Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Не бе берти , бях те питал преди 3-4г за жълто , помниш нали , е вс набих тогава там. Е сега имаше кеш за къща а и нужда от такава.
жълтото е запазило покупателната сила на парите горе долу като по цени 2017та 2018та, което не е зле, но може и по-добре да бъде
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Да разбирам ли, че си седял с 2 чанти кеш(шума както и викаш) до 2024/25-та , че да купиш къща ?
- 1 like
Коментар
-
Не , диверсификацията до момента е отлична моите имотит са около 40% ,на родата не влизат в сметката,отделно баМките не даватп толко пари а самоучастието трябваше да ми бъде около 65%.Проблема е в многото кеш.Дилемата в момента е да набия ли 250к в кола или да карам настоящия таралясник и да купя още някакъв актив-не имот ,споко,щото "и асан е човек" и живота тр и да се живее.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Лордиевич, в Бургас съм в момента, на съпругата ми в апарта, дето сама си го купи, Лазур, на 300 м от Флората и съвесем до Морската градина, по мой съвет и нюх къде да купи, щото преди 2 години се беше забила да гледа из Славейков и Зорница. Апарта е страхотен, направен, тип топ, има малко потребителски кредит около 50 бона, които аз ше и погася. Две спални, просторен хол с кухня, две тераси....уникален апаарт...147К€ дотук с ремонт и всичко останало. Остава обзавеждане на двете спални. Уникален апартамент.
Жена ти е купила луксозно ново строителство, просторен апартамент и за това цената е такава.
Имате хубави професии и можете да работите до 70+. И ще има пари за още имоти, коли и злато,
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Това признание е наистина ПЛАШЕЩО! Май катастрофата на имотния пазар вече е неизбежна.
Без да съм модератор в инвестор, без да имам нахъсана мама брокерица и тати с връзките още от клиентелизма на Соца и да се чудя на кой трактор да се повозя ей така за хоби аз съм избацал милион и кусур евра още в кризисното десетилетие 2009-2020...но на Берт му направи впечатление че съм платил висока цена, каквато той не би платил и да иска. На топло, меко и сухо е най-добре, но що трябва Кавръка и подобни да купуват имоти? Имотите има кой да ги купува, той и Берт не купува, само ги анализира, мама и тати обаче не са на мнението на топ модератора и анализатор в този форум. Докато някои градат империя, що да не посъветваме другите да почакат, не много, само 15 години, таман с бастуна току виж децата им ги оставили в някой дом с право на ползване.
Не, не трябва мозък, само сляпо доверие...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това признание е наистина ПЛАШЕЩО! Май катастрофата на имотния пазар вече е неизбежна.
Коментар
-
рано е за Голямо Мяу.
- 2 Харесвания
Коментар
-
със здраве да си го ползвате, а ползва ли ипотека?
Коментар
-
не знам дали ще ти е интересно, но знам че винаги ще наблюдаваш и никога няма да участваш
- 1 like
Коментар
-
Забих желаното в последно време ,че мн челяд мн нещо , къща в софия. Верно торба пари , ама на мен ми трябва за ползване.
- 1 like
Коментар
-
Забих желаното в последно време ,че мн челяд мн нещо , къща в софия. Верно торба пари , ама на мен ми трябва за ползване.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
Та ще ми е интересно да наблюдавам връщане към нормалните съотношения .
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
Всичко зависи от капацитета за производство и технология , предлагане и търсене .
А производството на тухли е във всяко село и по силите на всеки който запретне ръкави .
Та ще ми е интересно да наблюдавам връщане към нормалните съотношения .
Коментар
Коментар