Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
като ми писне да съм селянин ще направим тапас бар
ще има карти за остъпка за форумците
понижителите ще са -20%, а повишителите +20% да си знаятНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982
С гаджето,сега едни карбонара спретнах.Някой ако отваря кръпма да вика на парттайм,вече с тов ковид ми се отключиха готварските практики.
ще има карти за остъпка за форумците
понижителите ще са -20%, а повишителите +20% да си знаят
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеГолям рев от брокерското съсловие за изтриването на темата- стотици постове със стотици никове и накрая...... А реално ценните постове от които човек може да извлече реална полза са не повече от 20- тина.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Новия световен ред започна .
Ще има ли собственост? А хора? Че Бил не ще ора на земята. Каврък тази дата в пропусна - 19.01.2021 18:50
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеГолям рев от брокерското съсловие за изтриването на темата- стотици постове със стотици никове и накрая...... А реално ценните постове от които човек може да извлече реална полза са не повече от 20- тина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеДа не би някой модератор да е почистил темата от излишните мнения?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеТова е знамение.Щом са изтрили темата,значи имотите ще са долуу.Това е.
Ще има ли собственост? А хора? Че Бил не ще ора на земята. Каврък тази дата в пропусна - 19.01.2021 18:50Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
тази тема от години е място за заяждания и не мисля, че ще има време да се чете назад, предид на глупостите, които всички ние пишем нон-стоп.
както сме се разписали за 2 дни няма да можеш да смогнеш да изчетеш назад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеАко трябва върнете бекъп на целият форум, заради изтритата тема. Едва ли ще е проблем загубата на днешните раздумки за ЧЕЗ, ПИБ и койните. Наистина невероятна грешка
както сме се разписали за 2 дни няма да можеш да смогнеш да изчетеш назад.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Не ми излизат целите мнения.. не знам тия какво направиха.. ама си мисля че не е случайно.
А може са да спуснали са нареждане да се изтрие..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ми случва се има примери..
А може са да спуснали са нареждане да се изтрие..
Коментар
Коментар