IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Факт
    Ти кажи дали ще идваш това лято в махалата, че да знам да съм наоколо.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

колето къде пипне, и картоф не никне след него
      с кой акъл сме го съветвали да купува имоти!??
      акции, облигации и неко безрисков трънак са му играта
      Факт

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Teaтрарна е мизеря, не е за гордост това.
        Кое точно е мизерия, обясни! И кое считаш за гордост???!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

и ти започна с 'хората'

хората ако се 'връзваха' нямаше да се бутат с лакти, че 'еврозоната, европа, париж, лондон, берлин и тн;' - напротив бутат се , теглят изгодни 30г кредити (особено младите под 30г) и купуват като за последно...

та явно не ми се връзват особено много

много убедено си мислиш, че сектора зависи от 'колето', ами ти къде си в уравнението,ами аз, ами ратко и останалите и най-вече младите, които имат работа и искат да купят сега-веднага?

основният мотор на жилищния пазар (особено в София) в момента е ипотечното кредитиране - следи какво се случва там и ще имаш по-обективна преценка.. ръст след ръст... в момента е така, а как ще стане като започнат спадовете ще видим.
          Кога ще започнат? Догодина стават 10 години откак чакаме МЯУ и дискаунти от по-40%.

===2079===

Иначе за сектора и колето си тлкова прост, че дори не успя да хванеш на ратко шегата.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Ти наистина ли си такъв гьонсурат? Да ти извадя коментара ти за прогнозите за тази година? Даже сам се притесняваше да не те направим за смях ако отново сбъркаш наобратно. Кога ще признаеш ей така с едно "СБЪРКАХ" Ненормална работа. Как ти се връзват хората обаче на мазните думи....

===2079===

ратко обаче е прав, удържайки колето, ти спаси целия имотен сектор от срив и колапс. За доброто на всички, принесе в жертва колето. (той и без това се точеше да купува с крадени пари)
            и ти започна с 'хората'

хората ако се 'връзваха' нямаше да се бутат с лакти, че 'еврозоната, европа, париж, лондон, берлин и тн;' - напротив бутат се , теглят изгодни 30г кредити (особено младите под 30г) и купуват като за последно...

та явно не ми се връзват особено много

много убедено си мислиш, че сектора зависи от 'колето', ами ти къде си в уравнението,ами аз, ами ратко и останалите и най-вече младите, които имат работа и искат да купят сега-веднага?

основният мотор на жилищния пазар (особено в София) в момента е ипотечното кредитиране - следи какво се случва там и ще имаш по-обективна преценка.. ръст след ръст... в момента е така, а как ще стане като започнат спадовете ще видим.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Welt: Престъпниците в България перат пари в имоти заради влизането в еврозоната
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Работата не е на добре. Инвесторите започнаха с "пРимоциите":
                Преди години този строител продаваше на картинка, при мин 30% аванс. Сега предлага разсрочено плащане и то със 7% отстъпка.
                Това ми напомня за 2011 год.....
                Click image for larger version

Name:	imotii.jpg
Views:	2
Size:	16.7 КБ
ID:	4272134

Коментар

нещо си в грешка този хайп беше ясен, че ще се случи
                  просто се удължи повечко време (реално двойно на средното за подобен род пазари) писал съм го и преди за мен 2019края началото на 2020-та беше момента да има по-сериозно разместване, дойде ковида .. пуснаха принтера и 'изкривиха' още повече нещата... как ще свърши това? с реки от мед и масло за всички....хм.. едва ли.

ако си нетърпелив - тегли парите от банката и купувай ... трябваше още при първите приказки за предварителни договори да си го направил, защото честно казано хайпа няма да е вечен и достигнахме такива офертни нива, че доста хора само коментират ( аз и ти също сме в този кюп)

това е и причината строителите да не бутат нови проекти с ентусиазма от предните години и да има известен спад в броя нови разрешителни за строеж (не че не им дават - строителите по-малко искат)
                  Ти наистина ли си такъв гьонсурат? Да ти извадя коментара ти за прогнозите за тази година? Даже сам се притесняваше да не те направим за смях ако отново сбъркаш наобратно. Кога ще признаеш ей така с едно "СБЪРКАХ" Ненормална работа. Как ти се връзват хората обаче на мазните думи....

===2079===

ратко обаче е прав, удържайки колето, ти спаси целия имотен сектор от срив и колапс. За доброто на всички, принесе в жертва колето. (той и без това се точеше да купува с крадени пари)
                  Last edited by два_таралежа; Вчера, 21:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Значи когато през 2017 каза на каръка, че до 3-4 месеца щяло да паднат цените, всъщност си бил убеден, че ще скачат до "2019края началото на 2020-та". Защо го направи?
                    за наше добро!
                    и аз го ценя високо.
                    респект, бъртрам
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Не съвсем. Аз например смятам, че има още да катерят. Обаче нямам нужда от нови имоти, а да съм рентиер не ми се занимава. Тухленият депозит пък ме отвращава като идея.

Имам и психологически проблем с цените - още днес мога да купя една маломерка в кеш, но знам колко изкарвах като заплата едно време. Не съм единствен.

В същото време не съм богаташ, че лека ръка да загробя 200 хил лева.

Имотният ми проблем е какво да правя с една незаконна къща в Драгалевци, дето придобих на тънко преди две лета.
                      На днешните цени 200 000 няма да те оправят- по 100 000 евра са панелните гарсониери в Люлин. Ново строителство същата квадратура, да не кажа и по- малка 120 000 евро с акт 16 пак в " работническите квартали" За 200 000 лева в момента можеш да купиш боксониера( едностаен по новому) готов или гарсониера( двустаен по новому) на зелено и да палиш свещи да го построят

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Да, ако има метро, а ако го бяха спрели и него, каквито заявки имаше? Къде ти отива локацията? Моята е на 20 минути от Театрална пеш.
                        Teaтрарна е мизеря, не е за гордост това.

Коментар

нещо си в грешка този хайп беше ясен, че ще се случи
                          просто се удължи повечко време (реално двойно на средното за подобен род пазари) писал съм го и преди за мен 2019края началото на 2020-та беше момента да има по-сериозно разместване,
                          Значи когато през 2017 каза на каръка, че до 3-4 месеца щяло да паднат цените, всъщност си бил убеден, че ще скачат до "2019края началото на 2020-та". Защо го направи?
                          Last edited by BONI; Вчера, 20:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
                            И "Мудис" свали кредитния рейтинг на САЩ - Новини СЕГА

Какво става бе чоджум? Колето да не е пазарувал щатски облигации?
                            колето къде пипне, и картоф не никне след него
                            с кой акъл сме го съветвали да купува имоти!??
                            акции, облигации и неко безрисков трънак са му играта
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Не съвсем. Аз например смятам, че има още да катерят. Обаче нямам нужда от нови имоти, а да съм рентиер не ми се занимава. Тухленият депозит пък ме отвращава като идея.

Имам и психологически проблем с цените - още днес мога да купя една маломерка в кеш, но знам колко изкарвах като заплата едно време. Не съм единствен.

Имотният ми проблем е какво да правя с една незаконна къща в Драгалевци, дето придобих на тънко преди две лета.
                              продай ми я, тънко
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

По принцип хората които непрекъснато пишат как поскъпват имотите и ще свършат, но самите те не купуват, най- вероятно чакат някой друг да купи, а те да вземат комисионна от покупката

Коментар

Working...
                                X