Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Доста е изтъркано това с брокерите, не знам защо си мислиш, че аз съм такъв.
Какво ти реинвестиране - ти и дивиденти не си вземал само си чел за тях. Още Януари се хвали за дивиденти, те Януари счетоводителите още не са изтреснели да мислят за данъчни декларации, на теб вече и дивиденти ти изплатиха.
Аз още не съм си взел моите и данъците не съм си платил пък съм управител. В измислен свят живееш, за данъците си прав, но си толкова кух образ, може би най-кухия във форума. Много богат, много реинвестиции, а по цял ден кибичи във форума като неоправена жена да мрънка колко не му харесват имотите, жените, живота, света, но най-вече България и в частност София, и все пак търси престижен имот там. Комплекси големи имаш, ако наистина имаш някакви финансови възможности бих ти препоръчал да инсвестираш в психично здраве и добър психоаналитик. Но силно ме съмнява - повечето от нещата за които говориш само си чувал че се случват и никога не си ги правил.
Хайде лека нощ от мен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Aко реинвестирам в бизнес какво точно печеля при данъчна ставка 20% сравнeно с данъчна ставка 10%?
Какво ти реинвестиране - ти и дивиденти не си вземал само си чел за тях. Още Януари се хвали за дивиденти, те Януари счетоводителите още не са изтреснели да мислят за данъчни декларации, на теб вече и дивиденти ти изплатиха.
Аз още не съм си взел моите и данъците не съм си платил пък съм управител. В измислен свят живееш, за данъците си прав, но си толкова кух образ, може би най-кухия във форума. Много богат, много реинвестиции, а по цял ден кибичи във форума като неоправена жена да мрънка колко не му харесват имотите, жените, живота, света, но най-вече България и в частност София, и все пак търси престижен имот там. Комплекси големи имаш, ако наистина имаш някакви финансови възможности бих ти препоръчал да инсвестираш в психично здраве и добър психоаналитик. Но силно ме съмнява - повечето от нещата за които говориш само си чувал че се случват и никога не си ги правил.
Хайде лека нощ от мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Ти си никой за да ми поставяш условия...Last edited by X_Y; 08.04.2021, 09:05.
Коментар
-
Готов ли си да заложиш къщурката в Редута, ако се окаже че съм купил? Ако много настояваш, може и да уредим една очна ставка с адвокатите ми (но тогава ще плачеш). Освен къщата, може и за клевета и обида да те осъдя.
Нещо пак почна с обидите и това не ми харесва никак. Нещо се бяхме уговорили с теб. Оттогава и една дума не съм казал по твой адрес.
Клевети се реална личностLast edited by X_Y; 08.04.2021, 09:05.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
При всички случаи печелят по-мобилните хора защото винаги ще има място където са добре дошли на по-изгодни данъци или облекчения
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Електроджон, че лъже и маже е ясно, никога нищо не е купил. По-голям измамник и от Замаушката, но в пъти по-нагъл от ранга на Накавръка и Пирамид. Безмерна НАГЛОСТ. За разлика от него, Замаушката като се оля и оповръща, се скри под друг ник. Въпрос на умения е да го разкрия под кой, но съм близо. Уникално прости тролове..лесна sfp програма за която не са и чували тези прости български " програмисти", ще ги свари по оцапаните им гащи. Те и за five eyes не са чували завалиите простовати мизерници, нито, че имаме вече офис във Франкфурт
Нещо пак почна с обидите и това не ми харесва никак. Нещо се бяхме уговорили с теб. Оттогава и една дума не съм казал по твой адрес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеДжонито е измислен герой, попа поне има нещо в Банско за това му вярвам, но на джонито лъжите са му многоoooo плоски. Той сделка в БГ никога не е минавал.
Коментар
-
Недоумяваш защото не четеш. Това е икономика по учебник. Много хора печелят от високи данъци, ако не беше така нямаше да ги има. Печели всеки който реинвестира в бизнес например. Ако реинвестираш не плащаш данъци. .
- 2 Харесвания
Коментар
-
От избирател на БСП не може да се очаква много по принцип. Те са и без това само разни живеещи в 70те години на миналия век. Заплатката е пичага и не вярвам чак до там да е стигнал.
Все пак съм крайно любопитен при какви обстоятелства по-високите данъци устройват когото и да било. Това ще да е някакъв нов революционен макроикономически модел. Да не говорим за загрижеността му как другите държави били ощетени от нашата данъчна система...Недоумявам.Last edited by X_Y; 08.04.2021, 09:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеДжонито е измислен герой, попа поне има нещо в Банско за това му вярвам, но на джонито лъжите са му многоoooo плоски. Той сделка в БГ никога не е минавал. Вярно си е май друг псведоним на немския несретник, и темата е пълна с повече глупости от на попа и еднаквите мнения за 30-те процента. Вижте как изчезна г-н инвеститор в немско село от както се завъртя джонито тук.
Аз си взех едни 120 ваканционни квадрата - въздуха е кристален, наздраве от мен!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Портфолиото е валутно следящи фондове, ЕМ и разни други неща с висок риск, също готови документи за отваряне на фирма на няколко места по света където евентуално да се преместя в зависимост от закона дали позволява да прекарвам разход или не. Аз за това съм говорил.
Да за 2021 още ще са вдигнати данъците най-вероятно. Не знам защо думите на Йелън сякаш за майтап ги имате. До края на лятото 140 държави каза. Доста е вероятно това. Ако се размотават много с изборите може да се отложи но вдигането на данъците е спешно заложено в глобалната програма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеДжонито е измислен герой, попа поне има нещо в Банско за това му вярвам, но на джонито лъжите са му многоoooo плоски. Той сделка в БГ никога не е минавал. Вярно си е май друг псведоним на немския несретник, и темата е пълна с повече глупости от на попа и еднаквите мнения за 30-те процента. Вижте как изчезна г-н инвеститор в немско село от както се завъртя джонито тук.
Аз си взех едни 120 ваканционни квадрата - въздуха е кристален, наздраве от мен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Човекът наема от мнооого години и мести. Щото троши, съсипва жилището и пак мести. И така впериод. Нали ти каза, забравил си. Стратегията му е уникална.
Все пак съм крайно любопитен при какви обстоятелства по-високите данъци устройват когото и да било. Това ще да е някакъв нов революционен макроикономически модел. Да не говорим за загрижеността му как другите държави били ощетени от нашата данъчна система...Недоумявам.
Last edited by X_Y; 08.04.2021, 09:01.
Коментар
-
Аз си взех едни 120 ваканционни квадрата - въздуха е кристален, наздраве от мен!Планина ли?
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар