Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Казва , който лъже, забравя си лъжите и си трие постовете отпреди години.
Моля, който иска да купи, продаде или прави каквото и да е с имот, да не чете тази тема.
Допитайте се до приятели, хора които имат и се занимават с имоти или просто слушайте интуицията си, но моля не четете брътвежите на шайка безимотни анонимни папагали.
я някой брокераз я модератор му пише през профилапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Нема бе, той сам така се е омотал, че нема нужда.
Но, ако всичко, което дрънка е вярно, е индикация за край на период, който ми е добре познат.
Почнат ли банките да раздават кредити на куцо и сакато рано или късно нещата приключват по един и същи начин.
Предишният подобен период беше 2013-2014 година.
тук кредитите бяха докъм края на 2008
после започнаха да надуват лихвите по влоговетепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
хм..
вярно е, че банките гледат оценката от оценителя, но все пак явно много са се успокоили щом дават ипотеки с обезпечение подобни имоти.
не е да не се е случвало и преди. Друг въпрос е, че по действащото законодателство ако имаш още имоти те могат и от тях да търсят и затова не се вживяват прекално... но митко (четния) има много сериозен опит с банки и виж какво ти писа.
банката явно много те харесва за пациент
Относно четния, опита ми показва друго. Не мисля, че нещата са се променили кой знае колко много, но имаше леко затягане в края на миналата година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Како , недей така с лошо заради една прическа ..
Но, ако всичко, което дрънка е вярно, е индикация за край на период, който ми е добре познат.
Почнат ли банките да раздават кредити на куцо и сакато рано или късно нещата приключват по един и същи начин.
Предишният подобен период беше 2013-2014 година.Last edited by Selena2024; 01.05.2025, 21:04.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Като си почнал да купуваш вземи още една подобна съборетина и си фит.
Фантасмагориите също ни забавляват.
- 1 like
Коментар
-
Направил си определено изключително тъпа инвестиция на която с годините ще ѝ береш гайлето.
Банките явно са влезли в добре познат режим на отпускане на кредити на всеки за всяка съборетина.
Този филм вече е игран. Следва прегряване и после почват да гърмят ипотеки като пуканки.
в момента имаш доходи. Дотук добре.
Божа работа докога ще е все така лежерно. Дано успееш да си покриваш кредитите за бъдеще.Last edited by X_Y; 01.05.2025, 20:57.
- 1 like
Коментар
-
хм..
вярно е, че банките гледат оценката от оценителя, но все пак явно много са се успокоили щом дават ипотеки с обезпечение подобни имоти.
не е да не се е случвало и преди. Друг въпрос е, че по действащото законодателство ако имаш още имоти те могат и от тях да търсят и затова не се вживяват прекално... но митко (четния) има много сериозен опит с банки и виж какво ти писа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
Специално отворих документите да ти кажа точната сума.
11801,80 лв
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
колко и е данъчната оценка на тази къща, че ме заинтригува с тези ипотеки на 100 годишен гредоред
банките трябва много сериозно да са се 'разпасали', че да финансират подобни имоти без допълнително обезпечение.
ПП бетере стига и ти - понеже не си пускал подобни снимки от които нищо не се разбира
11801,80 лв
Коментар
-
Единственото, което ме притеснява относно тази част са съвременните жени, които използват мокри кърпи да си бършат ...
И ги изхвърлят в канала.
Фантасмагориите също ни забавляват.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Няма как да си взел ипотечен кредит от БГ банка по който обезпечение ти е къща гредоред на село. Те повечето се мръщят ново строителство в София да ти финансират на акт 14 ти ми говориш за гредоред на село за който въобще не искат да чуят. Казва ти го човек с 6 купени имота със 100% кредит и експозиция 700+ хиляди. Ако си от София или минаваш през София може да се видим да изпием по бира и ако ми покажеш договор за ипотечен кредит в който обезпечение ти е въпросната къща гредоред на село ще ти дам 1000 лева, ако нямаш такъв договор ти ще ми дадеш 1000 лв. Съгласен ли си?
В нотариалния акт не пише гредоред, но пише полумасивна. В пазарната оценка има достатъчно снимки и се вижда гредореда и всичко е описано.
Всичко може да стане дигитално. Може да направим отворена онлайн сесия и да покажа документите като залича данните. Искам да знам колко си готов да загубиш.
Коментар
-
Не е доживот. 24 години са в момента. След десетилетие мога да променя параметрите. Времето е в моя полза. Утре ми скимва да не я отдавам и край остава си за лятна резиденция. Ако някога в далечно бъдеще не ми се нрави я продавам.
То не е за всеки. За имотите се изискват топки, защото това са най-сериозните сделки.
Достатъчно съм изписал в тази тема като съм се обосновавал как и защо мисля по определен начин. Слагам си парите там където ми е устата.
Хора без кураж и смелост или бездомни винаги ще намерят кусури на купувачите, но всеки както си може и знае. На мен живота и инвестициите ми не се въртят само около имотите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
С последния му коментар изцяло се дискредитира.
Не може така меродавно да изказва мнение някой, който очевидно каквото си мисли, че знае е само от слухове и какво е прочел някъде си, т.е. нито е наясно с действителността, нито някога си е правил труда да се пробва да сключи такава сделка.
Безимотните да учат имотните кои банки какви ипотеки финансирали. Да се допитат безплатно до някой кредитен консултант, а не да се излагат така.
банките трябва много сериозно да са се 'разпасали', че да финансират подобни имоти без допълнително обезпечение.
ПП бетере стига и ти - понеже не си пускал подобни снимки от които нищо не се разбира
Last edited by bertram; 01.05.2025, 19:50.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
[ATTACH=CONFIG]n4267877[/ATTACH]Last edited by X_Y; 01.05.2025, 20:53.
- 1 like
Коментар
Коментар