста по-дебели ще стават. Време е за покупки докато все още има някаква позволимост. После 30% собственици / 70% наематели и обитатели на деЦки.
За последните 10 години цените на жилищата в София са скочили с 200%, а тези в Пловдив и Варна над 100%, според данни на Имотека. През 2015 г. средната заплата у нас е над 800 лева, докато сега тя е над 2400 лв., а в столицата – 3000 лв. Освен главоломният ръст на доходите друг фактор, движещ цените на жилищата нагоре, е достъпното финансиране, като България разполага с исторически ниски лихви по ипотечните заеми
"В момента продавачите – участници на пазара – са повече и за това свидетелства едно съотношение, което гледаме на вътрешно фирмено ниво – броят на продавачи, спрямо броят на купувачи в големите градове. За София, Пловдив и Варна за 1 продавач в момента се състезават около 1,3-1,5 купувачи.“"
...Но местната понижителска фауна си чека МЯУ и дискаунти по -40%. техния гури предрече -15% спад.
===2079===
Цените са дебели, но още доста по-дебели ще стават. Време е за покупки докато все още има някаква позволимост. После 30% собственици / 70% наематели и обитатели на деЦки.
И то е? Очаквам с вълнение да разбера ти с кой ме оприличаваш.
Аз си мислех, че се сети, а то какво се оказа ...
Разочароваш ме! Слаб спомен съм ти оставил или ти е слаба паметта.
Само терзиев мога да го разбера защо си мисли, че може да съм Джонката. Имахме си приказка с него за тиклите и дървения масив.
Как да е, за последно ви пиша на всички, че никога не съм имал друго потребителско име в този форум освен това.
Са' трябва да се повтарям. Пробвай се да го намериш.
Писал съм всичко докато беше черна вдовица, ама сега като бЕла луничка ми харесваш повече.
По-рафинирана си и си трансмутирала отровата.
Вече вероятно имаш лечителски способности.
Ко?!
Така кажи бе. Сетих се кой си. Що си разкарал стария ник? Трансмутирал си в рентиер на селски къщи. Е те тая трансмутация ми е малко под въпрос.
Са' трябва да се повтарям. Пробвай се да го намериш.
Писал съм всичко докато беше черна вдовица, ама сега като бЕла луничка ми харесваш повече.
По-рафинирана си и си трансмутирала отровата.
Вече вероятно имаш лечителски способности.
радев, радев, на студентски знания отпреди 35 години ли разчиташ у тоя живот
сметни пак на лордчето гпр-то и лягай да си почиваш
Аз уча цял живот ,всеки ден.Има една поговрка че човек се учи докато е жив,На 58 години съм и не съм спрял да уча.Например вчера 2 часа изучавах Наказателния кодекс,Не съм наказателен адвокат и не ми влиза в работата ,ама ми беше интересно и полезно.
Трудно му е на човека да приеме моето ГПР от 4,2 % То си остава същото 4 години вече. Непоносимо за Нрадев!!!
Честито за апартамента в Бургас!
Къде повече да ти я покачват лихвата? Моята също няма да я бутнат даже да тръгнат да покачват на другите дъното. Тези неща дори да станат някога не стават така както си го мислят ей така за няколко години, а много по-вероятно би било да има периодично нагоре-надолу много дълго, а през това време остават пропуснатите възможности и мечтата да си купят имот изгодно.
Много съм изписал, че всичко е нагоре и няма как дохода да не го последва.
Дългосрочно посоката е само една.
Петте гъза не беше интересен особено много и само джавкаше и си излизваше нихилизма за България, но лаконика беше професорче, по дефлация.
И най-шокиращото беше, че беше някакъв пишман управител на активи в някаква финансова организация. Кой го знае на кои клетници пенсионния фонд проиграва.
Ааа, тия дето си споменал, никога няма да се появят повече! Единият се кълнеше, че срива почва точно в този момент ( пролетта на 2022г.) Пригласяха му двама полуидиоти, които ме заплашваха с повишение на лихвите на апарта ми в Бургас. Бях го купил година по-рано. Минаха 4 години, а лихвата не ми я вдигнаха. Остава ми 1 година за да си изплатя кредита. Заплатата през това време ми се удвои, а друг се интересува от лихви и ГПР!!
Петте гъза не беше интересен особено много и само джавкаше и си излизваше нихилизма за България, но лаконика беше професорче, по дефлация.
И най-шокиращото беше, че беше някакъв пишман управител на активи в някаква финансова организация. Кой го знае на кои клетници пенсионния фонд проиграва.
Коментар