IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

кой да срещна, че да науча пинизи ? байлорчето или теб дето като чуете 'стърнище' и бягате като дявол от тамян
    Питай Матеев. И соларите и пчелите са по програми от фонда.

Коментар

държа да отбележа, че аз конкретно нямам абсолютно никаква полза нито от увеличаването нито от намаляването на броя сделки и коментирам пазара защото ми е интересно и защото имотния пазар е най-активния пазар в България.
      имотния пазар е най-значимия индикатор с косвено присъствие над 60% от БВП и дори повече ако се игнорират някои безсмислени услуги и екстра потребление

той ще покаже , кога икономиката се изчерпва и обнуляването е започнало

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

а, така
        ратко са се мъчи с наематели
        а бъртрам да лапка държавна пара от схемички
        Сигурно си печелиш много хубаво от наеми,

5 маломерни апарта, по 600 лв, 3000 лв чисто на месец.

И аз знам за далавери със свои хора в ДФЗ от преди 10-15 г.

Коментар

ааа, колегите земеделци, значи
          кой да срещна, че да науча пинизи ? байлорчето или теб дето като чуете 'стърнище' и бягате като дявол от тамян
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Имах предвид колеги земеделци, които са разучили законните(!) възможности, защото има много информация,но не е систематизирана прегледно. Това за което пишеш ти е незаконно и не е моето. Иначе го играят едри риби с политически чадър, но това е от години.
            ааа, колегите земеделци, значи
            препоръка е

Коментар

• Притеснен съм, изчезват всички понижители!! Къде е unimog, той също беше борец на цените. КЪДЕ СЕ ИЗПАРЯВАТ ВСИЧКИ ТЕЗИ ПОНИЖИТЕЛИ!!

Коментар

• Къде се изгуби приятелят -счетоводител nradev?

Нима не му харесва тренда на цените и затова се е покрил да ближе рани?

https://www.morningstar.co.uk/uk/fun...?id=F0GBR04AC1

Този спад така го е разтресал емоционално, че вече с никого не му е приятно да пие бира. От друга страна, ние с имотите сме винаги ОК Нормално, неговия фънд се върнал 23-та, а моя доход от 23--та е 50% горница хахаха, колко трагично за счетоводителя и колко добре за нас. Аз работя от 17 годишен.
                Attached Files
                Last edited by Bailor; 26.05.2025, 21:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Значи, запознаваш се с чинници от ДФЗ, които ти отпускат пари по програмите. От тези пари връщаш на същите тези чиновници не малка част. Това е то големия тарикатлък.
                  Субсидиите са едно нищо.
                  Имах предвид колеги земеделци, които са разучили законните(!) възможности, защото има много информация,но не е систематизирана прегледно. Това за което пишеш ти е незаконно и не е моето. Иначе го играят едри риби с политически чадър, но това е от години.

Коментар

По пътя се запознавам с какви ли не колеги земедлци и има много големи тарикати, които от нищо нещо правят... но и на тях им е коствало доста докато се изтарикатят.

лесно няма

Значи, запознаваш се с чинници от ДФЗ, които ти отпускат пари по програмите. От тези пари връщаш на същите тези чиновници не малка част. Това е то големия тарикатлък.
                    Субсидиите са едно нищо.

Коментар

аз визирам районът,който те храни, а не къде имаш имоти (това не ме интересува грам и не съм седнал като тебе да ровя в регистъра)
                      Продължаваш да стреляш в тъмното - не била демографска пустиня "моята община", а "районът който ме храни"! К'во ли е туй чудо? Там дето ми е офисът на НАП може би? За твой ужас, , моят районен офис на НАП също е със сериозно увеличена популация през 21ви век. Давай следващата лъжа.
                      Last edited by X_Y; 26.05.2025, 17:17. Причина: Спазвайте добрия тон.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Аз пък си мислех, че всички квартали на София все сме една община - Столична. Ако имаш предвид районните "общини", моят район е от тези с най-голям прираст през 21ви век. Детски градини и училища много, ама все пълни. И спри да лъжеш хората за "нетния доход" от тръните, ще ти повярва някой и ще си пропилее живота като Кавръков.
                        аз визирам районът,който те храни, а не къде имаш имоти (това не ме интересува грам и не съм седнал като тебе да ровя в регистъра)

