If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мен дори градинаря ме попита. Как съм успял да купя къщата и съм се доредил изобщо. Каза, това е бижу, ако го обявиш ще го отнесат за норматив. Питат всеки ден разни за къщи. Спааи ме това че бяха сложили нереално висока цена и имаше документални проблеми. Но сега имам законна къща и земя под нея. Цената е х 3 за желаещи, но ако се появят ще стане х 4. И то за да ги откажа. Нали знаеш как се отсяват желаещите?
Шегувам се с джонката. Вилата вече е купена. Богати чужденци тук не липсват, един швейцарец реставрира цял дворец на крайбрежната в Балчик. Никой тук не чака и не се надява на бедни гастари.
Мен дори градинаря ме попита. Как съм успял да купя къщата и съм се доредил изобщо. Каза, това е бижу, ако го обявиш ще го отнесат за норматив. Питат всеки ден разни за къщи. Спааи ме това че бяха сложили нереално висока цена и имаше документални проблеми. Но сега имам законна къща и земя под нея. Цената е х 3 за желаещи, но ако се появят ще стане х 4. И то за да ги откажа. Нали знаеш как се отсяват желаещите?
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Каква е тая застраховка 3600 на година ? На колко са години ? Ми тоя кредит да го беше изтеглил единия тогава.
Абе ти се чудиш за застраховката, аз се чудя к'ви са тия инвеститори, дето презират кредитите и за тях , който използва кредит е "измейкяр". Верно неграмотна история. Освен застраховка живот има и застраховка за самия имот. За апартаменти може би не е толкова наложително като за къща, ма де да знам
Не може единият да тегли защото не стига дохода.На 40 години са.За имота към 600 лв.
Къде е новия апартамент ? Или къща правиш ? По едно време питаше за солари та си помислих, че може да е къща.
Тия от линка ги гледах в новините. Баси , колко време са ги чакали та обявиха пеесе случая бе? Не трябва ли да ги олепат или поне да ги стреснат още първия път ?
трябва, но от разни европейски институции и нпо-та не ни дават вече да бием ромовете
Тука по-дребните зърнопроизводители въобще не чакат да им махат нулите. Купуват без пазарлъщи. Ти си чекай.
Няма какво да чекам, на фекаломорието дори и да ми подарят вила няма да си направя труда да я приема.
Аз живея и почивам в нормалните държави, тази беднотия си е за вас.
Коментар