Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
В Ирландия не пипай, там много вероятно правителството ще направи разни комунящини и ще прецака собствениците на имоти в полза на приходящите инженериНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
евала селенка/арана. И аз направих такава врътка само че с Гърция. Сега чакам за Турция - пече се. Лошото е че се увеличават вероятностите България да фалира ПРЕДИ Турция. В България лудите умора нямат и космите на дирника си ще продадат за шепа тули !?!?!?
Има има и в България - 1990-1993 с нюанси че не съм пряк свидетел, 2000-2003г и 2010-2013 прескочихме 2020-2023 ама ще компенсираме със ЗВЕРСКА колумбийска криза - заплата/пенсия една кора яйца.
Сега ме навиват за Ирландия - има огромен недостиг на жилища и наемите са х3 за 10 години, а цените на имотите само +50%. Ама след 5 години няма да има такъв недостиг и няма да можеш да си избиеш инвестицията от наеми (сега рои е 15-18г - 350/400к при наем 2-2.5к).
Тука е 2 ПЪТИ по зле съотношението наем/цена и не се БИЯТ да ти наемат имотя !?!?!?
Смятай какво безумие е да продължават да си чупят краката да купуват БЕЗПОЛЕЗНИ ИМОТИ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Факт. Междувременно в Испания 2013-2014 имотите достигнаха най-ниска ценова квота. Ипотеките пукаха като пуканки. Има хора още си влачат остатъчните дългове. За мен беше добър прозорец да продам в бг и да купя там. Скоро подобна ситуация няма да се повтори.
Има има и в България - 1990-1993 с нюанси че не съм пряк свидетел, 2000-2003г и 2010-2013 прескочихме 2020-2023 ама ще компенсираме със ЗВЕРСКА колумбийска криза - заплата/пенсия една кора яйца.
Сега ме навиват за Ирландия - има огромен недостиг на жилища и наемите са х3 за 10 години, а цените на имотите само +50%. Ама след 5 години няма да има такъв недостиг и няма да можеш да си избиеш инвестицията от наеми (сега рои е 15-18г - 350/400к при наем 2-2.5к).
Тука е 2 ПЪТИ по зле съотношението наем/цена и не се БИЯТ да ти наемат имотя !?!?!?
Смятай какво безумие е да продължават да си чупят краката да купуват БЕЗПОЛЕЗНИ ИМОТИ.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Бил си чекии май тогава, я не се излагай че те уважавам и си ми симпатичен. Имате поглед върху нещата като цяло, но ви липсва нещо, и най-вече увереност в вас самите. Приятелски ти го казвам. Единици жилища може и по 3К да са били. То и сега има по 7-8К. В НИКМИ иди и си купи да видиш колко са.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
още кипърската ваканция накара хората да се замислят
а след ктб дойде и гръцката ваканция
и въпреки това имаше много хора, които чакаха спад при имотиту
някои от тях още го чакат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Но КТБто ги ускори тези процеси.
а след ктб дойде и гръцката ваканция
и въпреки това имаше много хора, които чакаха спад при имотиту
някои от тях още го чакатпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
за варна ли говориш?
в софия цените започнаха да отлепят някъде 2013-та
пп там, където аз гледах и каквото гледах
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Не е вЕрно, 2014 та току преди гърмежа на КТБ бяха най-ниски цените.
в софия цените започнаха да отлепят някъде 2013-та
пп там, където аз гледах и каквото гледахLast edited by ratten; 20.04.2024, 23:32.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
2011 бяха най-ниски цените. Плещи глупости.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аве, вие може ли са четете бре? 2010 казаХ. Хубавите (с екстри, панорама и т.н) бяха 1500 - 2000 евра.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Значи, че са спаднали ли?
Коментар
-
Значи, че са спаднали ли?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Лъже човека, не посочва цени,ама не се продавали, сякаш той ги продава..
Коментар
Коментар