Първоначално изпратено от БОНВИВАН1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Не са малко сивите пари дори и като инвеститор. И там трябва да си подкован с правилните контакти. Бях на кантар да влизам в такава инвестиция с партньор строител, но почнаха проблеми със собствениците на парцела. Смених стратегията и сега съм "out of the market".
парите могат да развалят и най-добрите приятелства, а за разни контакти със сигурни хора... по-добре не.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Инвестиция в тухла към настоящ момент или трябва да строиш, или да влизаш на супер зелено. От миналата година ластика се разтегли доста и ROI-то не излиза, освен при много изгодни сделки. Нормално е да се разпределят яйцата в различни кошници. Риск има навсякъде, но се управлява. Факт е, че в хартишките е по-лесна инвестицията, по-бърз изхода, по-малък капитал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
има го варианта да си в качеството на инвеститор (ако имаш средствата) и ти се разправя с кой ли не (и чантаджии и строители)
тогава вече нещата са под контрол (като изключим неприятни изненади от къде ли не) и добавената стойност си остава за теб.
Коментар
-
Влиза се при доказани стрители, т.е. познаваш ги лично. Гаранция, естествено няма на 100%. На който и да е пазар - риск има.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Как може да управляваш риска при инвестиция на зелено?
Там гориш най-лесно, нищо не зависи от теб.
тогава вече нещата са под контрол (като изключим неприятни изненади от къде ли не) и добавената стойност си остава за теб.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Как може да управляваш риска при инвестиция на зелено?
Коментар
-
Инвестиция в тухла към настоящ момент или трябва да строиш, или да влизаш на супер зелено. . Риск има навсякъде, но се управлява.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не е, ама вървяха едни реклами
за година х2
за 5години х20
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
.....
ПП ковид19, ратко ме яде, че преди време бях казал, че импулс ми е по-смислено да купя отколкото жилища в софия. няма дърво с това дружество ( засега), профилът им е такъв, че при определено стечения на обстоятелствата ще са много добра позиция, но както всички акции си има риск...
Коментар
-
Дърво ли е гризнал там?
за година х2
за 5години х20
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
За да бъде трагедията пълна, трябва да отчетем и новите - започнати 2022-2023, които предстои да се "излеят" тази и следващата година, на почти умрелия пазар.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеЗащо ти кучи сине, сега набута колето да купи баш на връО? И на всичкото отгоре вместо да повишаваш цените, ти ставаш още по-яростен понижител. Така ли помагаш на твоя падуан? Първо го удържа да не купи на евтините цени и чак сега баш преди пукането на балона го излъда да купи. Защо? Какво толкова ти е сторил колето? Нали уж му беше дал време и литература да чете и да се развива....
нещо се обърках ... сега хубаво ли е да се купува или е лошо?
тези рекордни сделки, които се случват - добре ли правят хората или се набутват?
не сме 2029-та , нито 2039-та, а да не говорим за 2079-та...
да разбирам ли, че дали си бик или мечка зависи от какво е купил или не 'колето' ?
дай да се разберем кой сега е повишител и кой понижител
накрая ще изляза аз най-стабилния повишител (след ратко, че той е с 2-та крака с тез ипотечки)
алеле
ПП ковид19, ратко ме яде, че преди време бях казал, че импулс ми е по-смислено да купя отколкото жилища в софия. няма дърво с това дружество ( засега), профилът им е такъв, че при определено стечения на обстоятелствата ще са много добра позиция, но както всички акции си има риск...
Last edited by bertram; 22.05.2025, 15:04.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Защо ти кучи сине, сега набута колето да купи баш на връО? И на всичкото отгоре вместо да повишаваш цените, ти ставаш още по-яростен понижител. Така ли помагаш на твоя падуан? Първо го удържа да не купи на евтините цени и чак сега баш преди пукането на балона го излъда да купи. Защо? Какво толкова ти е сторил колето? Нали уж му беше дал време и литература да чете и да се развива....
- Вярно ли Колето е купил жилище?
Радиото отговорило:
- Купил е толкова жилища, колкото и Берти - нула
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар