Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
държа да отбележа, че аз конкретно нямам абсолютно никаква полза нито от увеличаването нито от намаляването на броя сделки и коментирам пазара защото ми е интересно и защото имотния пазар е най-активния пазар в България.
той ще покаже , кога икономиката се изчерпва и обнуляването е започнало
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
а, така
ратко са се мъчи с наематели
а бъртрам да лапка държавна пара от схемички
5 маломерни апарта, по 600 лв, 3000 лв чисто на месец.
И аз знам за далавери със свои хора в ДФЗ от преди 10-15 г.
Коментар
-
ааа, колегите земеделци, значи? байлорчето или теб дето като чуете 'стърнище' и бягате като дявол от тамян
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Имах предвид колеги земеделци, които са разучили законните(!) възможности, защото има много информация,но не е систематизирана прегледно. Това за което пишеш ти е незаконно и не е моето. Иначе го играят едри риби с политически чадър, но това е от години.препоръка е
Коментар
-
Къде се изгуби приятелят -счетоводител nradev?
Нима не му харесва тренда на цените и затова се е покрил да ближе рани?
https://www.morningstar.co.uk/uk/fun...?id=F0GBR04AC1
Този спад така го е разтресал емоционално, че вече с никого не му е приятно да пие бира. От друга страна, ние с имотите сме винаги ОКНормално, неговия фънд се върнал 23-та, а моя доход от 23--та е 50% горница хахаха, колко трагично за счетоводителя и колко добре за нас. Аз работя от 17 годишен.
Last edited by Bailor; 26.05.2025, 21:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Значи, запознаваш се с чинници от ДФЗ, които ти отпускат пари по програмите. От тези пари връщаш на същите тези чиновници не малка част. Това е то големия тарикатлък.
Субсидиите са едно нищо.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
По пътя се запознавам с какви ли не колеги земедлци и има много големи тарикати, които от нищо нещо правят... но и на тях им е коствало доста докато се изтарикатят.
лесно няма
Значи, запознаваш се с чинници от ДФЗ, които ти отпускат пари по програмите. От тези пари връщаш на същите тези чиновници не малка част. Това е то големия тарикатлък.
Субсидиите са едно нищо.
- 3 Харесвания
Коментар
-
аз визирам районът,който те храни, а не къде имаш имоти (това не ме интересува грам и не съм седнал като тебе да ровя в регистъра)
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Аз пък си мислех, че всички квартали на София все сме една община - Столична. Ако имаш предвид районните "общини", моят район е от тези с най-голям прираст през 21ви век. Детски градини и училища много, ама все пълни. И спри да лъжеш хората за "нетния доход" от тръните, ще ти повярва някой и ще си пропилее живота като Кавръков.
ПП някой ден като спреш с обидите може и да ти дам отчет за приходите и разходите, за да видиш, че в земеделието може и без зърнарство. Не казвам, че е лесно хич даже.Last edited by X_Y; 26.05.2025, 17:15.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
нито аз нито професор краси ноти юлиус имаме вина, че във вашата община е демографска пустия и бизнеса/сделките явно куцат, а яките сделки се концентрират към София.
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеТоя е обикновен фукльо-фантазьор. Лъсна лъжата, че взима 40к субсидии годишно за тръните си. А пък фантазията, че това е "нетен доход" е направо смешна. Дума няма обели за разходите - окопаване, култивиране, резитба, торене, прз, беритба, сушене, съхранение. ...
мога да напиша много по-темата, но тук не сме бразди.
не отричам, че съм допускал и продължавам да допускам грешки, но пък сега съм наясно с доста неща, които не и съм предполагал преди, че ги има. ако в момента започна от 0 земеделски проект ще бъде с много оптимизирани и изпилени разходи + ще се възползвам от законни схеми и подпомагания, които преди съм неглижирал.
и понеже си много негативно настроен към мене и понижителите(по-точно казано скептиците) и постоянно минаваш на лична основа да ти кажа нещо и аз:
нито аз нито професор краси ноти юлиус имаме вина, че във вашата община е демографска пустия и бизнеса/сделките явно куцат, а яките сделки се концентрират към София. То и за София не е ясно още колко дълго ще продължи панаира, но засега върви подпрян стабилно от банките.
Софиянци сме много по-активни в нета и ето виж не сме ги 'отказали' от сделки, а напротив рекодни сделки, рекодни ипотечни кредитирания и тн...ходят търсят ипотекират и се занимават с плам. Та мнението на скептиците не би следвало да се приема, че бърка бизнеса...цифрите показват точно обратното,че и подигравки отнасяме... Ако хората се вслушат в идеите ти кьорав човек не трябва да остане в провинцията и всички трябва да дойдат в София...е как ще стане и до какво ще доведе това.
държа да отбележа, че аз конкретно нямам абсолютно никаква полза нито от увеличаването нито от намаляването на броя сделки и коментирам пазара защото ми е интересно и защото имотния пазар е най-активния пазар в България.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
а, така
а бъртрам да лапка държавна пара от схемичкиLast edited by BONI; 26.05.2025, 14:38.
Коментар
-
а, така
а бъртрам да лапка държавна пара от схемички
имаше един период сума народ развя белия флаг, че им бяха задържали / спряли пари по схеми за подпомагане...
новите баберки стегна ли ги да приемат наематели?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар