If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
При всяка криза и при всеки рестарт го отнасят депозитарите:-)))
Историята го е доказала. Парите винаги се движат само в една посока.
отнасят инфлация , 0 - леви лихви , покупки на активи на 5 торни цени - после идва японизацията и не си отива - в случая обаче ще имаме много по - бругални и бързи процеси
И още новини, Таралежа знае много добре. Къща на съсед в Албена се продаде - беше обявена за 180 евра. Освен да са свалили и подарили за 100€.
Лоши новини, драги чакали, лоши!
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Напротив - аз пиша само умнотии, глупостите ги пишете вие !
Официалния курс лев-евро е отговарял на реалния курс лев-евро до 2020-та.
В момента официалния курс не отговаря на реалния и то с много.
Затова искам някой от вашата групичка на бордажиите да напише и да каже какво следва, след като се разбере, че бордчето ви е избушено и няма как да ви пуснат по официален курс...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Тъй-тъй... сега напиши какво ще се случи когато се разбере, че в момента бордът е избушен, и официалния курс лев-евро повече не отговаря на реалния, и то с много...
Влизането в еврозоната /ако стане от 01.01.2026 г./ ще е гарантирано по курс 1.95583 лв. за 1 евро. Това дори е законодателно скрепено - Съгласно закона за въвеждането на еврото в РБългария /от 19.08.2024 г./- Чл. 5. Официалният валутен курс на лева към еврото е неотменимо фиксираният валутен курс на лева към еврото, определен в Регламент на Съвета, приет в съответствие с чл. 140, параграф 3 от Договора за функционирането на Европейския съюз.
Има и още една разпоредба /закона за присъединяването към валутно-курсовия механизъм 2019-2020/ подобна на горната, но не ми се търси в момента!
Защото знам в каква посока ще започнете да разсъждавате, затова да обясня: При вземане на решение за приемането на еврото и окончателно определяне при какъв курс ще бъде - се гласува от всички членове на еврозоната и страната която кандидатства, като решението е единодушно! Ако има промяна в курса, ние може да не гласуваме и съответно няма да влезем в ЕЗ при някакъв друг курс!!!
Заради горното е важно да приемем еврото от 01.01.2026 г., защото до няколко години с тези наши политици със сигурност борда ще бъде най-малко променен - промяна на курса или премахнат /вече сме тръгнали натам - дефицити, дългове и т.н./, от което следва ....... не ми се мисли и пише ..............
Тъй-тъй... сега напиши какво ще се случи когато се разбере, че в момента бордът е избушен, и официалния курс лев-евро повече не отговаря на реалния, и то с много...
Влизането в еврозоната /ако стане от 01.01.2026 г./ ще е гарантирано по курс 1.95583 лв. за 1 евро. Това дори е законодателно скрепено - Съгласно закона за въвеждането на еврото в РБългария /от 19.08.2024 г./- Чл. 5. Официалният валутен курс на лева към еврото е неотменимо фиксираният валутен курс на лева към еврото, определен в Регламент на Съвета, приет в съответствие с чл. 140, параграф 3 от Договора за функционирането на Европейския съюз.
Има и още една разпоредба /закона за присъединяването към валутно-курсовия механизъм 2019-2020/ подобна на горната, но не ми се търси в момента!
Защото знам в каква посока ще започнете да разсъждавате, затова да обясня: При вземане на решение за приемането на еврото и окончателно определяне при какъв курс ще бъде - се гласува от всички членове на еврозоната и страната която кандидатства, като решението е единодушно! Ако има промяна в курса, ние може да не гласуваме и съответно няма да влезем в ЕЗ при някакъв друг курс!!!
Заради горното е важно да приемем еврото от 01.01.2026 г., защото до няколко години с тези наши политици със сигурност борда ще бъде най-малко променен - промяна на курса или премахнат /вече сме тръгнали натам - дефицити, дългове и т.н./, от което следва ....... не ми се мисли и пише ..............
Гений, я ни покажи да видим в кой закон пише, че до приемане на еврото курса е фиксиран.
Дал си някаква разпоредба от 2006-та, която на всичкото отгоре е отменена. Значи лъжеш ти, а аз казвам истината.
Показал съм, даже не е от 2006 а от 1997. И никъде не пише, че е задължително фиксиран - може да варира 15% на горе или надолу - но на вас копейките понеже сте прости са ви облъчили, че ще се приеме на някакъв невереоятно прецакан курс. Това с 15% процента за трети път го обяснявам.Това че ти не можеш дори да консумираш смляната информация е твой проблем.
И между другото никога нито една страна с валутен борд не е приела еврото на различен курс.
Прости, по бай тошово време щеше да чукаш камъни в някоя кариера като "Слънчев бряг" защото хем си глупав хем много ти знае устата и лъжеш, за съжаление не с умисъл понеже няма интелект за това, а от простота.
Гений, я ни покажи да видим в кой закон пише, че до приемане на еврото курса е фиксиран.
Дал си някаква разпоредба от 2006-та, която на всичкото отгоре е отменена. Значи лъжеш ти, а аз казвам истината.
Коментар