If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пачангич, не се меси. Питам го нещо свързано с крипто борсите. Ако иска той ще ми отговори. Спести си глупостите. Горещ портфейл и студен портфейл са крипто термини.
Слага го във фризера,хем пази страх,хем се изстудява !
Пачангич, не се меси. Питам го нещо свързано с крипто борсите. Ако иска той ще ми отговори. Спести си глупостите. Горещ портфейл и студен портфейл са крипто термини.
Cex това са централизираните борси (прикити баМки), като Binance, Bybit, Kraken и т.н, където знаят кой си.
DEX - са децентализирани борси, където не те знаят, и обикновенно таксите са по-ниски, но не работят с истинския биткойн, а трябва да купиш WBTC, който е пегнат 1:1 с истинския в мрежата на Етериум.
Там освен, че можеш да теглиш, можеш да го играеш и като "чейдж бюро" т.нар "liquidity providing", напълно пасивен доход.
Ето един пример, мин год бях "заключил" около 40k за двойката WBTC-WETH, за 7-8 месеца са ми донесли 2320$ напълно пасивен доход.
1998-ма на мястото на манастирски ливади запад бяха едни къщета и треви ..парцелите се продаваха по 20-25$ кв.м.
говоря за земите върху които е построен комплекса на НИКМИ и околностите... вилна зона... вадите пък бяха ливади и никой не ги щеше, че много висока подпочвена вода и тн и тн
сега са квартали с по 10 етажни на места и повече сгради...
Кой ги купува нз. Повечето са в края на живота си, отделно са в окаяно състояние - висящи кабели за интернет/телевизия, стари асансьори, миризми.
Почти във всеки вход има някой наркоман, клошар или просто някой със сачма в главата. Отделно няма паркоместа, и земята не е твоя.
Купуват ги или работническа класа или хора, които не могат да намерят хубав тухлен апартамент, и защото ценово са достъпни.
Панелните жилища от 80-те години не са лоши и на много места са подменени системите и са ремонтирани. Дори има стари тухли от 60-те години без асансьор, които са по-лоши - бабешко, обрасло с дървета, няма асансьор, неремонтирани общи части. И те скъпо се продават.
Обаче един ремонт не добавя кой знае каква стойност, особено ако не е модерен и скъп. Новият собственик не харесва ремонтите на стария собственик и изрива всичко много често.
Cex това са централизираните борси (прикити баМки), като Binance, Bybit, Kraken и т.н, където знаят кой си.
DEX - са децентализирани борси, където не те знаят, и обикновенно таксите са по-ниски, но не работят с истинския биткойн, а трябва да купиш WBTC, който е пегнат 1:1 с истинския в мрежата на Етериум.
Там освен, че можеш да теглиш, можеш да го играеш и като "чейдж бюро" т.нар "liquidity providing", напълно пасивен доход.
Ето един пример, мин год бях "заключил" около 40k за двойката WBTC-WETH, за 7-8 месеца са ми донесли 2320$ напълно пасивен доход.
[ATTACH=CONFIG]n4268853[/ATTACH]
Бетъре, признавам те за експерт в криптото. Евала!
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар