Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
На същия сайт се обяваваха резултатите от търга, това беше преди 15 год, сега нз.
махнаха архива на миналите проданипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Абе казваха едно време, че това не било чак толкова важно от едно см нагоре, ама пуберския ми акъл си викаше обратното.
А то какво се оказа - имай ти пари, апартаменти или хубаво лице/тяло, пък дали ти е 14 или 22, все тая.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Голям е.
Ти как си в това отношение?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако имаш голЕма пишка - не ти трябва голяма кола!
Шопска мъдрост.....
А то какво се оказа - имай ти пари, апартаменти или хубаво лице/тяло, пък дали ти е 14 или 22, все тая.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако имаш голЕма пишка - не ти трябва голяма кола!
Шопска мъдрост.....
Ти как си в това отношение?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
може това да е причината
стареца на евго да го е държал далеч от семейната лада
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Брат ти е по-малко засегнат и до колкото си казвал по-рано е излетял от майчиното гнездо.
Психотерапия. Без да се съобразяваш с майка ти. Просто похарчи там няколкостотин лева за няколко сеанса.
А тук аз се оправям сам. Предполагам и ти се грижиш за вашите и им носиш това онова. И ги водиш по лекари, ако се налага.
Коментар
-
Брат ми си намери жена и без кола.
Шопска мъдрост.....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Брат ми си намери жена и без кола.
Кой знае какво не се е случило в детството ми. На Ратко му беше интересно и аз за това споделих тези подробности.
Психотерапия. Без да се съобразяваш с майка ти. Просто похарчи там няколкостотин лева за няколко сеанса.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
3) Скромна психотерапия, за да видиш кое как и да не губиш много време, а след това ... изборът си е твой. Конкретно в твоят случай това няма да са 'грешно' похарчени пари.
Кой знае какво не се е случило в детството ми. На Ратко му беше интересно и аз за това споделих тези подробности.Last edited by Evgo; 14.04.2025, 23:38.
Коментар
-
На същия сайт се обяваваха резултатите от търга, това беше преди 15 год, сега нз.
Коментар
-
ОК.
Знаеш, че те ценя.
Има 2 варианта:
1) Да си намеря половинка и тя да ме вози. Аз да стоя до нея като путьо и да ми дава да карам по малко. В днешно време много често жените карат.
2) Да си купя автоматик кола и с нея да возя мадамата и да излизаме на разходка извън София. И да карам аз предимно, в началото с повишено внимание.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
ще ти кажа това
Ти не си виновен за случилото се в детството ти. Но си отговорен за това, какво ще направиш с него като възрастен.
Определено си мисля, че ти е нужна психотерапия - това в случай,че не ни бъзикаш тънко...
Ако си на 45 и усещаш, че животът ти буксува – не си сам. И не си провален. Но може би си в капан, в който си бил поставен отдавна.Ако все още се съобразяваш с майка си повече, отколкото с вътрешния си глас, това може би е знак, че не си успял да се отделиш емоционално. Това не те прави слаб, но те държи зависим. Майките са важни – но те не бива да ръководят живота на мъж на зряла възраст.Не шофираш кола? Може и да е удобство или случайност. Но в очите на една жена – а и в очите на самия живот – това често символизира нещо по-дълбоко: отказ от поемане на посока, на движение, на воля. Колата е инструмент, не същност – но способността да я управляваш говори, че можеш да управляваш себе си.Ако често обвиняваш баща си за неговите грешки – може би още не си му простил. Може би носиш болка, която не е била призната. Но прошката не е заради него. Тя е, за да освободиш себе си. Докато си обиден, все още си в миналото. А никой не намира щастие, докато живее в ретроспекция.Говориш с думи, които си чувал отдавна, но които хората днес не разбират? Може би защото си останал там – в спомен, в време, когато си бил по-сигурен. Но животът върви напред. И ако искаш някой да върви с теб, трябва и ти да тръгнеш.Жените усещат кога един мъж не е „отлепил“ от родителите си. Кога не се води от собствената си истина. Затова, ако все още не можеш да намериш партньорка – не търси вината навън. Потърси собственото си място. Защото когато застанеш в себе си – някой друг ще пожелае да застане до теб.
Знаеш, че те ценя.
Има 2 варианта:
1) Да си намеря половинка и тя да ме вози. Аз да стоя до нея като путьо и да ми дава да карам по малко. В днешно време много често жените карат.
2) Да си купя автоматик кола и с нея да возя мадамата и да излизаме на разходка извън София. И да карам аз предимно, в началото с повишено внимание.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
къде ще побликуват данните около наддаването
Коментар
Коментар