IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Напротив, чувствах се мизерник. Всеки ден има по 1-2 чартара от Сф, има и от Варна и Бургас. Буквално с всеки полет 160-180 бъларина пътуват и почиват в Тунис. Нищо баровско няма. Буквално пенсионери пътуват и селяни, които са намерили кой да им полива нивата:-(. Не се чувствах на място по летищата и по време на полет. Компенсирах всеки ден с екскурзии и бакшиши по 5-10 динара за всеки от персонала. Приятно е да те очаква топ маса на топ място застлана с цветя и в две кофи с лед да има бяло и червено вино. В Бг за 6-12 лв само леда не може да закупиш, камо ли вниманието:-)

Обаче жената като реши и резервира.... няма мърдане:-(
    с бетерчо видяхте ли се
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Баровец!
      Напротив, чувствах се мизерник. Всеки ден има по 1-2 чартара от Сф, има и от Варна и Бургас. Буквално с всеки полет 160-180 бъларина пътуват и почиват в Тунис. Нищо баровско няма. Буквално пенсионери пътуват и селяни, които са намерили кой да им полива нивата:-(. Не се чувствах на място по летищата и по време на полет. Компенсирах всеки ден с екскурзии и бакшиши по 5-10 динара за всеки от персонала. Приятно е да те очаква топ маса на топ място застлана с цветя и в две кофи с лед да има бяло и червено вино. В Бг за 6-12 лв само леда не може да закупиш, камо ли вниманието:-)

Обаче жената като реши и резервира.... няма мърдане:-(

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
        Водите за къпане в България - по-чисти от тези в Гърция и Хърватия

https://btvnovinite.bg/bulgaria/vodi...harvatija.html

За хейтърите по отношение на лайноморие и т. н.
        байло,

който има стандарт (разбирай пари в джоба) може да иде в Гърция, Италия, Франция, Испания и тн и да сравни с българското черноморие, а който няма 100лв на цяло в джоба чака на БиЧиВи-ту да го осведоми.

Така наречения 'летен вирус' характерен за нашето черноморие в топ сезон - въобще не е вирус... но пак казвам човек трябва да иде да види и да си избере там където се чуства добре.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Току що се прибрах от 8 дневна екскурзия в Тунис. Бил съм и в Гърция, Турция, Хърватия, Албания, Черна гора... Буквално за 450Е се размазваш 7 нощувки пълен ол инкузив. Всичко включено в цената от летище Сф Терминал 1 до летище Сф Т1. Тунизийски динари може да обърнеш само ако искаш да си купиш магнитчета:-)))
          Баровец!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
            Водите за къпане в България - по-чисти от тези в Гърция и Хърватия

Току що се прибрах от 8 дневна екскурзия в Тунис. Бил съм и в Гърция, Турция, Хърватия, Албания, Черна гора... Буквално за 450Е се размазваш 7 нощувки пълен ол инкузив. Всичко включено в цената от летище Сф Терминал 1 до летище Сф Т1. Тунизийски динари може да обърнеш само ако искаш да си купиш магнитчета:-)))

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
              Спомням си по разказа на бащата на моя приятелка, строил къща в кв. Левски, имал пари за грубия строеж и после едната заплата на жена му отива за живот а с другата, неговата си купува две врати. Следващия месец пак 2 врати и т.н. Много богато.
              Така строяха сигурно 75% от българите. От основите до закупуването на печка "Мечта", хладилник "Мраз" и пералня "Перла" и нанасянето в новият дом трябваха минимум 10 години. В София беше друг процента, но имаше и проблема някой съсед да те натопи пред народната милиция. Имаше много снабдители, управители на магазини, закупчици и т.н., които парите ги биеха през ръцете. Демек пари има бол, ам не трябва да биеш на очи, че ако има сигнал и дойде НМ си в зандана. Та бавно и полека, умната:-)

