Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
те по морето вече са ги почнали чужденците (дето байло им се радва, че идват) с подобни цени.. нали реваха някакви румънци из нета.
по-добре му дай малко професионални съвети (по темата 32 сутерен ) да не се излага като аджемия с приказки ангро.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не забравяй скъпите медицински прегледо от по 500е
по-добре му дай малко професионални съвети (по темата 32 сутерен ) да не се излага като аджемия с приказки ангро.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеРичард Алибегов посочи най-големия проблем по „Витошка“
Това не са локалите, а с бездомните хора, казва шефът на ресторантьорите у нас
https://blitz.bg/obshtestvo/richard-...oogle_vignette
Това никъде по Европата го няма - подобна повлекана веднага ще я уволнят. Мястото й е в магазина и зад щанда/тезгяха, но вътре по дяволите, където да си обслужва клиентите или да чака нови клиенти спретната на работното си място.
Чудя се глупавите собственици на магазини за какво точно им плащат заплати. За празния поглед и мърлявото обслужване или за пластмасовите джуки, нокти и цици.
Дизастър.Last edited by Selena2024; 27.05.2025, 22:01.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
В интерес на истината кипи някаква яка психоделична активност. В центъра на София снимали някакъв как се разхождал дибидюс.
Сега ако почнат и да те кълнат се считай за успял човек. Това е явно цената на успеха.
Това не са локалите, а с бездомните хора, казва шефът на ресторантьорите у нас
https://blitz.bg/obshtestvo/richard-...oogle_vignette
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеа, на теб за за какво ще ти стигнат? Един хляб?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Силната ми конкуренция с Ратко е в Хаджито. В Младост не е.
но на пазара постоянно излизат стегнати жилища ново строителство - засега държат цена и не искат да подбиват, но конкуренцията си е сериозна.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеа, на теб за за какво ще ти стигнат? Един хляб?
Това наш какво значи - всяка инфлация на гейрото, всяко печатане на пари в гейро-зоната и всяка обезценка на гейрото ще ме направят още по-богат.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Добре, ще ти пишем, няма да те жалим.
Като ви наврат в евро-зоната тези 280лв.(143) евро на месец ще ти стигнат колкото да си платиш месечните банкови такси.
И може да ти останат пари и за една кора яйца...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЩе трябва да спасяваме перона. Засега, аз мога да предложа приземна стая 12м2 на перонец с обща кухня на 3км. от Народното събрание на ексклузивна цена от 280лв. Както и Пишете, не ме жалете.
Като ви наврат в евро-зоната тези 280лв.(143) евро на месец ще ти стигнат колкото да си платиш месечните банкови такси.
И може да ти останат пари и за една кора яйца...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Какво лично страдание ти предстои, като приемем еврото, не е истина
роднините му теглят теглото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Какви милиони?!
Той 10-15 години не може да кешира съборетината в Редута,
https://www.imot.bg/obiava-1j1733222...-sofiya-reduta
която зарязана без проддръжка и без ремонти е напът да се събори, преди някой да може да вземе един лев/евро от нея...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеНякакво варненско хюмне ми определя имотите , като коптори, друг психопат, който ще ми определя кога ще умра!!!!
Сега ако почнат и да те кълнат се считай за успял човек. Това е явно цената на успеха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеНякакво варненско хюмне ми определя имотите , като коптори, друг психопат, който ще ми определя кога ще умра!!!!
Коментар
Коментар