ПП някой ден като спреш с обидите може и да ти дам отчет за приходите и разходите, за да видиш, че в земеделието може и без зърнарство. Не казвам, че е лесно хич даже.
                        Last edited by X_Y; 26.05.2025, 17:15.

Коментар

нито аз нито професор краси ноти юлиус имаме вина, че във вашата община е демографска пустия и бизнеса/сделките явно куцат, а яките сделки се концентрират към София.
                          .
                          Аз пък си мислех, че всички квартали на София все сме една община - Столична. Ако имаш предвид районните "общини", моят район е от тези с най-голям прираст през 21ви век. Детски градини и училища много, ама все пълни. И спри да лъжеш хората за "нетния доход" от тръните, ще ти повярва някой и ще си пропилее живота като Кавръков.
                          Last edited by X_Y; 26.05.2025, 17:14. Причина: Спазвайте добрия тон.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
                            Тоя е обикновен фукльо-фантазьор. Лъсна лъжата, че взима 40к субсидии годишно за тръните си. А пък фантазията, че това е "нетен доход" е направо смешна. Дума няма обели за разходите - окопаване, култивиране, резитба, торене, прз, беритба, сушене, съхранение. ...
                            стига обижда без да си напълно наясно,

мога да напиша много по-темата, но тук не сме бразди.
                            не отричам, че съм допускал и продължавам да допускам грешки, но пък сега съм наясно с доста неща, които не и съм предполагал преди, че ги има. ако в момента започна от 0 земеделски проект ще бъде с много оптимизирани и изпилени разходи + ще се възползвам от законни схеми и подпомагания, които преди съм неглижирал.

и понеже си много негативно настроен към мене и понижителите(по-точно казано скептиците) и постоянно минаваш на лична основа да ти кажа нещо и аз:

нито аз нито професор краси ноти юлиус имаме вина, че във вашата община е демографска пустия и бизнеса/сделките явно куцат, а яките сделки се концентрират към София. То и за София не е ясно още колко дълго ще продължи панаира, но засега върви подпрян стабилно от банките.
                            Софиянци сме много по-активни в нета и ето виж не сме ги 'отказали' от сделки, а напротив рекодни сделки, рекодни ипотечни кредитирания и тн...ходят търсят ипотекират и се занимават с плам. Та мнението на скептиците не би следвало да се приема, че бърка бизнеса...цифрите показват точно обратното,че и подигравки отнасяме... Ако хората се вслушат в идеите ти кьорав човек не трябва да остане в провинцията и всички трябва да дойдат в София...е как ще стане и до какво ще доведе това.

държа да отбележа, че аз конкретно нямам абсолютно никаква полза нито от увеличаването нито от намаляването на броя сделки и коментирам пазара защото ми е интересно и защото имотния пазар е най-активния пазар в България.

Коментар

а, така
                              Тоя е обикновен фукльо-фантазьор. Лъсна лъжата, че взима 40к субсидии годишно за тръните си. А пък фантазията, че това е "нетен доход" е направо смешна. Дума няма да обели за разходите - окопаване, култивиране, резитба, торене, прз, беритба, сушене, съхранение. Не се подлъгвай, ти нямаш нишан за такива "инвестиции".
                              Last edited by BONI; 26.05.2025, 14:38.

Коментар

а, така
                                утре казват няма помощи за земеделието, че свършиха парите... а баберките носят наемче - погледни го от тази страна
                                имаше един период сума народ развя белия флаг, че им бяха задържали / спряли пари по схеми за подпомагане...

новите баберки стегна ли ги да приемат наематели?

Коментар

Working...
                                X