IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Вчера даваха по операция "История" един мъж, баща на 5 деца и чакащ близнаци. Да не си ти случайно?

Каза, че живеят на село, с жена му работят дистанционно и са с високи доходи. Отделно са възрожденско семейство и вярват в тези ценности. Каза, че единствено на село могат да се отглеждат много деца и че големите гледат малките и че е много весело. Приятелите му като видят многото деца (като са на гости) и започват и те да правят още и имат по 3-4 деца.

Такива семейства са изключение и се срещат рядко.

Добре е, че си разбрал най главното, че: "ГОЛЕМИТЕ ГЛЕДАТ МАЛКИТЕ И, ЧЕ Е МНОГО ВЕСЕЛО!"

А какво ли се е случвало, докато големите са били малки? Тоя въпрос изобщо не е интересен. Важно е, че големите са израснали "от нищото"...

А, другият въпрос - КОЙ ГЛЕДА ГОЛЕМИТЕ? Също не е интересен, нали!

"Той каза така!", нали, а аз само повтарям (без да мисля..., а и още съм млад...)

Винаги хващаш най-ценното!

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Сигурно е ,че ще умрем ,вс друго е бошлав работа. Човек трябва да е максималист в това което дава, не в това което получава. За момента вс е отлично , само здраве да има за всички,че падат като круши хората, наскоро бях на погребение на 37 г приятел, работяга ,читав и т.н. Та пари се изкарват, пари се губят , не е толкова важно ,въпроса е човек да се учи и да има смелост и находчивост.
      Вчера даваха по операция "История" един мъж, баща на 5 деца и чакащ близнаци. Да не си ти случайно?

Каза, че живеят на село, с жена му работят дистанционно и са с високи доходи. Отделно са възрожденско семейство и вярват в тези ценности. Каза, че единствено на село могат да се отглеждат много деца и че големите гледат малките и че е много весело. Приятелите му като видят многото деца (като са на гости) и започват и те да правят още и имат по 3-4 деца.

Такива семейства са изключение и се срещат рядко.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

помня , че се колебаеше дали сега дали после

жълтото е запазило покупателната сила на парите горе долу като по цени 2017та 2018та, което не е зле, но може и по-добре да бъде
        Сигурно е ,че ще умрем ,вс друго е бошлав работа. Човек трябва да е максималист в това което дава, не в това което получава. За момента вс е отлично , само здраве да има за всички,че падат като круши хората, наскоро бях на погребение на 37 г приятел, работяга ,читав и т.н. Та пари се изкарват, пари се губят , не е толкова важно ,въпроса е човек да се учи и да има смелост и находчивост.

Коментар

Не бе берти , бях те питал преди 3-4г за жълто , помниш нали , е вс набих тогава там. Е сега имаше кеш за къща а и нужда от такава.
          помня , че се колебаеше дали сега дали после

жълтото е запазило покупателната сила на парите горе долу като по цени 2017та 2018та, което не е зле, но може и по-добре да бъде
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Да разбирам ли, че си седял с 2 чанти кеш(шума както и викаш) до 2024/25-та , че да купиш къща ?
            Не бе берти , бях те питал преди 3-4г за жълто , помниш нали , е вс набих тогава там. Е сега имаше кеш за къща а и нужда от такава.

Коментар

Не , диверсификацията до момента е отлична моите имотит са около 40% ,на родата не влизат в сметката,отделно баМките не даватп толко пари а самоучастието трябваше да ми бъде около 65%.Проблема е в многото кеш.Дилемата в момента е да набия ли 250к в кола или да карам настоящия таралясник и да купя още някакъв актив-не имот ,споко,щото "и асан е човек" и живота тр и да се живее.
              Да разбирам ли, че си седял с 2 чанти кеш(шума както и викаш) до 2024/25-та , че да купиш къща ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Лордиевич, в Бургас съм в момента, на съпругата ми в апарта, дето сама си го купи, Лазур, на 300 м от Флората и съвесем до Морската градина, по мой съвет и нюх къде да купи, щото преди 2 години се беше забила да гледа из Славейков и Зорница. Апарта е страхотен, направен, тип топ, има малко потребителски кредит около 50 бона, които аз ше и погася. Две спални, просторен хол с кухня, две тераси....уникален апаарт...147К€ дотук с ремонт и всичко останало. Остава обзавеждане на двете спални. Уникален апартамент.
                Честито.

Жена ти е купила луксозно ново строителство, просторен апартамент и за това цената е такава.

Имате хубави професии и можете да работите до 70+. И ще има пари за още имоти, коли и злато,

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Това признание е наистина ПЛАШЕЩО! Май катастрофата на имотния пазар вече е неизбежна.
                  Сега пък е рано за голямо Мяу, само за малко и несъществено измяукване без ехо даже. Съвсем се объркАх на Берт от аналитичните прогнози. Можеше да изпусна покупката на 7 имота...представи си кви загуби щях да реализирам.
                  Без да съм модератор в инвестор, без да имам нахъсана мама брокерица и тати с връзките още от клиентелизма на Соца и да се чудя на кой трактор да се повозя ей така за хоби аз съм избацал милион и кусур евра още в кризисното десетилетие 2009-2020...но на Берт му направи впечатление че съм платил висока цена, каквато той не би платил и да иска. На топло, меко и сухо е най-добре, но що трябва Кавръка и подобни да купуват имоти? Имотите има кой да ги купува, той и Берт не купува, само ги анализира, мама и тати обаче не са на мнението на топ модератора и анализатор в този форум. Докато някои градат империя, що да не посъветваме другите да почакат, не много, само 15 години, таман с бастуна току виж децата им ги оставили в някой дом с право на ползване.
                  Не, не трябва мозък, само сляпо доверие...
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Това признание е наистина ПЛАШЕЩО! Май катастрофата на имотния пазар вече е неизбежна.
                    След 2 дни!

Коментар

рано е за Голямо Мяу.

Коментар

със здраве да си го ползвате, а ползва ли ипотека?
                        Не , диверсификацията до момента е отлична моите имотит са около 40% ,на родата не влизат в сметката,отделно баМките не даватп толко пари а самоучастието трябваше да ми бъде около 65%.Проблема е в многото кеш.Дилемата в момента е да набия ли 250к в кола или да карам настоящия таралясник и да купя още някакъв актив-не имот ,споко,щото "и асан е човек" и живота тр и да се живее.

Коментар

• https://www.facebook.com/share/r/16oJDWoxjP/

Коментар

не знам дали ще ти е интересно, но знам че винаги ще наблюдаваш и никога няма да участваш
                            Никога не казвай - никога . Много често нещата се обръщат именно тогава , когато се приемат за даденост .

Коментар

Забих желаното в последно време ,че мн челяд мн нещо , къща в софия. Верно торба пари , ама на мен ми трябва за ползване.
                              със здраве да си го ползвате, а ползва ли ипотека?

Коментар

Забих желаното в последно време ,че мн челяд мн нещо , къща в софия. Верно торба пари , ама на мен ми трябва за ползване.
                                честито
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X