Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИмам предложения за неангажиращ секс, но аз търся за сериозна връзка.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеСтига сте се бъзикали с Евго - той наистина има проблеми да решава сам със себе си преди всичко.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ако не си спал с мара отварачката значи че си девствен ака не си спал с никоя
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеAко нямаш имот в София на твое име, значи нямаш нищо ....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
бъртрам и здравен консултант ли стана
развива се това момче, сигурно много чете!
според мен евго е имал мъжки пример в детството си
дори 2.
на дядо му и на баща му
и двамата алфа мъжкари с подвизи на чужд терен
но е бил привлечен на женската страна
Имам предложения за неангажиращ секс, но аз търся за сериозна връзка.
Last edited by Evgo; 15.04.2025, 17:01.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
.......и мама ти казва, че е опасно да шофираш.....смешен си.
Сигурно и мама ти е казала, че жената трябва да е учила, доста често натъртваш на "ученето".
Бертрам ти писа, че имаш проблем и той е за психолог. Имаш насадени стереотипи от майка и баба. Нямал си мъжки пример в детството и си станал това което си.....45 годишен човек/мъж не мога да напиша/, който търси вината все в другите.
развива се това момче, сигурно много чете!
според мен евго е имал мъжки пример в детството си
дори 2.
на дядо му и на баща му
и двамата алфа мъжкари с подвизи на чужд терен
но е бил привлечен на женската странаLast edited by ratten; 15.04.2025, 14:12.препоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
опитвал ли със смс обяви, примерно в тякнов тиви
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Живея самостоятелно и съм добре обезпечен. Имам желание и пари да заведа следващата приятелка на хубави екскурзии и да и купя подаръци от там,
А ти семеен ли си, ходиш ли много по жени?
Сигурно и мама ти е казала, че жената трябва да е учила, доста често натъртваш на "ученето".
Бертрам ти писа, че имаш проблем и той е за психолог. Имаш насадени стереотипи от майка и баба. Нямал си мъжки пример в детството и си станал това което си.....45 годишен човек/мъж не мога да напиша/, който търси вината все в другите.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo
Да ти кажа, че и аз не харесвам твоите занимания с 33. Губиш си времето и енергията.
Като си намеря половинка, няма да пиша тук, а ще й отделям време на нея.
От тук пишещите не виждам кой може да ти помогне адекватно да осъзнаеш къде ти е проблемът, но съм убеден, че едни консултации със специалист ще ти се отразят много благотворно на личностното осъзнаване и дай боже израстване.
Не се самозалъгвай - НЯМАШ ВРЕМЕ....
ПП имаш много голям избор https://superdoc.bg/lekari/psihoterapevt/sofia
Last edited by bertram; 15.04.2025, 14:05.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
По принцип, трябва да променя нещо, вкл. начина на търсене на жени.
По социалните мрежи ми пишат жени, но са много изпаднали, неучили, с деца, ромки или възрастни.
Отделно, много често жената избира и тя решава кой мъж да вземе.Last edited by ratten; 15.04.2025, 13:59.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Да ти кажа, че и аз не харесвам твоите занимания с 33. Губиш си времето и енергията.
Като си намеря половинка, няма да пиша тук, а ще й отделям време на нея.
не се брои за загубено време
евго, сега се сещам
ти какви хобита имаш
може около тях да завъртиш някоя ганкаLast edited by ratten; 15.04.2025, 13:59.препоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
На сайта на чси или в кантората трябва да е обявен резултата от търга. Ако не е купен, цената трябва да се намали с 10%.
ако си участвал, ти пращат копие от възлагателното постановление
ако не си - лек денпрепоръка е
- 1 like
Коментар
�
Коментар