Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Ще ти дам жокер. Колко според теб са имотите , които харесваш в София ? Място, размер, НОВО строителство, изложение, етаж ? Аз бих заложил , че по твоите критерии няма повече от 1000 имота в града. Ако ти разширим критериите с някои компромиси да речем не чак толкова ново, или мястото или нещо друго да речем , че има 10 000 апарта.
Сега разгледай депозитната статистика на физически лица и на фирми и виж къде са твоите 300К евро .....
Можеш да се класираш евентуално за някой имот м/у 10 000 и 100 000 в София....Повече около място 100 000....
Ако успееш да вземеш някпй от първите 10К, то това ще е на база случайност.... и тва че сигурно си по-действен от местните разглезени богаташчета на повечето от които парите не са им дошли с труд....
А относно цените ако приемем че у нас по твоето мерене цената е 4000 евро на квадрат за първитв 1000 имота ми кажи каква е цената на квадрат на първите 1000 имота във Виена, Мюнхен и дори Берлин ? Ама не нещо в същата зона , а наистина първите 1000 във всеки град... ама чеСно щото аз знам колко е....:-) И без да ми излизаш с номера, че там ги купуват/притежават милиардери щото у нас тези 1000 се притежават от мултимилионери / 10+ милиона, за да не напиша 50-100 милиона/
Коментар