If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Държавна поръчка ама такса 900 лв на семестър и то преди 15 години.Това имах предвид.Плащаш такса и минаваш по на там.Познава изкарали магистратура финанси футболисти и борци от НСА. Даже познавам едно моме дето не мое да умножава и събира числа и тя завърши и то с висок успех и без да я скъсат на нито един изпит.
Аве по-добре да те скъсат на изпит, отколкото преди него.....
Все пак браво на момето, на нас гении не ни трябват!
няма да клеветиш
една стинка не съм дал за изпити
и магистратурата ми беше държавна поръчка
нъц
Държавна поръчка ама такса 900 лв на семестър и то преди 20 години.Това имах предвид.Плащаш такса и минаваш по на там.Познавам изкарали магистратура финанси футболисти и борци от НСА.Даже познавам едно моме дето не мое да умножава и събира числа и тя завърши и то с висок успех и без да я скъсат на нито един изпит.
мани сега гладовете
кажи, ка изкара почивката на анталия
Ква Анталия, не го обиждай, човека е по островите. Евтино варненско пико=отнася те от Владиславово директво в Ибиза , хахахаха
Бетърчо си обича вила чинка, където се събират варненските предприемачи, за да демонстрират блузките си ралф лорън и кривите джуки на простакесите дето се мъкнат с тях. Отпред задължително е паркирано беенвето, купено на лизинг от мкар))
научила те е тя, ама ти не си го разбрал
седнал е лордчето в купето с книга в ръка
почел е, подрямал е и ей го в бургас
а ако беше с колата, ни книги, ни дрямка
а манекенката как те научи:
-айде ботчо, свършвай вече, че имам и други а времето ми е ограничено ))
Нидей тъй сега. Манекенките са много заети. Да ходят на по 2-3 прослушвания дневно за снимки и все да не им връзва (с връзки или свирки става работата) дан мислиш че е лесно.
После секса им идва мнооо утешително и там никога не са бързали
Стига бе! Само къщето ми в Оброчище е 3×58 кв.м. РЗП. А само в Сф имам 215 кв.м и все в топ център.
Е, аз на 30 верно, имах само 50 кв.м мой си имот купен от мен. Слабичко, ама такива беха времената. Ти колко имаше. А и тва казвам, той е купил, а не като Бетерчо, топ в активи и печеливши инвестиции а лае за понижение. На теб ли да обяснявам кви класически лузър чакали са. Да не съм от вчера да не ми е ясно. То на всички е ясно.
Имаш ти ама на сън. Я покажи част от док да те видим.
Коментар