IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Не, има някаква измама с този апарт. Има разминаване в собствеността. Май е станала имотна измама. Руснак и англичанин се правят на собственици. Аз бяхам с 200 от такива имоти.
    купи си едно къще в гърция и не се занимавай с глупости

по-дълъг сезон, по-спокойно, по-малко ешерихия коли и това на разстояние като созопол, че и по-близо...
    созопол е хубаво, но баш в сезона е цигания и панаир за 2месеца.. преди и след това пък е хладно...
    Last edited by bertram; 21.05.2025, 10:59.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Купи ли на Созопол?
      Не, има някаква измама с този апарт. Има разминаване в собствеността. Май е станала имотна измама. Руснак и англичанин се правят на собственици. Аз бяхам с 200 от такива имоти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

В София е някакъв ад - нали търся и аз.
        Прибрали са всичко, което става, на пазара са мега надути боклуци с триъгълни спални и новото ми любимо - апартамент без антре (директно се събуваш пред фурната, а палтата стоят до хладилника). И всичко се изкупува за часове, на малкото неща, които харесам, даже и за оглед не успявам да се вредя.

Народа е изтупал дюшеците, извадил е всичко, чийто произход нема доказване и си го осребрява, преди да хлопне мандалото. Всякаква сган, която вече не й се занимава да мие чинии или да сервира, е станала брокер и иска 3%, щото е звъннала 2 телефона и е светнала 2 лампи.
        ​​​​​​

А за Варна не се учудвам - украинците спряха да идват, а твърде много са апартаментите, купени "да капе наемче". Ама кой ще го наеме?
        Значи цените в София нагоре и има търсене, а във Варна са надолу и няма продажби, така ли? Вярвай си ти най-големия лъжец в темата. Ама започнахте помеджду понижителите да се хлъзгате един-друг. Колко прост народ има в тая държава ей! Но добре, че ви има та да има кой да плаща.

Коментар

Народа е изтупал дюшеците, извадил е всичко, чийто произход нема доказване и си го осребрява, преди да хлопне мандалото.

Има много индикатори за нивото на стреса . Същиге тези хора вече дават за шоколад от 1,50лв - цели 5лв. . За сектора на НИ не ми се мисли ,какво изхвърляне е .

Коментар

Прибрали са всичко, което става, на пазара са мега надути боклуци с триъгълни спални и новото ми любимо - апартамент без антре (директно се събуваш пред фурната, а палтата стоят до хладилника). И всичко се изкупува за часове, на малкото неща, които харесам, даже и за оглед не успявам да се вредя.

Народа е изтупал дюшеците, извадил е всичко, чийто произход нема доказване и си го осребрява, преди да хлопне мандалото. Всякаква сган, която вече не й се занимава да мие чинии или да сервира, е станала брокер и иска 3%, щото е звъннала 2 телефона и е светнала 2 лампи.
            ​​​​​​

А за Варна не се учудвам - украинците спряха да идват, а твърде много са апартаментите, купени "да капе наемче". Ама кой ще го наеме?
            след като излезе конвергентния доклад (малко остана) ще се нахъсят още повече да купуват, че като дойде еврото...ехе.., но всяко нещо е до време

има една приказка "Buy the Rumor, Sell the News. " тя важи за всички пазари на които се очаква някакво много яко и хубаво събитие, което ще направи едни к'во си и тн и тн...
            Last edited by bertram; 21.05.2025, 09:59.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Какъв бум бе хора? Туулите (поне във Вн) умряха, дори за оглед не звънят.

​​​​​​

Коментар

Истината е, че шарените хартийки вече не струват нищо. Мой познати преди време бяха доволни на 100$ спечелени на ден, вече стремежа е 1000$ на ден:-)
                Купи ли на Созопол?

Коментар

Със сигурност месеците преди приемането на еврото ще има топ бум и рекорди, а веднага след приемането му - тишина. В крайна сметка, каквото е изпрано, трябва и да се простре.
                  Какъв бум бе хора? Туулите (поне във Вн) умряха, дори за оглед не звънят.

Коментар

Истината е, че шарените хартийки вече не струват нищо. Мой познати преди време бяха доволни на 100$ спечелени на ден, вече стремежа е 1000$ на ден:-)
                    И лафа" при тази инфлация вече е е срамно да се наречеш милионер-трябва да си милиардер:-)
                    Та в този ред на мисли поскъпва всичко. Имоти, наеми, злато... Губят само държателите на шарени хартийки.
                    Имотите поскъпват само на офертна. Релно продажбите спадат. Строителите във Варна са толкова отчаяни, че започнаха да свалят цените - засега със 7%:

Click image for larger version

Name:	imotii.jpg
Views:	4
Size:	16.7 КБ
ID:	4272950

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Не мога да разбера защо очаквате тепих или който и да е друг да защитава вашите ценности? Вие и двамата с плъхчо сте се набълбукали с имоти, което е първото което орките ще ви вземат. Вие трябва да сте на фронта, освен ако си въобразявате че ще минете с тубичка вазелин. Няма да стане - ще ви минат и пак ще ви вземат скъпоценните имотчета.
                      айде пак маломерките са застрашени
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Не мога да разбера защо очаквате тепих или който и да е друг да защитава вашите ценности? Вие и двамата с плъхчо сте се набълбукали с имоти, което е първото което орките ще ви вземат. Вие трябва да сте на фронта, освен ако си въобразявате че ще минете с тубичка вазелин. Няма да стане - ще ви минат и пак ще ви вземат скъпоценните имотчета.
                        Едновременно да си русофил, фен на Тръмп и имотен повишител са са три персони в една - хем Русия окупира София, хем цените в Манастирски гонят 5к, хем САЩ са отново световен хегемон.
                        Last edited by Tepix; 21.05.2025, 07:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Стриктно ще го следя дали се явил на фронтовата линия да защити европейските ценности или само си говори...

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

за мен тепихчо вече безвъзвратно е сийка бечева
                            Стриктно ще го следя дали се явил на фронтовата линия да защити европейските ценности или само си говори...

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Аз искам tepix-чо как влиза лично във война с Русия, след, като ЕС и Великобритания наложиха санкции на руския сенчест флот. Това според мен ще отключи третата световна война, но дано не съм прав...
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X