Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Не знам за банките, но по борсите е як спад. Някой яко ще гризне дървотоПосле ще търси отдушник в темата за имотите.
И след няколко месеца ще може да се пазари на евтини цени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Няма смисъл да се обесняваш на кредитни глупаци като слушам колко е лесно да вземеш кредит от 500000 с един подпис и няколко лъжи не се съмнявам защо им е пораснало толкоз самочувствието на брокеразите тук.Парите били шума... било голяма далавера да теглиш сега щото ще връщаш по-малко, ама утре като светнат пак на червено пазарите ще почнат и банките да гърмят, а простият Ганьо с 30г кредит си мисли че ще му се размине и някак си гръмналата банка ще забрави че има да взема. Е видяхме какво стана 2008г.После ще търси отдушник в темата за имотите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аве по форумите всички купувате, но реалността е съвсем друга - никой нищо не може да продаде.
Един познат построи 5 етажно блокче, обзаведе го със среден клас мебели, пробва под наем, но нищо не стана. Сега ги пусна за продажба, и по неговите думи, дори няма запитване.
Аз също нямам запитване (освен от брокерази). Нямам запитване и за БМВ то. Аз мога да намаля, защото съм го взел евтино и съм го ползвал 10 год, но тези, които купиха на връх, че и обзаведоха на връх - не ги виждам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеhttps://www.facebook.com/reel/1039401168039065
Наскоро си говорихме за земеделски земи.
Ето такова е положението.
Горното е рапица.Last edited by better; 09.04.2025, 08:55.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аве по форумите всички купувате, но реалността е съвсем друга - никой нищо не може да продаде.
Един познат построи 5 етажно блокче, обзаведе го със среден клас мебели, пробва под наем, но нищо не стана. Сега ги пусна за продажба, и по неговите думи, дори няма запитване.
Аз също нямам запитване (освен от брокерази). Нямам запитване и за БМВ то. Аз мога да намаля, защото съм го взел евтино и съм го ползвал 10 год, но тези, които купиха на връх, че и обзаведоха на връх - не ги виждам.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
щом си наместил 'шумата' всичко е точно
нали така.
ПП ще спиш спокойно без да ти шумка под дюшека и да те товари с излишни терзания къде да я набуташ
- 1 like
Коментар
-
https://www.facebook.com/reel/1039401168039065
Наскоро си говорихме за земеделски земи.
Ето такова е положението.
Горното е рапица.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнение
Какво им се обясняваш на ежедневните цървули с по пет хиляди в сметката в тоя форум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Със сигурност си си прав,човек, без активи, жив дявол
язък, че родителите му чакат на него баби и дядовци да стават
а той не иска да дели децката с никойпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеПП Ти какво имаш?????
Според мен нищо нямаш, седнал си на перона безделно. Ако, искаш, може да си сравним и позициите на Уол стрийт, става ли? Само в ,sxr8, аз вече съм на 11, ти с колко си?
Освен децката в Максуда, друго нищо нямам...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнение
Какво им се обясняваш на ежедневните цървули с по пет хиляди в сметката в тоя форум.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
И как ги преброи седем?
-наследствена къща в Радомир, която е на брат ти
-гараж, който стои празен през последните 15 години
-магазинче в краен квартал
-непродаваема къща в Редута, която от двайсе години е зарязана без поддръжка и е напът да се самосъбори
-маломерка в Бургас , която седи празна и лятото се ползва безплатно от родата...
Кои са другите два имота в портфолиото?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
съветвам те, да не си губиш времето с прости
преди време не знам как съм решил, че има какво да каже
и четох част от мненията му
голяма грешка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Как наследствена къща в Радомир е само на брат ми? Гаражът никога не е бил празен и сега не е. Магазинчетата са две и се отдават под наем. Къщите в Редута са две, стара и нова. Маломерката в Бургас се ползва целогодишно, дори през декември.
ПП Ти какво имаш?????
Според мен нищо нямаш, седнал си на перона безделно. Ако, искаш, може да си сравним и позициите на Уол стрийт, става ли?
преди време не знам как съм решил, че има какво да каже
и четох част от мненията му
голяма грешкапрепоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар