IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

разгледай обявите - ограничил съм добри райони (центъра е компромис, но айде, че само мериш км от народно събрание та затова).. това че е на 3км от центъра НИЩО не значи..
    Ок, ще ми е интересно, какво ще ми препоръчаш, не съм алчен

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Когато статистиката говори - боговете мълчат.
      На това мога да напиша само едно: дано много години да ме четеш и да се гърчиш в невъзможност да си купиш жилище и това да те кара да проклинаш нормалните хора. Да си мислиш, че имаш нормален съгражданин, а той да се окаже злобен психопат, който ти желае смъртта, безценно!
      Last edited by Bailor; 27.05.2025, 20:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Е, що да съм алчен, локацията е на 3км. от НС? Добре де, за твои познати от Карлово 20% дискаунт
        разгледай обявите - ограничил съм добри райони (центъра е компромис, но айде, че само мериш км от народно събрание та затова).. това че е на 3км от центъра НИЩО не значи..
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

много си алчен байло,
          за стаята иди дойди, но за 600 евро семейството ще си наеме много приличен апартамент
          свери си часовника https://www.imot.bg/cli605
          Е, що да съм алчен, локацията е на 3км. от НС? Добре де, за твои познати от Карлово 20% дискаунт

Коментар

• Много стана забавно в тази тема!Перонците започнаха да кълнат, не че не се е случвало.

Коментар

Ще трябва да спасяваме перона. Засега, аз мога да предложа приземна стая 12м2 на перонец с обща кухня на 3км. от Народното събрание на ексклузивна цена от 280лв. Както и приземно помещение на семейство от 32м2, със санитарен възел на скромна цена от 1200лв. на същата локация. Пишете, не ме жалете.
              много си алчен байло,
              за стаята иди дойди, но за 600 евро семейството ще си наеме много приличен апартамент
              свери си часовника https://www.imot.bg/cli605
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Хахахахахахахаха, Само изключително самодоволен индивид може да се прави на Бог и да прецени на кой колко му остава да живее!!!!!!!! Твоето мнение звучи, като проклятие,но аз никога не бих влязъл в подобен тон.
                Когато статистиката говори - боговете мълчат.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
                  Лорде, ти имаш десетина години живот. Кога ще харчиш Мелеоните от НИ?

Очакваната средна продължителност на предстоящия живот общо за населението на страната, изчислена за периода 2022 - 2024 г., е 75.6 години.

При мъжете тя е 71.9 години, докато при жените е със 7.4 години по-висока - 79.3 години.

https://www.nsi.bg/bg/pressreleases_list
                  Хахахахахахахаха, Само изключително самодоволен индивид може да се прави на Бог и да прецени на кой колко му остава да живее!!!!!!!! Твоето мнение звучи, като проклятие,но аз никога не бих влязъл в подобен тон.
                  Да не говорим, че аз нямам милиони от НИ, те за за тези след мен..

Коментар

Ще трябва да спасяваме перона. Засега, аз мога да предложа приземна стая 12м2 на перонец с обща кухня на 3км. от Народното събрание на ексклузивна цена от 280лв. Както и приземно помещение на семейство от 32м2, със санитарен възел на скромна цена от 1200лв. на същата локация. Пишете, не ме жалете.
                    https://www.imot.bg/obiava-2b1748253...elcho-atanasov

https://www.imot.bg/obiava-2b165730525807859-dava-pod-naem-ednostaen-apartament-grad-sofiya-reduta

PS 500 кинта е още пазарната на 38 м2 наем в твоя район. Соншонжмон.
                    Last edited by unimog; 27.05.2025, 19:43.

Коментар

• Въведени в експлоатация новопостроени жилищни сгради и жилища през 2024 година

Публикувано на: 08.05.2025 - 11:00
                      През 2024 г. броят на въведените в експлоатация новопостроени жилищни сгради е 5 201, а новопостроените жилища в тях са 20 998.

От въведените в експлоатация новопостроени жилищни сгради със стоманобетонна конструкция са 75.8%, с тухлена - 20.1%, с друга конструкция са 3.6%, a с панелна са 0.4%.

Най-висок е делът на новопостроените жилища с две стаи (37.5%), следват тези с три стаи (32.8%), а най-нисък е делът на жилищата с пет стаи - 5.4%.

Общата полезна площ на новопостроените жилища през 2024 г. е 2 025.0 хил. кв. м, а жилищната площ - 1 538.4 хил. кв. метра.

https://www.nsi.bg/bg/content/22304/...B8%D0%BD%D0%B0

Коментар

• Лорде, ти имаш десетина години живот. Кога ще харчиш Мелеоните от НИ?

Очакваната средна продължителност на предстоящия живот общо за населението на страната, изчислена за периода 2022 - 2024 г., е 75.6 години.

При мъжете тя е 71.9 години, докато при жените е със 7.4 години по-висока - 79.3 години.

https://www.nsi.bg/bg/pressreleases_list

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Коментар

Притеснен съм, изчезват всички понижители!! Къде е unimog, той също беше борец на цените. КЪДЕ СЕ ИЗПАРЯВАТ ВСИЧКИ ТЕЗИ ПОНИЖИТЕЛИ!!
                            Ръст на регистрираните нови автомобили в ЕС през април на годишна база, в България е отчетен спад

В България се отчита спад на броя на новорегистрираните автомобили от 4,6 на сто на годишна основа през април, сочат данните на организацията.

Причината е непрестанното поскъпване на жилищата

https://novini.bg/article/2025052707531442530

Началото на края.

Коментар

• Българите притежават над 700 милиарда лева в имоти ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
                              Причината е непрестанното поскъпване на жилищата

Коментар

• Алчността е заляла вторичния пазар на жилища ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ

"Цени от 2200 до 2500 EUR/кв.м е напълно нормално за такъв пазар"

Коментар

Working...
                                X