IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от bulgarian lev

    Позна. Арбайтер. Наемник. Кувейт гражданство не дава. Дори да се омъжиш за местна. Бащата трябва да е местен, тогава децата му са граждани на тази страна.
    Да, по квартири, но не в "децки". И има защо. Животът е прекрасен навсякъде стига да умееш да се забавляваш и да имаш с кого.
    Затова казвам, ориентирайте се към квартирите като мен, нищо страшно няма. Колко пъти да го повтарям.
    Аз съм неуспешен. По Виденово време бях с 5 лева в джоба и на двайсетина и малко години. Видях и кво е да нямаш и кво е да имаш. Имаш да въртиш колелото, момко. Ще се справиш, убеден съм. Не се отчайвай!
    Канадците живеят свободно и без никакви ядове. Казах че бих им помогнал ако решат да дойдат някога тук - все ще съм от полза. Не плачи! И канадците имаш да гониш по дух и размах. Не са се набутали с кредити, напротив, продафоха ненужно големи имоти (къща) и живяха цели две години обикалайки Европа и Бг. После се върнаха и заживяха в хижата в Планината. Не им пука от нищо. Сменят работа и продължават. В това е живота и истината, пич, а не да се вкопчиш с нокти в нещо което не ти е по силите.
    Е ти как се забавлява в Кувейт ? Жени , пиене и ... oh wait. Що не им каза на канадците да отидат да обикалят Кувейт като е хубаво там ?

    Коментар


    • Първоначално изпратено от bulgarian lev

      Това ти мнение приветствам и ръкопляскам с две ръце.
      Но ти си се отказал. Не си чакал. Но има чакали които хранят празни надежди. Затова им казвам. Животът не е имот, може и да нямаш и такаце даже по-интересно. Е, малко женските половинки се запъват, ама то им е в природата.
      От какво съм се отказал ?

      Коментар


      • Първоначално изпратено от bulgarian lev

        .. а вие и цял живот да стоите най-много на възраст около 65-70 ще сте изплатили една дървена къща там където сте..
        Е как знаеш това ? Може да имам няколко милки в акции и оше толкова в имоти. А може и да нямам нишо и всичко да е тръст (това дето не го знаете какво е). Много притеснително е, че мерилото Ви за успех е дали сте направили нещо повече от някакъв непознат пишещ в анонимен форум а още по-притеснително е че се опитвате да се самоубедите че сте направили нещо повече от непознатия без да знаете нищо за него. Анонимен форум бе пич!

        По 3 , по 4 .... смех! 10 години на консерва копърка и после умножават, ми той живота ти е минал с копърка бе пич. 100к поне изкара ли за целия този зор при арабелите ?

        Имах един съченик, в началното училище. Баща му беше лекар в Либия. Идваше си един път на 2 години. Гушне жена си , остави и малко пари и пак отива да се пързаля на пясъка. Баси живота. Стоя 10-на години , съученика ми израстна без него. Като се върна си купиха Лада от Корекома а съученика ми направи кариера в градския транспорт и сега кара автобус 72. Ма иначе баща му изкарал кинти и то "повече от колкото мога да си представя". Аз тогава не можех да си представя много. $1500 ми изглеждаха като несметно богатство.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от bulgarian lev

          От другите глупости които си издрънкал ще коментирам само живеенето под наем. Къде видя и чу да съм се подигравал. Подпичкосваме се с детските ви стаи на някои. Под наем да се живее е екстра, но имайки едно на ум че когато правите семейства и деца малко се усложняват нещата. Иначе си е идеалка, казвам че ще трябва да търсите ако не ти, то други чакали тук наеми според джобето, а не да пишете ще прецакам хазаина, няма да му платя, ще изпотроша всичко...помниш ли? Аз не, не помня кой го писа, щото не ми е цел.
          Що да не живея под наем. Във всеки град ли да купувам. Може би не трябва, а и е трудничко, а и не е оправдано, не мислиш ли? Мислиш, знам. С капацитет на заядливо гастарче.
          Освен това наемите които аз получавам ми покриват освен наема и други разходи. И мога да си позволя да не отдавам за момента топ имот. Като дораснете до моето положение ще го пишете тук от мое име. С други никове. Засега се съсредоточете върху задачата как да се възползвате умело от стандарта на топ спецове, а ,,докторчЕТА" не слушайте. Аз не съм казвал мен да слушате. Имате си топ ментори. Ти, Джонатело от Дойчланд, милионери ама с имоти от тати с 600К годишно. Всъщност не купувайте, цените ще рипнат още повече.
          Ако не беше тоя постоянен вой за чакали , перонаджии и т.н. нямаше да кажа нищо. Човек може да прави каквото прецени че е най-добре за него. Ако иска да ходи под наем в Пловдив , ако иска да спи под моста в Габрово , ако иска да живее сламена колиба в Занзибар или в апартамент до Докторската. Кой съм аз да го съдя? Имаше един добър човек, дядо Добри ( бог да го прости човека) , живял е много бедно, но след като почина се разбра че е дарявал огромни суми за възстановяване на църкви и манастири. Ако беше във форума щяхте да го разкъсате а човека просто е избрал да живее по пределен начин. Други може да пестят за да пратят децата си университет, трети просто да са изпуснали момента и да чакат възможност ... ма не бе , добре че сте Вие, баш най-успешните, ше им кажете какви са несретници ... айде със здраве

