IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Несъмнено, несъмнено. Особено мнения с галактическа важност и величина.

Кой друг има достъп до твоя комп, айпад или телефон? Това е въпросът.
    Ако някой имаше достъп (т.е направил го е през моя профил), щеше да излезе, че е редактирано мнението!

Коментар

• Полина Стойкова: 2025 г. се очертава като още една върхова година за имотния пазар

Ръстовете на цените на жилищата ще останат двуцифрени и през тази година, прогнозира тя

голямо откритие
      че то всяка от последните 12-13 е върхова
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

и на кой да признава - ми , че ти не мож му стъпи на малкия пръст

ще кажа това, което му казах и на него - айде стига вече с тия глупости
        Берти, наистина ли си толкова наивен?

На тази възраст би трябвало да разграничаваш фантазиите от реалността

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Незнам какво са правили, (и кой го е направил), но на всички има стана ясно, че мненията могат да се ПРОМЕНЯТ/МАНИПУЛИРАТ, при това, без да излиза, че са редактирани!
          Ти, както и много други хора в тоя форум, лъжете. Изопачавате истината, измисляте, фантазирате имоти, коли, почивки, койни.
          Нека имат предвид това хората, които четат темата и едва ли не формират някакво мнение за пазар на имоти или каквото и да е.
          В тая тема се лъже и информацията обикновено няма нищо общо с реалността!

Коментар

стига вече с тия глупости
            форумът на инвестора е на база стандартен енджин и за да се случи това, което казваш е нужно някой да влезе и да пипа директно в базата данни на сървъра, което няма как да се случи нито от обикновени потребители (даже да приемеш, че някой ти е налучкал/прихванал паролата), нито от модераторите даже, защото те са с ниво на по-оторизиран потребител и ако ти пипнат мнението си излиза точно както ако си си го коригирал ти.
            ако можеше така да се 'моделира' има къде къде по-вълнуващи и горещи теми от някакво изказване, което вълнува две дребни души...
            Хич не искам да му търся оправдания на този елементарен лъжец, но е възможно и по други начини с cookie/sessions hijacking. Често когато се логнеш успешно сайта записва биксвитка с която удостоверява това и така не е нужно да се логваш всеки път във форума. Ако "преместиш" бисквитката на друг браузър ще си логнат в профила му.
            Има и други вектори - ако си записваш паролите в браузъра или password manager някой може да е успял да ти кракне паролата и да ги синква при него. А може просто да ползва ужасно тъпа парола за форума, което ми се струва най-логично. Всичко това лесно се разбира като си смениш паролата.

Големия въпрос тук сега ако предположим, че някой наистина е положил толкова време и усилия да хакне профила на този крипто милиардер защо ще си губи времето с писане на глупости във форума а не си насочи усилията към по-печеливши начинания като крипто борси и интеренет банкиране? Лошото на такива въпроси е не само, че не дават отговори, но и създавата много повече въпроси. Аз по-скоро бих заложил на параноидна шизофрения пред това, че някой му е хакнал профила да пише глупости от него.

Коментар

Според мен, изопачаваш. Не е въпроса кой на чий малък пръст може да стъпи, а колко неверна и несъстоятелна е неговата теза. Иначе, на мен ми е ясна тезата ти, че аз не съм инвеститор...

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

брокерите са всемогъщи
                те манипулират цените на пазара
                и мненията на потребителите по форумите
                препоръка е

Коментар

най-обичам като почнеш да ни вкарваш в собствените си ограничени представи
                  то и ние го правим с разни колеги в темата, но за ташак
                  а ти съм сигурен, че си и вярваш
                  препоръка е

Коментар

Незнам какво са правили, (и кой го е направил), но на всички има стана ясно, че мненията могат да се ПРОМЕНЯТ/МАНИПУЛИРАТ, при това, без да излиза, че са редактирани!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

+1 Абсолютно невъзможна манипулация е, това, което внушава селското момче от Добрич. Следователно, трябва просто да си признае, какъв имот е продало през 2022г.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

форумът на инвестора е на база стандартен енджин и за да се случи това, което казваш е нужно някой да влезе и да пипа директно в базата данни на сървъра, което няма как да се случи нито от обикновени потребители (даже да приемеш, че някой ти е налучкал/прихванал паролата), нито от модераторите даже, защото те са с ниво на по-оторизиран потребител и ако ти пипнат мнението си излиза точно както ако си си го коригирал ти.
                        ако можеше така да се 'моделира' има къде къде по-вълнуващи и горещи теми от някакво изказване, което вълнува две дребни души...
                        +1 Абсолютно невъзможна манипулация е, това, което внушава селското момче от Добрич. Следователно, трябва просто да си признае, какъв имот е продало през 2022г.

Коментар

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

имах едно съмнение, че някой ти е дублирал профила
                            но ти няма как да влезеш и да изтриеш мнение в този случай

Коментар

• Първоначално изпратено от ockobocko Разгледай мнение

Не съм бил на оглед, но пообиколих самите улици на живо. Всичките харесани сгради са на акт 14 или акт 15. Звънял съм на инвеститорите и брокерите, Като цяло в момента има в наличност апартаменти, които ме устройват и в ОК2 локациите и в ОК1 локациите, поне според скиците на разпраделението и големината на стаите.

Цената на апартаментите е от 210,000 Евро за най-евтиният, до 232,000 Евро за най-скъпият. Като всички апартаменти са по над 110 кв. м. с общите части. и под 100 кв. м. чиста площ, някои даже са под 90 кв. м. чиста.
                              В кв. Борово, кв. Бъкстон и кв. Бели брези излизат панорамни ЕПК с хубава локация. Виждал съм простони и по-евтини, когато са за ремонт.

Има и тухли. Разгледай и си прецени. Ако не ви се занимава, купете ремонтиран апартамент, че майсторите вземат скъпо вече.

Коментар

• https://www.facebook.com/share/v/1GjnnLECHV/

Коментар

Working...
                                X