Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
- 3 Харесвания
Коментар
-
https://bnr.bg/post/101418028/knsb-2...no-domakinstvo
65 процента от домакинствата у нас живеят с общ доход под необходимите средства, сочат последните данни на КНСБ за четвъртото тримесечие на 2020-а година.
Тия 65% ще купуват ли имоти че доста ми се виждат като проценти ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Абе егн-то си е егн няма как да си като на 30,никакъв шанс. Виж след първоначалния ентусиазъм да мине година две, пак ще си говорим . Всяка възраст си иска своето ,да се силиш на 50 и за мен е простотия освен ако нямаш друг избор ., нормално.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Аз не съм се предал и сега, напротив, след курорта 12 години в песъка отживех си, никой не ме закачаше за нищо сега съм като 30 годишен, силно мобилизиран и на обороти, както бях преди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Не знам, но това не струва и 100к, а те му искат 250к. Не пишат дали боклуците в стаята са включени в цената. Абе ужас.
- 1 like
Коментар
-
Аз не съм се предал и сега, напротив, след курорта 12 години в песъка отживех си, никой не ме закачаше за нищо сега съм като 30 годишен, силно мобилизиран и на обороти, както бях преди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Прав си ,затова цените ще падат с тая безработица и глад дето иде много собственици ще се ударят в мотиката.Знаеш ли защо ?Защото колкото и пари да наливат сринаха на хората вярата и психиката ,за да имаш силно възстановяване ти трябва работна сила която не е побъркана от локдауни и несигурност ,само помисли ,дори и да тръгнем нанякъде колко още време ще мине преди хората да се почувстват уверениОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
За тотал ремонт в Банишора, сигур до затвора. Отиде на 1300 квадрат. На кой да го отдам? За колко?
Коментар
-
Добре, аз не знам Радев колко е вкарал и колко изкарал. Аз кво да набия 300К, Джони 400К, ти да речем 60К...ти направи ли го между другото?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениепак център до метростанция мария луиза
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6csoa5&f1=6
927.14 EUR/кв.м
От тука до министерски съвет си за 15 минути пеша
На 15 мин от жълтите павета на 927 евро на квадратОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар