IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

той си е екстра консултант
    пишман са му клиентите
    Вярно е .80% от материала за нищо не става. Миналата седмица върнах трима наглеци пишман бизнесмени.Искат безплатни услуги.

Коментар

радев, радев, на студентски знания отпреди 35 години ли разчиташ у тоя живот
      сметни пак на лордчето гпр-то и лягай да си почиваш
      А бе ти все на Лорда ГПР-то коментираш.Кажи нещо за твоето ГПР.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
        Явор Пейчев: Ръстът на доходите и ниските лихви тласкат нагоре цените на имотите

За последните 10 години цените на жилищата в София са скочили с 200%, а тези в Пловдив и Варна над 100%, според данни на Имотека. През 2015 г. средната заплата у нас е над 800 лева, докато сега тя е над 2400 лв., а в столицата – 3000 лв. Освен главоломният ръст на доходите друг фактор, движещ цените на жилищата нагоре, е достъпното финансиране, като България разполага с исторически ниски лихви по ипотечните заеми

"В момента продавачите – участници на пазара – са повече и за това свидетелства едно съотношение, което гледаме на вътрешно фирмено ниво – броят на продавачи, спрямо броят на купувачи в големите градове. За София, Пловдив и Варна за 1 продавач в момента се състезават около 1,3-1,5 купувачи.“"

...Но местната понижителска фауна си чека МЯУ и дискаунти по -40%. техния гури предрече -15% спад.

===2079===

Цените са дебели, но още доста по-дебели ще стават. Време е за покупки докато все още има някаква позволимост. После 30% собственици / 70% наематели и обитатели на деЦки.
        Чук отвсякъде!

Коментар

• Явор Пейчев: Ръстът на доходите и ниските лихви тласкат нагоре цените на имотите

За последните 10 години цените на жилищата в София са скочили с 200%, а тези в Пловдив и Варна над 100%, според данни на Имотека. През 2015 г. средната заплата у нас е над 800 лева, докато сега тя е над 2400 лв., а в столицата – 3000 лв. Освен главоломният ръст на доходите друг фактор, движещ цените на жилищата нагоре, е достъпното финансиране, като България разполага с исторически ниски лихви по ипотечните заеми

"В момента продавачите – участници на пазара – са повече и за това свидетелства едно съотношение, което гледаме на вътрешно фирмено ниво – броят на продавачи, спрямо броят на купувачи в големите градове. За София, Пловдив и Варна за 1 продавач в момента се състезават около 1,3-1,5 купувачи.“"

...Но местната понижителска фауна си чека МЯУ и дискаунти по -40%. техния гури предрече -15% спад.

===2079===

Цените са дебели, но още доста по-дебели ще стават. Време е за покупки докато все още има някаква позволимост. После 30% собственици / 70% наематели и обитатели на деЦки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Имаш, имаш.
            И то е? Очаквам с вълнение да разбера ти с кой ме оприличаваш.
            Аз си мислех, че се сети, а то какво се оказа ...
            Разочароваш ме! Слаб спомен съм ти оставил или ти е слаба паметта.
            Само терзиев мога да го разбера защо си мисли, че може да съм Джонката. Имахме си приказка с него за тиклите и дървения масив.
            Как да е, за последно ви пиша на всички, че никога не съм имал друго потребителско име в този форум освен това.
            Last edited by Kris_; 04.05.2025, 00:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Тая пък и тя!
              Какъв стар ник? Нямам друго потребителско. Е, маа' са' пак тря' се повтарям!
              Имаш, имаш.

Коментар

Ко?!

Така кажи бе. Сетих се кой си. Що си разкарал стария ник?
                Тая пък и тя!
                Какъв стар ник? Нямам друго потребителско. Е, маа' са' пак тря' се повтарям!

Коментар

Са' трябва да се повтарям. Пробвай се да го намериш.
                  Писал съм всичко докато беше черна вдовица, ама сега като бЕла луничка ми харесваш повече.
                  По-рафинирана си и си трансмутирала отровата.
                  Вече вероятно имаш лечителски способности.
                  Ко?!

Така кажи бе. Сетих се кой си. Що си разкарал стария ник? Трансмутирал си в рентиер на селски къщи. Е те тая трансмутация ми е малко под въпрос.
                  Last edited by Selena2024; 04.05.2025, 00:34.

Коментар

Прочее ти с какво точно се занимаваш?
                    Са' трябва да се повтарям. Пробвай се да го намериш.
                    Писал съм всичко докато беше черна вдовица, ама сега като бЕла луничка ми харесваш повече.
                    По-рафинирана си и си трансмутирала отровата.
                    Вече вероятно имаш лечителски способности.

Коментар

радев, радев, на студентски знания отпреди 35 години ли разчиташ у тоя живот
                      сметни пак на лордчето гпр-то и лягай да си почиваш
                      Аз уча цял живот ,всеки ден.Има една поговрка че човек се учи докато е жив,На 58 години съм и не съм спрял да уча.Например вчера 2 часа изучавах Наказателния кодекс,Не съм наказателен адвокат и не ми влиза в работата ,ама ми беше интересно и полезно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Трудно му е на човека да приеме моето ГПР от 4,2 % То си остава същото 4 години вече. Непоносимо за Нрадев!!!
                        Честито за апартамента в Бургас!
                        Къде повече да ти я покачват лихвата? Моята също няма да я бутнат даже да тръгнат да покачват на другите дъното. Тези неща дори да станат някога не стават така както си го мислят ей така за няколко години, а много по-вероятно би било да има периодично нагоре-надолу много дълго, а през това време остават пропуснатите възможности и мечтата да си купят имот изгодно.
                        Много съм изписал, че всичко е нагоре и няма как дохода да не го последва.
                        Дългосрочно посоката е само една.

Коментар

Петте гъза не беше интересен особено много и само джавкаше и си излизваше нихилизма за България, но лаконика беше професорче, по дефлация.
                          И най-шокиращото беше, че беше някакъв пишман управител на активи в някаква финансова организация. Кой го знае на кои клетници пенсионния фонд проиграва.
                          Прочее ти с какво точно се занимаваш?

Коментар

Ааа, тия дето си споменал, никога няма да се появят повече! Единият се кълнеше, че срива почва точно в този момент ( пролетта на 2022г.) Пригласяха му двама полуидиоти, които ме заплашваха с повишение на лихвите на апарта ми в Бургас. Бях го купил година по-рано. Минаха 4 години, а лихвата не ми я вдигнаха. Остава ми 1 година за да си изплатя кредита. Заплатата през това време ми се удвои, а друг се интересува от лихви и ГПР!!
                            Петте гъза не беше интересен особено много и само джавкаше и си излизваше нихилизма за България, но лаконика беше професорче, по дефлация.
                            И най-шокиращото беше, че беше някакъв пишман управител на активи в някаква финансова организация. Кой го знае на кои клетници пенсионния фонд проиграва.
                            Last edited by Kris_; 03.05.2025, 23:27.

Коментар

Трудно му е на човека да приеме моето ГПР от 4,2 % То си остава същото 4 години вече. Непоносимо за Нрадев!!!
                              А моето ГПР си е чиста нула.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Пишман консултант:-))
                                Обаче брули промо за съфорумци по 50 лв за консултация, а касови бележки раздава ли бившият нападжия? :-)
                                Можеш да пуснеш сигнал до НАП.Казвам се Николай Радев.

Коментар

Working...
                                X