          Коментар


          • Първоначално изпратено от bulgarian lev

            Пак си незапознат. Нито със стандарта, и в Кралството и в Емирството. Говориш наизуст. Твоята родина САЩ е дала много, а преди това Кралството за да не са "Джамахирии" тези страни в Гълфа. Да работиш там с топ хора от цял свят беше престиж за мен.
            ...или трябва да се "изпразниш" с изказване па каквото ще да е.
            Не. Берач на водни лилии бех в Кралството. Кво ти вдева на теб кратуната кое е топ болница и защо трябва да е в Лондон. Не, в Брайтън бях. Сега да ти разказвам за NHS и частните болници къде е разликата няма смисъл.
            Абе ти си по топ местата. Вдигаш нивото на форума.
            Хубавец си ти. Никога няма да ти се прояснят нещата. Пожелавам ти да ми пратиш още снимки, и да си успешен, имаш време. Лъха незрялост от теб и повърхнина в заключенията. Шлайфай, имаш време.
            Моята родина е България

            Не ми дреме какъв е стандарта в Англия или Кувейт. Ти си бил там или защото си бил евтин или зашото никой не е искал да ходи точно там където ти си се навил. Ако си бил на добра позиция и на хубаво място щеше да си още там. Ма да бе , Вие всички сте се върнали в България щото дава повече възможности и е по-добро място за живеене.... ми за какво въобще сте обикаляли като скитници по 10 -15 години тогава ? Заминал си на 30 и си се върнал на 45. Къде ти мина живота бе ? По квартири ! Какво се правите на синя кръв тогава ?

            Имаш ли кувейстко или UK гражданство ? Риторичен въпрос е. Трябва да ти е ясно каква ти е била ролята. Да обслужваш местните. Не да живееш там а временно да ги обслужваш докато те сменят с някой като теб. На това в Германия му викат гастарбайтер. Та време е да я забравите тая дума гастар, щото тия дето сте най-вокал сте били баш гастари и то от групата на неуспешните такива

            Я кажи пак за нещастните канадци дето ше им помагаш та пак да се раплача от умиление

            Коментар


            • Първоначално изпратено от bulgarian lev
              И Сегато, комплекса не е до гребната база в Пловдив баш. Поне кишометър има до там. Заграден е от зелени площи и на дистанция от широките булеварди, микрорайона много ми допада. Това не е София, за 10 мин си на център и на Мол Марково Тепе.
              Знам къде е комплекса , икма парк между него и гребната база

              Коментар


              • Първоначално изпратено от bulgarian lev

                580 лева ми е наема. Панела в който бях за 450 лева беше тристайка и много удобна между другото, с места за паркиране и големи отстояния между сгрсдите, градинки, всичко. Но той се продава от собственичките от два месеца вече. Ми за колко да живея бре, за 1000 ли? За мен беше важно да ми е до входа на работата, апартчето е супер. Значи да пилея кинти без сметка. За сравнение апартче стещу ВМА София от 45 квадрата - дневна с коридор, баня и спалня отдавам на зъболекар, млад човек от провинцията. 630 лв ми е наема който му искам, като 21 лева за ТВ което е на мое име аз го плащам. Важно е да има жест на места.
                Ми аз имам куп други разходи. Ежемесечни, вие само стандарт с ресторанти и стекове знаете. Друго не вдевате.
                Грижа се за болен родител, плащам на домашни помощници, взех един чисто нов автомобил от ВМW, сега имам три коли, ще видя коя ще продавам, смених си кухнята в един апарт дето майка ми живее, нямам празно в зала България за концерти когато си заслужава музиката и я познавам най-вече, а там гъмжи от млади хора, което е похвално.
                Проявяваш неграмотност с отдаването през платформите. Наемателите няма как да знаят че има фирма посредник и в приложението се обръщат към мен.
                Цените в комплекса който ти казах са високи, може да си прав че 40% стоят на пазар, но сградата е огромна, в Пловдив това ще се заеме до 3 години, бъди сигурен. Щом не свалят значи зор нямат да продават всичко до шушка.
                Не ме интересува 200 или 800 лева ти е наема. Живееш по съшия начин като хората на които се подиграваш (под наем).

