Първоначално изпратено от БОНВИВАН1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Баровец!
Обаче жената като реши и резервира.... няма мърдане:-(
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеВодите за къпане в България - по-чисти от тези в Гърция и Хърватия
https://btvnovinite.bg/bulgaria/vodi...harvatija.html
За хейтърите по отношение на лайноморие и т. н.
който има стандарт (разбирай пари в джоба) може да иде в Гърция, Италия, Франция, Испания и тн и да сравни с българското черноморие, а който няма 100лв на цяло в джоба чака на БиЧиВи-ту да го осведоми.
Така наречения 'летен вирус' характерен за нашето черноморие в топ сезон - въобще не е вирус... но пак казвам човек трябва да иде да види и да си избере там където се чуства добре.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Току що се прибрах от 8 дневна екскурзия в Тунис. Бил съм и в Гърция, Турция, Хърватия, Албания, Черна гора... Буквално за 450Е се размазваш 7 нощувки пълен ол инкузив. Всичко включено в цената от летище Сф Терминал 1 до летище Сф Т1. Тунизийски динари може да обърнеш само ако искаш да си купиш магнитчета:-)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеВодите за къпане в България - по-чисти от тези в Гърция и Хърватия
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеСпомням си по разказа на бащата на моя приятелка, строил къща в кв. Левски, имал пари за грубия строеж и после едната заплата на жена му отива за живот а с другата, неговата си купува две врати. Следващия месец пак 2 врати и т.н. Много богато.
- 1 like
Коментар
-
Водите за къпане в България - по-чисти от тези в Гърция и Хърватия
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
живял съм до 14г на общежитие. В една стая с мама и тате, без баня и тоалетна. Всеки уикенд ходехме на общинска баня, през останалото време само се подмиваш со 1 кофа затоплена с бързовар или направо студена вода. А на комунистите им дадоха апартаменти още докато бяха бременни. И въпреки това баща му купи 2 апартамента до 90г
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Имаше и някои добри неща през комунизма ама генерално аз не искам такъв строй. Не знам какво толкова хубаво намираш в постоянните дефицити на какво ли не, цимент по Топливо беше с връзки, не можеше току-така да си сменяш мястото за живеене, апартамента беше много трудна работа но на тебе ти е било леко да си купиш или уредиш и затова сега казваш, че всеки е имал по много едно време. Аз пък помня, че не беше така, не всеки но ти понеже това си видял значи 100% всички българи са имали всичко. Сега купувам или продавам поне по веднъж на година а едно време си беше голямо събитие. Спомням си по разказа на бащата на моя приятелка, строил къща в кв. Левски, имал пари за грубия строеж и после едната заплата на жена му отива за живот а с другата, неговата си купува две врати. Следващия месец пак 2 врати и т.н. Много богато.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
И кво е било през комунизма?
Всеки един си е взел/построил НОВА КЪЩА, апартамент и вила
Сега всеки си е взел КРЕДИТ - ипотечен, потребителски и бърз.
Баща ми с учителска заплата е купил 2 НОВИ КОЛИ. ЧИСТАК БЪРСАК НОВИ от мототехника. 2 НОВИ АПАРТАМЕНТА - тухлен и панелка.
Аз уж с голяма заплата, че и бизнесмен се водя (от 97-ма имам фирма) и 3 таралясника нов внос на 10+ години. 3 стари 50г апартамента и една къща на тухли пак на 20 години
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Доста неща си купил, но не трябваше да продаваш през 2017 г.
Ще разкажеш ли за 3-те апартамента, коя година ги купи, на каква цена и как успя да събереш парите,Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Баща ми с учителска заплата е купил 2 НОВИ КОЛИ. ЧИСТАК БЪРСАК НОВИ от мототехника. 2 НОВИ АПАРТАМЕНТА - тухлен и панелка.
Аз уж с голяма заплата, че и бизнесмен се водя (от 97-ма имам фирма) и 3 таралясника нов внос на 10+ години. 3 стари 50г апартамента и една къща на тухли пак на 20 години
Ще разкажеш ли за 3-те апартамента, коя година ги купи, на каква цена и как успя да събереш парите,
Коментар
-
айде стига приказки от 1001 нощ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Повечето днешни не си дават сметка какво е било в онези времена с комунистически порядки, как се е придобивало жилище изобщо, особено в столицата, жителство, ограничения, как са си строили къщи сами по села и градове.
Сега им дай да ръсят мозък и да продават имоти некупени от тях самите, ма май целят дъната, а за покупка изобщо не може и дума да става.
Аз уж с голяма заплата, че и бизнесмен се водя (от 97-ма имам фирма) и 3 таралясника нов внос на 10+ години. 3 стари 50г апартамента и една къща на тухли пак на 20 годиниНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Повечето днешни не си дават сметка какво е било в онези времена с комунистически порядки, как се е придобивало жилище изобщо, особено в столицата, жителство, ограничения, как са си строили къщи сами по села и градове.
Сега им дай да ръсят мозък и да продават имоти некупени от тях самите, ма май целят дъната, а за покупка изобщо не може и дума да става.
Има хора, които са успели да бият системата тогава. И да купят 1-2 жилища без проблем преди 1990 г.
Коментар
Коментар