Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
колето къде пипне, и картоф не никне след него
с кой акъл сме го съветвали да купува имоти!??
акции, облигации и неко безрисков трънак са му играта
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Teaтрарна е мизеря, не е за гордост това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
и ти започна с 'хората'
хората ако се 'връзваха' нямаше да се бутат с лакти, че 'еврозоната, европа, париж, лондон, берлин и тн;' - напротив бутат се , теглят изгодни 30г кредити (особено младите под 30г) и купуват като за последно...
та явно не ми се връзватособено много
много убедено си мислиш, че сектора зависи от 'колето', ами ти къде си в уравнението,ами аз, ами ратко и останалите и най-вече младите, които имат работа и искат да купят сега-веднага?
основният мотор на жилищния пазар (особено в София) в момента е ипотечното кредитиране - следи какво се случва там и ще имаш по-обективна преценка.. ръст след ръст... в момента е така, а как ще стане като започнат спадовете ще видим.
===2079===
Иначе за сектора и колето си тлкова прост, че дори не успя да хванеш на ратко шегата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Ти наистина ли си такъв гьонсурат? Да ти извадя коментара ти за прогнозите за тази година? Даже сам се притесняваше да не те направим за смях ако отново сбъркаш наобратно. Кога ще признаеш ей така с едно "СБЪРКАХ" Ненормална работа. Как ти се връзват хората обаче на мазните думи....
===2079===
ратко обаче е прав, удържайки колето, ти спаси целия имотен сектор от срив и колапс. За доброто на всички, принесе в жертва колето. (той и без това се точеше да купува с крадени пари)
хората ако се 'връзваха' нямаше да се бутат с лакти, че 'еврозоната, европа, париж, лондон, берлин и тн;' - напротив бутат се , теглят изгодни 30г кредити (особено младите под 30г) и купуват като за последно...
та явно не ми се връзватособено много
много убедено си мислиш, че сектора зависи от 'колето', ами ти къде си в уравнението,ами аз, ами ратко и останалите и най-вече младите, които имат работа и искат да купят сега-веднага?
основният мотор на жилищния пазар (особено в София) в момента е ипотечното кредитиране - следи какво се случва там и ще имаш по-обективна преценка.. ръст след ръст... в момента е така, а как ще стане като започнат спадовете ще видим.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
нещо си в грешка този хайп беше ясен, че ще се случи
просто се удължи повечко време (реално двойно на средното за подобен род пазари) писал съм го и преди за мен 2019края началото на 2020-та беше момента да има по-сериозно разместване, дойде ковида .. пуснаха принтера и 'изкривиха' още повече нещата... как ще свърши това? с реки от мед и масло за всички....хм.. едва ли.
ако си нетърпелив - тегли парите от банката и купувай ... трябваше още при първите приказки за предварителни договори да си го направил, защото честно казано хайпа няма да е вечен и достигнахме такива офертни нива, че доста хора само коментират ( аз и ти също сме в този кюп)
това е и причината строителите да не бутат нови проекти с ентусиазма от предните години и да има известен спад в броя нови разрешителни за строеж (не че не им дават - строителите по-малко искат)
===2079===
ратко обаче е прав, удържайки колето, ти спаси целия имотен сектор от срив и колапс. За доброто на всички, принесе в жертва колето. (той и без това се точеше да купува с крадени пари)Last edited by два_таралежа; Вчера, 21:56.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Значи когато през 2017 каза на каръка, че до 3-4 месеца щяло да паднат цените, всъщност си бил убеден, че ще скачат до "2019края началото на 2020-та". Защо го направи?
и аз го ценя високо.
респект, бъртрампрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не съвсем. Аз например смятам, че има още да катерят. Обаче нямам нужда от нови имоти, а да съм рентиер не ми се занимава. Тухленият депозит пък ме отвращава като идея.
Имам и психологически проблем с цените - още днес мога да купя една маломерка в кеш, но знам колко изкарвах като заплата едно време. Не съм единствен.
В същото време не съм богаташ, че лека ръка да загробя 200 хил лева.
Имотният ми проблем е какво да правя с една незаконна къща в Драгалевци, дето придобих на тънко преди две лета.- по 100 000 евра са панелните гарсониери в Люлин. Ново строителство същата квадратура, да не кажа и по- малка 120 000 евро с акт 16 пак в " работническите квартали" За 200 000 лева в момента можеш да купиш боксониера( едностаен по новому) готов или гарсониера( двустаен по новому) на зелено и да палиш свещи да го построят
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Да, ако има метро, а ако го бяха спрели и него, каквито заявки имаше? Къде ти отива локацията? Моята е на 20 минути от Театрална пеш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
нещо си в грешка този хайп беше ясен, че ще се случи
просто се удължи повечко време (реално двойно на средното за подобен род пазари) писал съм го и преди за мен 2019края началото на 2020-та беше момента да има по-сериозно разместване,Last edited by BONI; Вчера, 20:41.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеИ "Мудис" свали кредитния рейтинг на САЩ - Новини СЕГА
Какво става бе чоджум? Колето да не е пазарувал щатски облигации?
с кой акъл сме го съветвали да купува имоти!??
акции, облигации и неко безрисков трънак са му игратапрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Не съвсем. Аз например смятам, че има още да катерят. Обаче нямам нужда от нови имоти, а да съм рентиер не ми се занимава. Тухленият депозит пък ме отвращава като идея.
Имам и психологически проблем с цените - още днес мога да купя една маломерка в кеш, но знам колко изкарвах като заплата едно време. Не съм единствен.
Имотният ми проблем е какво да правя с една незаконна къща в Драгалевци, дето придобих на тънко преди две лета.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
По принцип хората които непрекъснато пишат как поскъпват имотите и ще свършат, но самите те не купуват, най- вероятно чакат някой друг да купи, а те да вземат комисионна от покупката
Имотният ми проблем е какво да правя с една незаконна къща в Драгалевци, дето придобих на тънко преди две лета.
Коментар
Коментар