Първоначално изпратено от ledosvetlenie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Бе' не знам' ама Кавръка е по производителен на моменти от трите ника тогедър. Само Влади да се не върне от Скандинавията и да поиска демаркационна линия у деЦката стая' че тогава втасахме от писане...
Притеснявам се да не вземе да купи
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Да бе и аз съм го забелязал, понякога даже и сами си говорят
За ортодоксчо ли ти е мъчно ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеНе знам дали ви прави впечатление но следните никове пишат винаги в синхрон и ако дори еедин липсва другите също отсъстват товва са BONI,LEDOSVETLENIE,DURY
За ортодоксчо ли ти е мъчно ?
Коментар
-
https://blitz.bg/lyubopitno/spomeni-...ews591892.html
Намерих много интересно четиво за соц строителството,панелките Западен Парк,първия жк комплекс в София .
Знаете ли кое е най-голямото жк в началото на 60-те? „Младост“? „Люлин“? Не. Отговорът е: „Западен парк“. Комплексът, проектиран от арх. Кирил Босев, е разположен е върху 48 хектара. Изграден е от 124 блока, разполага с 3 700 жилища и може да приюти 14 800 души.
Шейсетте години. Новопостроена панелка в столичния кв. „Борово“
Раждането е планово, цената му – също. По нареждане на БКП средната стойност на едно жилище за държавно строителство трябва да е 4500 лева. Нито повече, нито по-малко. Обаче некачественото производство обърква сметките. Налага се да се правят довършителни работи на място. Сумата скача на 4916 лв.
Положението е критично. Панелката трябва да стане по-скромна, да си „дойде“ на цената. Затова започват да я правят масово двустайна. Е, има един малък проблем – подредени една до друга, двустайните кутийки масово се оказват с лице на север. Искате доказателство? Вижте например шестетажките в столичния кв. „Борово“, където в холовете слънце не огрява, а и Витоша не се вижда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Чак ми се иска утре да им звънна да ги питам боклуците в цената ли са.Last edited by nkavrakov1982; 09.02.2021, 00:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
този мисля, че влиза в таргет група 149E/m2 от последния срив, че е на жълтите павета
объркали са цената с порядък
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Дебнещия вече няма да го четем с този ник' прекалени фантазии написа...не че Джонката и той не...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Джонка, абе да не би Дебнещия да му е избила чевията и да е решил да кешира с малка част от активите в района.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Идеално е за терен - ако ми заработва по 1000 лева дневно тази кака, като нищо бих го купил. Даже ще го ремонтирам - червен латекс, лампи, аксесоари.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Това се продава с брокерката затова е такава цената .Купуваш го заедно с брокерката .Тя ти става твоя собственост ,после ако искаш живееш с нея там ако искаш отделно
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар