IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Това означава, че предсказаниято за МЯУ се сбъдва.

И след няколко месеца ще може да се пазари на евтини цени.
    МЯУ при акциите, тук е тема за имоти, а цените на имотите ще са евтини, чааак през 2079та

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Не знам за банките, но по борсите е як спад. Някой яко ще гризне дървото После ще търси отдушник в темата за имотите.
      Това означава, че предсказаниято за МЯУ се сбъдва.

И след няколко месеца ще може да се пазари на евтини цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

Няма смисъл да се обесняваш на кредитни глупаци като слушам колко е лесно да вземеш кредит от 500000 с един подпис и няколко лъжи не се съмнявам защо им е пораснало толкоз самочувствието на брокеразите тук.Парите били шума... било голяма далавера да теглиш сега щото ще връщаш по-малко, ама утре като светнат пак на червено пазарите ще почнат и банките да гърмят, а простият Ганьо с 30г кредит си мисли че ще му се размине и някак си гръмналата банка ще забрави че има да взема. Е видяхме какво стана 2008г.
        Не знам за банките, но по борсите е як спад. Някой яко ще гризне дървото После ще търси отдушник в темата за имотите.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Аве по форумите всички купувате, но реалността е съвсем друга - никой нищо не може да продаде.
          Един познат построи 5 етажно блокче, обзаведе го със среден клас мебели, пробва под наем, но нищо не стана. Сега ги пусна за продажба, и по неговите думи, дори няма запитване.
          Аз също нямам запитване (освен от брокерази). Нямам запитване и за БМВ то. Аз мога да намаля, защото съм го взел евтино и съм го ползвал 10 год, но тези, които купиха на връх, че и обзаведоха на връх - не ги виждам.
          Къде се намира това блокче?

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
            https://www.facebook.com/reel/1039401168039065

Наскоро си говорихме за земеделски земи.

Ето такова е положението.

Горното е рапица.
            Стана точно това, което предвидих, а именно, че рапицата ще даде фира, което не е толкова фатално, защото може да се разоре и да се засееят пролетници. При овощарите е трагедия, голяма част тази година няма берат нищо. Климатът в България става отвратителен - пролетта студена и дъждовна, лятото екстремно горещо и сухо.
            Last edited by better; 09.04.2025, 08:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Аве по форумите всички купувате, но реалността е съвсем друга - никой нищо не може да продаде.
              Един познат построи 5 етажно блокче, обзаведе го със среден клас мебели, пробва под наем, но нищо не стана. Сега ги пусна за продажба, и по неговите думи, дори няма запитване.
              Аз също нямам запитване (освен от брокерази). Нямам запитване и за БМВ то. Аз мога да намаля, защото съм го взел евтино и съм го ползвал 10 год, но тези, които купиха на връх, че и обзаведоха на връх - не ги виждам.
              Няма смисъл да се обесняваш на кредитни глупаци като слушам колко е лесно да вземеш кредит от 500000 с един подпис и няколко лъжи не се съмнявам защо им е пораснало толкоз самочувствието на брокеразите тук.Парите били шума... било голяма далавера да теглиш сега щото ще връщаш по-малко, ама утре като светнат пак на червено пазарите ще почнат и банките да гърмят, а простият Ганьо с 30г кредит си мисли че ще му се размине и някак си гръмналата банка ще забрави че има да взема. Е видяхме какво стана 2008г.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

щом си наместил 'шумата' всичко е точно
                нали така.

ПП ще спиш спокойно без да ти шумка под дюшека и да те товари с излишни терзания къде да я набуташ
                По гръб не падаш ама само на сън. Диверсификацията е по мой личен вкус ,кое ,как никой не го вълнува , но идеята беше ,че имота е за нужди,битови в случая.

Коментар

• https://www.facebook.com/reel/1039401168039065

Наскоро си говорихме за земеделски земи.

Ето такова е положението.

Горното е рапица.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнение

Какво им се обясняваш на ежедневните цървули с по пет хиляди в сметката в тоя форум.
                    Хахахаха, я да видим един богат цървул с какво разполага?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Със сигурност си си прав,човек, без активи, жив дявол
                      никакъв дявол не е
                      язък, че родителите му чакат на него баби и дядовци да стават
                      а той не иска да дели децката с никой
                      препоръка е

Коментар

ПП Ти какво имаш?????
                        Според мен нищо нямаш, седнал си на перона безделно. Ако, искаш, може да си сравним и позициите на Уол стрийт, става ли? Само в ,sxr8, аз вече съм на 11, ти с колко си?
                        Правилно.
                        Освен децката в Максуда, друго нищо нямам...
                        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнение

Какво им се обясняваш на ежедневните цървули с по пет хиляди в сметката в тоя форум.
                          Скъсан емигрант, пишем само за 11× sxr8

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

И как ги преброи седем?

-наследствена къща в Радомир, която е на брат ти
                            -гараж, който стои празен през последните 15 години
                            -магазинче в краен квартал
                            -непродаваема къща в Редута, която от двайсе години е зарязана без поддръжка и е напът да се самосъбори
                            -маломерка в Бургас , която седи празна и лятото се ползва безплатно от родата...

Кои са другите два имота в портфолиото?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

съветвам те, да не си губиш времето с прости
                              преди време не знам как съм решил, че има какво да каже
                              и четох част от мненията му
                              голяма грешка
                              Със сигурност си си прав,човек, без активи, жив дявол

Коментар

Как наследствена къща в Радомир е само на брат ми? Гаражът никога не е бил празен и сега не е. Магазинчетата са две и се отдават под наем. Къщите в Редута са две, стара и нова. Маломерката в Бургас се ползва целогодишно, дори през декември.

ПП Ти какво имаш?????
                                Според мен нищо нямаш, седнал си на перона безделно. Ако, искаш, може да си сравним и позициите на Уол стрийт, става ли?
                                съветвам те, да не си губиш времето с прости
                                преди време не знам как съм решил, че има какво да каже
                                и четох част от мненията му
                                голяма грешка
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X