IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Още един въпрос за да добия представа: Как мислиш ние тук водим дискусия за цените с теб или просто се гаврим с твоята особа?

мисля си, че първо трябва да 'превъртиш' играта с имотите (разход за данъци < приход от НИ - наеми,ренти, бизнес) и едва тогава да се гавриш с тук пишещите
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Съжалавам за теб, Кондоресо, ама трябваше да очакваш намалялата клиентела. Все пак вече сме в Шенген и по суша, ТИР паркингите по границата са празни. Като гледам и мигрантите яко са намалели, глад те чака:
      [ATTACH=CONFIG]n4272412[/ATTACH]
      С Тиква,Чалгар,Свиня и комунисти на власт да говориш за повишаване на цените и имотите и стандартът в БГ следващите години трябва или да си брокер или не добре с главата.
      Само да не се окаже скоро че повечето инвеститорчета на тухли ще почнат да се палят с бензин пред парламента или да тропат с менчетата и канчетата както преди 10-15г гладни,гладни и не могат да си обслужат няколкото кредитите щото няма далаверки.

Коментар

• Баси отчаяните брокерази гладни, пускат фалшиви новини една след друга само и само разкрасят мизерията в която са изпаднали.
        Единия пуска фалшив сайт с фалшива новина че била топ10 дестинация каквото и да значи това, вероятно последната страна да отидеш на море в ЕУ, другия пуска в фалшива новина да ни убеди че квадрата е 12бона в по-проклетата и от България страна.
        Брокерази идват гладни годинки за вас и е удоволствие да ви гледам как се стопявате и страдате и същевременно се самоубеждавате че всичко е наред.

Коментар

• 23% ръст на пътническия трафик отчитат от Летище Варна. От април пътуваме директно до Париж - TravelRadar

Коментар

ратко заеми се ти с мастъра, аз се отказвам, вече дори не ми е забавно
            Ако ме беше чел с разбиране 2017-та сега нямаше да питаш час по час за датата на голямото мяу..
            Last edited by bertram; 20.05.2025, 15:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не го прекъсвай
              че не е купувал никога е ясно
              но са ми интерсни причините, които ще изтъквне
              дали ще е за побеснялото стадо, дали за канарите
              ще ми се ра разбера
              ратко заеми се ти с мастъра, аз се отказвам, вече дори не ми е забавно

Коментар

Нищо конкретно вече не смееш да кажеш. Тайминг ис евритинг! (твоя сентенция) Поне пиши този край на бичия цикъл в това ли десетилетие да го чакаме или в следващото. Не забравяй, че догодина ще ти празнуваме юбилей 10 години чакане на МЯУ и -40% дискаунти.
                напълно конкретно ти казвам - бичият цикъл свършва с края на евтините ипотеки
                кога - ами когато тогава ... ако искаш стой и чакай... аз не стоя и не чакам.

Ако зависеше от мен кранчето на кредитирането щях да ти дам дата и час, но понеже не зависи ти отговарям - следи какво се случва на този пазар
                Грешно е кесиш и да чакаш голямо мяу - по-скоро е добре да имаш едно на ум и да действаш адекватно.

Last edited by bertram; 20.05.2025, 15:44.

Коментар

• Виждам, че сте в настроение.

Колето просто не е искал и не му трябва, за това не е купил. Щеше да се пребори за един двустаен, ЕПК и преди, и днес в неговия квартал.
                  Last edited by Evgo; 20.05.2025, 16:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

написал съм ти го, но трябва да го осмислиш - СЛЕДИ ИПОТЕЧНОТО КРЕДИТИРАНЕ - когато закопае - чакай край на бичия цикъл.
                    Нищо конкретно вече не смееш да кажеш. Тайминг ис евритинг! (твоя сентенция) Поне пиши този край на бичия цикъл в това ли десетилетие да го чакаме или в следващото. Не забравяй, че догодина ще ти празнуваме юбилей 10 години чакане на МЯУ и -40% дискаунти.

Това в синьото може да се случи 2079-та нали? Помниш ли, че ми се смееше за 2029-та? Сега ти се вижда съвсем приемлива нали?

===2079===

Още един въпрос за да добия представа: Как мислиш ние тук водим дискусия за цените с теб или просто се гаврим с твоята особа?
                    Last edited by два_таралежа; 20.05.2025, 14:20.

Коментар

Аз също не съм ял рибай стек но съм чувал че е вкусен, пробвай.

Та кога казваш е края на този бичи цикъл??... (искам отговор)
                      написал съм ти го, но трябва да го осмислиш - СЛЕДИ ИПОТЕЧНОТО КРЕДИТИРАНЕ - когато закопае - чакай край на бичия цикъл.

Коментар

Няма да ти отговярям , но едва ли помниш, че тогава ВИ писах тук, че е време да се гледа и купува.
                        Още не бяхте излезли качествено от филма с лорда на пещерската

Фалитът на КТБ натисна старт бутона на бичия цикъл в чийто край сме. Кога ще приключи зависи от кредитирането и макрорамката. Засега държавата тегли заеми, банките дават ипотеки на населението и отвсякъде бумти колко страшно и скъпо ще стане като приемем еврото - та вътрешната пазарна конюнктура все още е на страната на биковете. Вероятно причината нещата да се обърнат ще бъде външна.

Тук постоянно се правят аналогии с външни пазари, но не се отчита броя празни жилища, който расте. Средната възраст на населението също расте, което не е добре за обществото ни, но такива са фактите.

Аз също не съм ял рибай стек но съм чувал че е вкусен, пробвай.

Та кога казваш е края на този бичи цикъл??... (искам отговор)

Коментар

Ти купи ли тогава? Не ми отговаряй
                          Няма да ти отговярям , но едва ли помниш, че тогава ВИ писах тук, че е време да се гледа и купува.
                          Още не бяхте излезли качествено от филма с лорда на пещерската

Фалитът на КТБ натисна старт бутона на бичия цикъл в чийто край сме. Кога ще приключи зависи от кредитирането и макрорамката. Засега държавата тегли заеми, банките дават ипотеки на населението и отвсякъде бумти колко страшно и скъпо ще стане като приемем еврото - та вътрешната пазарна конюнктура все още е на страната на биковете. Вероятно причината нещата да се обърнат ще бъде външна.

Тук постоянно се правят аналогии с външни пазари, но не се отчита броя празни жилища, който расте. Средната възраст на населението също расте, което не е добре за обществото ни, но такива са фактите.

Коментар

не го прекъсвай
                            че не е купувал никога е ясно
                            но са ми интерсни причините, които ще изтъквне
                            дали ще е за побеснялото стадо, дали за канарите
                            ще ми се ра разбера
                            препоръка е

Коментар

2014-15 си беше топ момент за вход....след това всички се юрнаха...очаквано

Коментар

Working...
                              X