If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Продавам двустаен,тухлен апартамент в жк.Западен парк.Апартамента е на 5ти от 6 етажа,има асансьор.С площ от 62 кв.м,разполага с две отделни стаи и кухня,голяма тераса+избено помещение.Среден с южно изложение.
ЗА ОСНОВЕН РЕМОНТ
60 000€
Почват да излизат новите цени.Това е от група,имоти от собственик.
А дано!. За толкова купих през 2014 края едното от апартчетата. Е, 68 кв с два балкона. Сигурно ме взеха за луд.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Първоначално изпратено от Correctively objectiveРазгледай мнение
Аааааааа..... Купата си ми е приятел , ...... и с него ако споря , ще е само на ''4рози '' и някакво засукано мезе ......
Без завоалирани закачки и прехиперболизирани епитети .............
Някакъв тъп ..... олигофренски спор ..... между брокери умрели от глад и ''вече умиращи'' от глад бедняци .......не може да стои между двама 50 -годишни мъже , виждали и А и Я ..................
за жените :
На мен , никога не ми е ''дремело '' , как се отнасят мисловно жените ..... към мен .......
Важното е тет -а -тета ............ да е безприкословно , уважително , и ....да го поемат с удоволствие (приемам и ...привидно )
Приятно бърборкане на двамата ,дори ви завиждам приятелски
За жените над 65 години съм съгласна, че трябва да се отнасяш уважително ,но трябва да го правиш и с доста по-младите за да не се отнасят с теб като с дечко
Колкото до посоката на движение на цените и времето ,това е прогноза на Купата , така, че спори с него не с мен.
Аааааааа..... Купата си ми е приятел , ...... и с него ако споря , ще е само на ''4рози '' и някакво засукано мезе ......
Без завоалирани закачки и прехиперболизирани епитети .............
Някакъв тъп ..... олигофренски спор ..... между брокери умрели от глад и ''вече умиращи'' от глад бедняци .......не може да стои между двама 50 -годишни мъже , виждали и А и Я ..................
за жените :
На мен , никога не ми е ''дремело '' , как се отнасят мисловно жените ..... към мен .......
Важното е тет -а -тета ............ да е безприкословно , уважително , и ....да го поемат с удоволствие (приемам и ...привидно )
Първоначално изпратено от Correctively objectiveРазгледай мнение
пп
Да кажеш '' баби '' на жена над 65 е ......достолепно и уважително .....
Да кажеш ''дечко '' на мъж около 50 -те е .......... злобарско - олигофренско
За жените над 65 години съм съгласна, че трябва да се отнасяш уважително ,но трябва да го правиш и с доста по-младите за да не се отнасят с теб като с дечко
Колкото до посоката на движение на цените и времето ,това е прогноза на Купата , така, че спори с него не с мен.
Мислиш, че има нещо читаво за "чистене". Няма. И читави парцели няма.
Читаво е относително понятие. Не забравяй че всичко това дето "не е читаво" според тебе си има собственици в момента и се мъчат да го продават. В един момент от времето всички тези собственици са мислели че е читаво и са купили. Ама тука е древната мъдрост която никой боркер не казва - за 10-20 години всичко читаво се скапва и става непродаваемо. Земетръсна зона са балканите какво да се прави. Та докато се изчисти нечитавия инвентар дошло време за следващата порция която се строи в момента.
Арматура поскъпнала с около 40% дали говори за спад при НС? Регулации, които ще започнат да забавят разрешенията за строеж дали са в посока спад на НС?
Ха ха,ми тя може да поскъпне и 400%,като няма кой да плати цената все тая.Да ви имам и малоумните разсъждения.
Продавам двустаен,тухлен апартамент в жк.Западен парк.Апартамента е на 5ти от 6 етажа,има асансьор.С площ от 62 кв.м,разполага с две отделни стаи и кухня,голяма тераса+избено помещение.Среден с южно изложение.
ЗА ОСНОВЕН РЕМОНТ
60 000€
Почват да излизат новите цени.Това е от група,имоти от собственик.
А като поевтиняваха материалите април месец, къде беше да кажеш че ще падат цените? Ограничителните регулации в свят на работа от вкъщи води до Сан Франциско и Ню Йорк. Бърз фалит, вдигане на МДТ и чакане от Европата после да се намеси. Нека първо да се изчисти инвентара и празните жилища, пък тогава да видим посока. Пък ако наистина то изглежа толкова опечена работата, понястоявай малко за отпадане на мораториуми и 60/40-та и т.н. мерки. Вместо тях можехме да купим ваксини например.
Мислиш, че има нещо читаво за "чистене". Няма. И читави парцели няма.
Арматура поскъпнала с около 40% дали говори за спад при НС? Регулации, които ще започнат да забавят разрешенията за строеж дали са в посока спад на НС?
А като поевтиняваха материалите април месец, къде беше да кажеш че ще падат цените? Ограничителните регулации в свят на работа от вкъщи води до Сан Франциско и Ню Йорк. Бърз фалит, вдигане на МДТ и чакане от Европата после да се намеси. Нека първо да се изчисти инвентара и празните жилища, пък тогава да видим посока. Пък ако наистина то изглежа толкова опечена работата, понястоявай малко за отпадане на мораториуми и 60/40-та и т.н. мерки. Вместо тях можехме да купим ваксини например.
Споделям интервю с проф. Красимир Петров, където има полезни (за мен) елементи, засягат се и имотите. Мисля, че видеото е скрито, ето линк:
Това е скрит линк от ПЛАТЕН КУРС или семинар на ИнвестПро. БРАВО, че го споделяш! Благодаря. Има доста интересна информация и се слуша спокойно на скорост х2 в ютуб, тоест 1.5часа
Коментар