Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Ако баща ти не беше купувал апартаменти, вили и друга жилищна площ - щеше да "трансформираш и консолидираш" - НО в някой друг живот.
както и дядо му, преди негопрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Дори по време на скъпи цени, като днес, може човек да си трансформира собствеността и да я консолидира.
Ако баща ти не беше купувал апартаменти, вили и друга жилищна площ - щеше да "трансформираш и консолидираш" - НО в някой друг живот.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеостави ги гладните нотариуси
кажи, кога би купил имот
когато ми потрябва
когато имам яснота какво да правя с него
когато имам възможност
когато видя перспектива
когато другите продават (предимно)
със сигурност не бих купил, че видите ли всички останали купуват (ярко жълт светофар)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
По тази логика, може един мъж да работи по въпроса и когато жена му чака бебе или са решили да живеят заедно, да изтегли един кредит и да купи апартамент.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
за провинциалните нотариуси не знам, но моят отговор е същия, който дадох на каръка ПРЕЗ 2017-та:
Апартамент за живеене се купува, когато имаш едновременно нужда и възможност. Все тая ако цените паднат с 10% след 5 години, пари се печелят, но ВРЕМЕТО няма кой да ти го върне. Младежът става чичак БЕЗВЪЗВРАТНО.
Модите се менят и един апартамент със скъп ремонт от 1998 г. или от 2000 г., вече не се харесва на хората, дори да е като нов.
Един приятел успя да купи 2 двустайни апартамента с жена си. Отдават под наем по-хубавия за 950 лв, а по-лошия ползват. Яко, нали?
И сам си ги стяга и ремонтира.
Коментар
-
Искаше през 2017-2018та, затуй подлъгваше другите да чакат.
но след първия продаден
някой си е научил урока
и имотите на бъртрам оттогава са "семейни"препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
имам предвид, вече знаеш как се случиха нещат аот 2005, да речем до момента 2025
в кй преиод от да речем 1-2 години би купил
отчитай и възрастта си
въпроса е съвсем отворен
Коментар
-
остави ги гладните нотариуси
кажи, кога би купил имот
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ако питаш гладен провинциален нотариус - всеки момент е добър и по възможност с ипотечка,че да има още 'таксички' + сделката е на реална цена и съпътстващите таксички са перфектно тлъстички.
нали така
кажи, кога би купил имотпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ако питаш гладен провинциален нотариус - всеки момент е добър и по възможност с ипотечка,че да има още 'таксички' + сделката е на реална цена и съпътстващите таксички са перфектно тлъстички.
нали така
Апартамент за живеене се купува, когато имаш едновременно нужда и възможност. Все тая ако цените паднат с 10% след 5 години, пари се печелят, но ВРЕМЕТО няма кой да ти го върне. Младежът става чичак БЕЗВЪЗВРАТНО.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Отговорът е лесен и винаги валиден - няма да купувам, щото тате ми купи. Въпросът е кога да си купи апартамент, този дето не получава наготово?
нали така
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Принципно са ти правилни съжденията но има едно НО! Глобалната картина е е като по учебник и вероятно малките рибета ще намажат още доста годинки.Стригането ще е по други направления! Шумата олекна , с доста!
ПП Кво прави Колето ,завъртя ли кеша толкова че да е отгоре на коптора? Въпроса ми е риторичен.
Къв е проблема ? Топки или мозък липсват ? Или и двете.
- 2 Харесвания
Коментар
-
имам предвид, вече знаеш как се случиха нещат аот 2005, да речем до момента 2025
в кй преиод от да речем 1-2 години би купил
отчитай и възрастта си
въпроса е съвсем отворен
Коментар
-
+1
Много чичовци са така. Пият си ракията, ядат си, с чичовски манталитет и имат висока смъртност - най-вече заради алкохола и неходенето на лекар.
Двамата ми дядовци изкараха до 80г, но накрая бяха зле, изкукали и с лошо здраве. Не пиеха, но са имали тежък живот.
В момента цените на апартаментите в СФ са балонизирани, подхранвани от ръста на заплатите.
През 2008 г един оценител ми каза, че жилищата повече няма да поскъпват. Преди да ми направи оценка. Можех да го послушам и да не купя. Аз обаче бях решил да купувам и купих. Но той не се оказа прав. Все пак имаше спад в периода 2009 -2015 г.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар