IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Стига си лъгал бре, жив човек няма в Балчик, неслучайно фалира Лайтхаус с 1000 апартамента.
    не с лошо де

между албена и балчик е българското малибу
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Във Вн, 200 + кв, имам и 20~30 кв тераси, върху, които обмислям да сложа панели вместо тенти. Все още съм на етап проучване.
      Има някакви италянски соларни системи за балкон. Не съм запознат в детайли и да ти кажа не изглеждаха много читави, като че ли по скоро за някоя панелка. Само реклами ми излизаха. Ма виж ги , може да ти дойдат идеи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Вилата е хубава, но е скъпа.

Намира се на високо, във вилната зона на Балчик и е далече от плажа.

Може да я купи богат чужденец.
        Не е скъпа. Изглежда , че е на куцо място и е направена и на малък парцел. Басейна или е недовършен или не е мислен. Отсега го виждам как некой ше се надрънка и ше си счупи крака на стъпалото. И за деца е опасен, но ако го оградиш няма как да се минава, зашото двора е малък и тая част с шезлонгите ше стане като балкон. Парцела е под наклон и басейна не е вкопан. Тая стеница откъм морето дано издържи ма малко нешо да мръдне земята и водата ше помете долната къша. Съседната вила отдясно е много близо. Гледам, че са сложили някакъв парцал на парапета на балкона и са направили снимката от ниско, но вероятно ше гледаш стари баби да се печат и дано са облечени. Абе трябваше да я направят по-малка с по-голям двор и най-добре на друго място. Какво предназначение може да има сега ? За живеене не става. Само от време на време да се отдава на групи от по 6 човека за по седмица. Ма трябва да е евтино шото е далече от плажа. Отделно , че 6 човека ше ги събереш по спалните но не виждам как ше се съберат около басейна. Няма и барбекю или някаква ерия да се готви навън ... Май някой е бързал да си направи вила и после е видял , че не му върши работа. Иначе е добре

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Мен дори градинаря ме попита. Как съм успял да купя къщата и съм се доредил изобщо. Каза, това е бижу, ако го обявиш ще го отнесат за норматив. Питат всеки ден разни за къщи. Спааи ме това че бяха сложили нереално висока цена и имаше документални проблеми. Но сега имам законна къща и земя под нея. Цената е х 3 за желаещи, но ако се появят ще стане х 4. И то за да ги откажа. Нали знаеш как се отсяват желаещите?
          Фантазьора се появи. Аве ти наистина ли си вЕрваш?

Коментар

Обаче аз съм чувал от местните, че потокът туристи в Балчик е слаб и не могат да съживят района и местната икономика.

Преди години нямаха пари и харчеха съвсем малко. Сега ресторантите по брега са пълни.
            Къде са пълни? Мин год пусках снимки, част от ресторантите по крайбрежната изобщо не бяха отворили, а в другите нямаше жив човек, тва юли или август беше, не помня, но мога да кача пак снимките.

Коментар

Чужденците боб фъргат за студен и ветровит Балчик, населен основно от племена.
              ами явно фъргат, щом инвестират. Нотариусите са затрупани с работа. (основно заради чужденци)

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Шегувам се с джонката. Вилата вече е купена. Богати чужденци тук не липсват, един швейцарец реставрира цял дворец на крайбрежната в Балчик. Никой тук не чака и не се надява на бедни гастари.
                Стига си лъгал бре, жив човек няма в Балчик, неслучайно фалира Лайтхаус с 1000 апартамента.

Коментар

Туй някъде из баирите (т.е без път, сметоизвозване, ул осветление). Балчишките племена как не са го оглозгали.
                  бетерчо, не е за тебе това, в някой друг живот може да си го позволиш. Не гледай подобни обяви.

Коментар

Вилата е хубава, но е скъпа.

Намира се на високо, във вилната зона на Балчик и е далече от плажа.

Може да я купи богат чужденец.
                    Чужденците боб фъргат за студен и ветровит Балчик, населен основно от племена.

Коментар

500м2 за 55К Продава ПАРЦЕЛ в област Добрич, гр. Балчик - 495 кв.м / 54500 EUR :: imot.bg Обява

джонка, ела в махалата. Ще ти уредя една хубава сглобяема къща за този парцел и с Левчо ще те направим човек. (нема да те бия много, обещавам)

алтернативата е: Продава ВИЛА в област Добрич, гр. Балчик - 320 кв.м / 380000 EUR :: imot.bg Обява
                      Туй някъде из баирите (т.е без път, сметоизвозване, ул осветление). Балчишките племена как не са го оглозгали.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Къде е новия апартамент ? Или къща правиш ? По едно време питаше за солари та си помислих, че може да е къща.

Тия от линка ги гледах в новините. Баси , колко време са ги чакали та обявиха пеесе случая бе? Не трябва ли да ги олепат или поне да ги стреснат още първия път ?
                        Във Вн, 200 + кв, имам и 20~30 кв тераси, върху, които обмислям да сложа панели вместо тенти. Все още съм на етап проучване.

Коментар

Вероятно гледат да направят пари хората. Чувам , че сезона шял да бъде по-кратък тази година
                          https://www.facebook.com/reel/809400354435131

Коментар

• Играчи, чакаме ви. ​​​​​​​
                            https://novavarna.net/2024/05/17/usa...3%d0%b0%d1%80/

Коментар

Заради вас дето сте на държавна хранилка е този дълг. Да вземат да ви съкратят с поне 50%, а не ние да ви хрантутиме.
                              Съгласен съм с теб, но държавна пара се излива за всеки сектор, които си е поискал (земеделци, енергетици и т.н). Скоро очаквам и брокерите да ревнат за подкрепа от държавата!

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
                                Държавата поиска още 300 млн. лева дълг

Министерство на финансите преотваря емисия ДЦК със срочност три години с фиксиран лихвен процент от 3%

https://www.investor.bg/a/540-danats...-mln-leva-dalg
                                Заради вас дето сте на държавна хранилка е този дълг. Да вземат да ви съкратят с поне 50%, а не ние да ви хрантутиме.

Коментар

Working...
                                X