IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

и сега, накратко
    кое е по-добре
    да се чака мяу или да се купи близките 10 години?
    За лично - периодът е идеален. За инвестиция - не бих вкарвал пари, ма всеки сам си знае
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Виж сега, моята теза е,че тр.да се купува когато има нужда. В допълнение трябва да се гони еврейското правило. Просто,лесно и ясно.
      ПП Това да имаш нужда и да не купуваш,щото видиш ли щяло да се сгромоляса всичко е явна простотия! Дори и на Берти,който уважавам но напоследък е свалил много летвата.
      така съм съгласен - покупката за лична нужда почти винаги е навреме, когато и да е. С инвестицията е малко по-различно
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

timing is everything
        разбира се! +/-10 години е приемлив толеранс

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Професорът е Каро, а не Краси, но нейсе. Не знам защо подскачате на Берти - неговите тези са изключитело верни, просто са неприложими в момента, но в дългосрочен план е съвършено прав! факт е, че докато се чака неизбежното голямо мяу, се изпускат възможности, а и животът си тече, но да се надяваш, че набиване на пари в панеляци и коптори на цени, вече надвишаващи сходни имоти не само в Източна, а в Централна Европа, и че това е устойчиво - ми добре ще расте до безкрай - ми добре Засега има перфектната комбинация от постоянно увеличаващи се доходи, крайно финансово неграмотно население и ниски лихви, но това не може и няма да продължи вечно. Обаче пък всеки сам си преценЯ, а и алтернативата да видиш до полата на мама на 40-50 години, си е - абе не е много мъжка алтернатива
          Виж сега, моята теза е,че тр.да се купува когато има нужда. В допълнение трябва да се гони еврейското правило. Просто,лесно и ясно.
          ПП Това да имаш нужда и да не купуваш,щото видиш ли щяло да се сгромоляса всичко е явна простотия! Дори и на Берти,който уважавам но напоследък е свалил много летвата.

Коментар

и сега, накратко
            кое е по-добре
            мислим дека требе да се чека, а през това време да се чете и развива яко.
            Last edited by два_таралежа; 31.03.2025, 13:53.

Коментар

Професорът е Каро, а не Краси, но нейсе. Не знам защо подскачате на Берти - неговите тези са изключитело верни, просто са неприложими в момента, но в дългосрочен план е съвършено прав! факт е, че докато се чака неизбежното голямо мяу, се изпускат възможности, а и животът си тече, но да се надяваш, че набиване на пари в панеляци и коптори на цени, вече надвишаващи сходни имоти не само в Източна, а в Централна Европа, и че това е устойчиво - ми добре ще расте до безкрай - ми добре Засега има перфектната комбинация от постоянно увеличаващи се доходи, крайно финансово неграмотно население и ниски лихви, но това не може и няма да продължи вечно. Обаче пък всеки сам си преценЯ, а и алтернативата да видиш до полата на мама на 40-50 години, си е - абе не е много мъжка алтернатива
              и сега, накратко
              кое е по-добре
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

догодина ще празнуваме юбилей - 10 години верни, НО неприложими съвети, МЯУ, ножици, ластици, сгъване на икономика, оттегляне на вълни за да се види кой плува без гащи, продължаващ ХАЙП и тн...
                timing is everything
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                  Средната лихва по жилищните заеми продължи да намалява и през февруари

https://www.investor.bg/a/539-banki-...-prez-fevruari

едни хора ще изкарат/изперат много пари за сметка на други,които ще се накълват със сгодни(засега) ипотеки.

не е да не се е случвало на запад, а сега ще видим бг версията как ще се развие.
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                    Средната лихва по жилищните заеми продължи да намалява и през февруари

Така е, като не остана ни един читав понижител и няма кой да пише мейли до финансовите институции.

Коментар

• Средната лихва по жилищните заеми продължи да намалява и през февруари

Коментар

догодина ще празнуваме юбилей - 10 години верни, НО неприложими съвети, МЯУ, ножици, ластици, сгъване на икономика, оттегляне на вълни за да се види кой плува без гащи, продължаващ ХАЙП и тн...

Коментар

Берти е като Професора Краси , но е факт ,че всички са прее....ни! Шумата поеФтиня и то с много!

Коментар

Берти е като Професора Краси , но е факт ,че всички са прее....ни! Шумата поеФтиня и то с много!
                            много ценен антииндикатор е той.

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Сравнението е неадекватно. Къщата която си посочил трябва да се сравнява (като локация) с таква в Трън или Брезник, не София

Това е по-близо до Редута (пак е на хълм ) :

https://www.zillow.com/homedetails/1...20522099_zpid/
                              Казваш и къщата за ремонт в Редута е с огромен двор, басеин, тенис корт, фитнес, модерна архитектура и напълно обзаведена. Който и град в Калифорния да вземеш е с по- добра инфраструктура, по- високи наеми и по- добри възможности за изкарване на пари от " Редута" . Да не говорим че къща значи уединение, спокойствие и т н. на тази в Редута заобиколена от блокове като излезеш на двора все едно си в клетка в зоологическата градина и те гледат посетителите отвсякъде

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Сравнението е неадекватно. Къщата която си посочил трябва да се сравнява (като локация) с таква в Трън или Брезник, не София

Това е по-близо до Редута (пак е на хълм ) :

https://www.zillow.com/homedetails/1...20522099_zpid/
                                И така е и не е точно така. Малките градчета/села в щатите са доста по-уредени отколкото нашите. Те на практика нямат нищо общо. Щеше да е вярно сравнението ти, ако до всяка къща в Трън или Брезник имаше чисто ново асфалтирана улица, всички къщи наоколо нови и т.н. Нещо, което не е така.

Коментар

Working...
                                X