Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Жалки перонообитатели! Побъркват се от злоба, че цените на имотите не падат! Аз или ти какво се очаква да направим? Промоции ли? Я,да продължават да си тънат в гетото...
какво дирят в тая тема,
като има специално отворена тема за тях
за наемитепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Не са скъпи нито кръчмите нито плажа в Марбея, ама водата е хладничка. Виж пуерто банус е друга работа, ама ти никога няма да разбереш това. Ще продължиш да си гледаш картинки в нета и да пестиш за да си плащаш наема.
Затова се ходи Дения, Хавеа и Морайра.
- 1 like
Коментар
-
Не са скъпи нито кръчмите нито плажа в Марбея, ама водата е хладничка. Виж пуерто банус е друга работа, ама ти никога няма да разбереш това. Ще продължиш да си гледаш картинки в нета и да пестиш за да си плащаш наема.
Ама пък от друга страна уж си голям милионер на тема имоти и даваш съвети на бедните бачкатори да теглят кредити за половин милион пък си някакъв оръфан мизерник и обикаляш бедните квартали.Макар че дори бедния квартал е поне 3 пъти по-красив от ценъра на мръсната София и имотите тук са в пъти по-добре от свинарниците в Бг
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Жалки перонообитатели! Побъркват се от злоба, че цените на имотите не падат! Аз или ти какво се очаква да направим? Промоции ли? Я,да продължават да си тънат в гетото...Ха-ха-ха...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023
Марбея не е за теб не си толкоз богат и наемът ще ти е най-малкия проблем. Виж ако минаваш с автобуса транзит и напълниш торбите със сланина и чесън и щракенеш някое фото, става
Коментар
-
Ами като ти е по-скъпо в София, купи си един апартамент в Марбея и един в Ница, Баце. Знам че скоро ще се похвалиш с тия придобивки, даже простите софиянци ще ти плащаме наем да дойдем на море.
Дръжте си тухлените маломерки празни при тая инфлация, за да ви дойде акъла !!!
При 450 лв наем, колко маломерки трябва да даваш под наем, за да изкарваш приличен месечен доход от наеми? - Минимум 15-20.
Колко от пишещите тухладжии в тази тема отдават под наем 15-20 апартамента със заетост 12 от 12 месеца в годината? - НУЛА !( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Да не би гладния брокераз да се опитва да вмеши на публиката че ако не притежаваш набалончен свинарник си беден и тъп?
Събрах бе брокераз даже събирам и за двустаен свинарник в дюнержийското ти село да си купя ама цените са по-високи от Коста Дел Сол и от Френската ривиера направо не знам какво става, явно има много прости хора с милиони в чували и не знаят къде да си изхарчат мангизите та надуват цените
Коментар
-
Наближава първо число, Баце, събра ли пари за наема?
Събрах бе брокераз даже събирам и за двустаен свинарник в дюнержийското ти село да си купя ама цените са по-високи от Коста Дел Сол и от Френската ривиера направо не знам какво става, явно има много прости хора с милиони в чували и не знаят къде да си изхарчат мангизите та надуват цените
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение
Изгладнелите брокери от ден на ден стават все по-свирепи и зли.
Сами сте си виновни брокераз балонът не може да се надува повече, свиквай с новите реалности или умри от глад
- 1 like
Коментар
-
Да се чуди човек защо перонците не са си купили ни в центъра на Рим, ни в центъра на Франкфурт.
Не всеки е достоен да бъде собственик в градове - икономически центрове. Бачкатори, лузъри и некадърници се допускат само временно ПОД НАЕМ, и то само докато изкарват достатъчно. После обратно в дядовата къща в прованса, "да хващат гората". Ще си живеят спокойно, далеч от шума и задръстванията, близо до природата и мизерията. Децата им ще имат същата съдба, само най-талантливите и упорити ще счупят кармичния кръг и ще станат СОБСТВЕНИЦИ!
Сами сте си виновни брокераз балонът не може да се надува повече, свиквай с новите реалности или умри от глад
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Бонйо, като гледам обявите, СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ПРАЗНИ ТУХЛИ нещо много сте огладняли.
Пускате си маломерките на 450 лева ?! ПОХВАЛНО !
Тази инфлация нещо много ви мори.
Цените и наемите се вдигат, вноските не!
Кредит се изплаща, наем никога!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да се чуди човек защо перонците не са си купили ни в центъра на Рим, ни в центъра на Франкфурт.
Не всеки е достоен да бъде собственик в градове - икономически центрове. Бачкатори, лузъри и некадърници се допускат само временно ПОД НАЕМ, и то само докато изкарват достатъчно. После обратно в дядовата къща в прованса, "да хващат гората". Ще си живеят спокойно, далеч от шума и задръстванията, близо до природата и мизерията. Децата им ще имат същата съдба, само най-талантливите и упорити ще счупят кармичния кръг и ще станат СОБСТВЕНИЦИ!
Пускате си маломерките на 450 лева ?! ПОХВАЛНО !
Тази инфлация нещо много ви мори.
Като си махнете накрая данъците,
годишната доходност от празните тухли, които държите може да ви стигне(ама може и да не ви стигне) колкото да си купите 1(един) мобилен телефон
Apple iPhone 15 Pro Max, 1TB, 5G, Natural Titanium - 4520 лева
https://www.emag.bg/smartfon-apple-i.../pd/DVLH93YBM/
Last edited by Frosty; 27.04.2025, 12:27.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
Коментар