If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да. Разбрал си ме правилно. Наближава подобен процес. Не го ли усещаш?
В Бг има изключително много прост матрял както го каза навремето Тиквата който не знам защо и въпреки всичко пак ги управлява след толкоз години и толкоз мизерии които надроби.Винаги се усещат последни накъде духа вятъра, винаги твърде късно и винаги са изненадани за всичко и накрая го поемат целия.Най-абсурдното е че дори и матряла го знае тва и му се кефи
Много ми хареса това мнение, че за инвеститорите в имоти трябват топки, а и за това, че винаги имате план Б. Все едно, че аз съм го писал това...на перона, обаче има дефицит на топки
Мислил съм всички рискове. Това е имот, който лесно би се продал, ако плана се промени. Имота го капарирах преди изобщо да излезе на пазара с коригирана цена и вече бяха ходили на оглед хора от Варна и още някакъв друг град. За всеки имот си има купувач.
Как да не се разбира? Бях пуснал платежно към нотариус за 28к лв, където в основанието пишеше "нот услуги". Нека да покаже такова, и ще се съглася, че е купил и то през брокераз.
Плащането при нотариуса беше в брой. Под 10 хил. лв не са длъжни да бъде с банков превод.
колко и е данъчната оценка на тази къща, че ме заинтригува с тези ипотеки на 100 годишен гредоред
банките трябва много сериозно да са се 'разпасали', че да финансират подобни имоти без допълнително обезпечение.
ПП бетере стига и ти - понеже не си пускал подобни снимки от които нищо не се разбира
Как да не се разбира? Бях пуснал платежно към нотариус за 28к лв, където в основанието пишеше "нот услуги". Нека да покаже такова, и ще се съглася, че е купил и то през брокераз.
Казва , който лъже, забравя си лъжите и си трие постовете отпреди години.
Моля, който иска да купи, продаде или прави каквото и да е с имот, да не чете тази тема.
Допитайте се до приятели, хора които имат и се занимават с имоти или просто слушайте интуицията си, но моля не четете брътвежите на шайка безимотни анонимни папагали.
абе, не ги е трил той
я някой брокераз я модератор му пише през профила
вярно е, че банките гледат оценката от оценителя, но все пак явно много са се успокоили щом дават ипотеки с обезпечение подобни имоти.
не е да не се е случвало и преди. Друг въпрос е, че по действащото законодателство ако имаш още имоти те могат и от тях да търсят и затова не се вживяват прекално... но митко (четния) има много сериозен опит с банки и виж какво ти писа.
банката явно много те харесва за пациент
Ами да, не всеки хванат от улицата може да направи такава сделка, т.е. не е като да раздават на сульо и пульо само, защото иска, а трябва и да може.
Относно четния, опита ми показва друго. Не мисля, че нещата са се променили кой знае колко много, но имаше леко затягане в края на миналата година.
вярно е, че банките гледат оценката от оценителя, но все пак явно много са се успокоили щом дават ипотеки с обезпечение подобни имоти.
не е да не се е случвало и преди. Друг въпрос е, че по действащото законодателство ако имаш още имоти те могат и от тях да търсят и затова не се вживяват прекално... но митко (четния) има много сериозен опит с банки и виж какво ти писа.
Коментар