Коментар

• Водите за къпане в България - по-чисти от тези в Гърция и Хърватия

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

живял съм до 14г на общежитие. В една стая с мама и тате, без баня и тоалетна. Всеки уикенд ходехме на общинска баня, през останалото време само се подмиваш со 1 кофа затоплена с бързовар или направо студена вода. А на комунистите им дадоха апартаменти още докато бяха бременни. И въпреки това баща му купи 2 апартамента до 90г
                  Баща ти е купил 2 апартамента през комунизма, а до 1989г сте живели с него и майка ти в една стая в общежитие. А мармот имаше ли с вас, шокалад в станиол завиваше ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Имаше и някои добри неща през комунизма ама генерално аз не искам такъв строй. Не знам какво толкова хубаво намираш в постоянните дефицити на какво ли не, цимент по Топливо беше с връзки, не можеше току-така да си сменяш мястото за живеене, апартамента беше много трудна работа но на тебе ти е било леко да си купиш или уредиш и затова сега казваш, че всеки е имал по много едно време. Аз пък помня, че не беше така, не всеки но ти понеже това си видял значи 100% всички българи са имали всичко. Сега купувам или продавам поне по веднъж на година а едно време си беше голямо събитие. Спомням си по разказа на бащата на моя приятелка, строил къща в кв. Левски, имал пари за грубия строеж и после едната заплата на жена му отива за живот а с другата, неговата си купува две врати. Следващия месец пак 2 врати и т.н. Много богато.
                    живял съм до 14г на общежитие. В една стая с мама и тате, без баня и тоалетна. Всеки уикенд ходехме на общинска баня, през останалото време само се подмиваш со 1 кофа затоплена с бързовар или направо студена вода. А на комунистите им дадоха апартаменти още докато бяха бременни. И въпреки това баща му купи 2 апартамента до 90г
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

И кво е било през комунизма?
                      Всеки един си е взел/построил НОВА КЪЩА, апартамент и вила
                      Сега всеки си е взел КРЕДИТ - ипотечен, потребителски и бърз.
                      Баща ми с учителска заплата е купил 2 НОВИ КОЛИ. ЧИСТАК БЪРСАК НОВИ от мототехника. 2 НОВИ АПАРТАМЕНТА - тухлен и панелка.
                      Аз уж с голяма заплата, че и бизнесмен се водя (от 97-ма имам фирма) и 3 таралясника нов внос на 10+ години. 3 стари 50г апартамента и една къща на тухли пак на 20 години
                      Имаше и някои добри неща през комунизма ама генерално аз не искам такъв строй. Не знам какво толкова хубаво намираш в постоянните дефицити на какво ли не, цимент по Топливо беше с връзки, не можеше току-така да си сменяш мястото за живеене, апартамента беше много трудна работа но на тебе ти е било леко да си купиш или уредиш и затова сега казваш, че всеки е имал по много едно време. Аз пък помня, че не беше така, не всеки но ти понеже това си видял значи 100% всички българи са имали всичко. Сега купувам или продавам поне по веднъж на година а едно време си беше голямо събитие. Спомням си по разказа на бащата на моя приятелка, строил къща в кв. Левски, имал пари за грубия строеж и после едната заплата на жена му отива за живот а с другата, неговата си купува две врати. Следващия месец пак 2 врати и т.н. Много богато.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Доста неща си купил, но не трябваше да продаваш през 2017 г.

Ще разкажеш ли за 3-те апартамента, коя година ги купи, на каква цена и как успя да събереш парите,
                        С пари от заплата съм купил само колите и къщата на груб строеж за 30к лева. А вземах повече от президентите Стоманов и Първанов през цялото им царуване

Коментар

Баща ми с учителска заплата е купил 2 НОВИ КОЛИ. ЧИСТАК БЪРСАК НОВИ от мототехника. 2 НОВИ АПАРТАМЕНТА - тухлен и панелка.
                          Аз уж с голяма заплата, че и бизнесмен се водя (от 97-ма имам фирма) и 3 таралясника нов внос на 10+ години. 3 стари 50г апартамента и една къща на тухли пак на 20 години
                          Доста неща си купил, но не трябваше да продаваш през 2017 г.

Ще разкажеш ли за 3-те апартамента, коя година ги купи, на каква цена и как успя да събереш парите,

Коментар

и е купил апартаментите със суха пара от заплата, без кредит от ДСК, нали?

айде стига приказки от 1001 нощ

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Повечето днешни не си дават сметка какво е било в онези времена с комунистически порядки, как се е придобивало жилище изобщо, особено в столицата, жителство, ограничения, как са си строили къщи сами по села и градове.
                              Сега им дай да ръсят мозък и да продават имоти некупени от тях самите, ма май целят дъната, а за покупка изобщо не може и дума да става.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Повечето днешни не си дават сметка какво е било в онези времена с комунистически порядки, как се е придобивало жилище изобщо, особено в столицата, жителство, ограничения, как са си строили къщи сами по села и градове.
                                Сега им дай да ръсят мозък и да продават имоти некупени от тях самите, ма май целят дъната, а за покупка изобщо не може и дума да става.
                                +1

Има хора, които са успели да бият системата тогава. И да купят 1-2 жилища без проблем преди 1990 г.

Коментар

Working...
                                X