                Това, което ти казвам е, че не си в позиция да ме преценяваш, "започваш", "свършваш" и кавото и да било. Не зашото аз съм кой знае какво а защото ти, иванчо с палмите,ежко-бежко и кой знае още колко знайни и незнайни герои ( няма да учудя ако и ратко е в групата) сте дефиницията за гастарбайтери. Хора временно работещи в чужда държава да изкарат кинти. На всичкото отгоре сте провалени гастарбайтери, защото хората отиват с временен статут и се опитват да го сменят с постоянен , ма това се случва само ако местните власти преценят че има с какво да допринесат за държавата. Чистачи, събирачи на ягоди и санитари идват за малко и после им режат достъпа за да не направят годинките за гражданство.

                Ти какво работи като беше гастар ?

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Bailor

                  Ти, добре усвояваш социалистическото строителство. В теб ми е надеждата да развържа хубавия ми панел на добра цена
                  Той твоя беше по- голям, аз само маломерни купувам, а и сега ще си почивам поне 7-8 месеца, че 5 месеца се изкълчих от работа по последния ремонт.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от bulgarian lev

                    ПП: е как, познавам и много успели и грамотни хора. Колеги мои, един е професор, вас като ви започна от Кретенчо, мина през Джони и свърша с теб.
                    Че какво знаеш ти за мен ? Всъщност поне трябва да се досещаш. Пускал съм Ви снимки тук. Не може да сте толкова тъпи че да не загреете за каква разлика в нивата и стандарта на живот става дума.
                    В съшото време за теб какво мога да кажа? Имаш пеесе апартамента но живееш под наем за 400 лева , уж ядеш по някакви топ ресторанти ма те пък се оказват затворени, всеки път като постнеш нещо се оказва че нещо не си разбрал. Ето последния път с апартаментите до гребната база в Пловдив. Били продадени всичките на цена която нямало да се хареса на купувачите... после се оказа че 40% с акт 16 си кесят на пазара и даже не се обявяват цени белким някой се обади да пита поне за цена. За тоя в Докторската дето уж го менажирала фирма пък клиентите ти пращали съобшения на теб да почвам ли ?
                    Last edited by segato; 28.06.2024, 21:26.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от bulgarian lev

                      Абе а чети ве! Дете на 5 години беше и това става 2011. Ти си манипулатор, както всички и с това оцеляеате. Обичам точните и мислещи хора, а не вадещи от контекст квото им падне. Все едно си расъл цял живот на центъра на Нови Пазар...където между другото притежавам ЗЗ.
                      ПП: е как, познавам и много успели и грамотни хора. Колеги мои, един е професор, вас като ви започна от Кретенчо, мина през Джони и свърша с теб.
                      Ми чета бе, къде каза че детето било на 5 ? И какво като е на 5? Ще каже на майка му и ако оная не вземе мерки, познатата ти отива другаде. Навсякъде има студенти и работеши млади хора, които наемат самостоятелни стаи.В България имах състуденти от провинцията, които се събираха и рентваха заедно апартамент или наемаха самостоятелна стая при някой пенсинер живеещ сам. Шерват баня и кухня , ма като няма кинти ... сигурен съм че и сега го има. Студенстски град по-добре ли беше с мухлясалите общежития и 2-3 човека в една стая ? Ставате смешни вече с напъните да изкарате страни , които са много по-напред от България като дупки които не стават за живот. Съседа отсреша си даде къшата под наем и замина за Италия. Нормална къща с 4 спални, дневна, 2 бани и отделна кухня се рентва към $7к или по $1500-$1800. Засекохме се с единия от наемателите, работи за известен стартъп, читава заплата , акциии ... стана дума че са скъпи къшите в района и го питах той смята ли да купува .... ми не , на 28 години , няма семейство , живее с още трима като него , казва че е купон. Планира да стои 2-3 години на тази работа и после да потърси по-висока позиция където има и иска да е свободен да се мести. Отделно , че сега с тия лихви не е идеално време за покупки . Та това са нормални неща, не е казано че ако човек наема стая непременно е лузър и не виждам какъв Ви е проблема и за какво дуднете постоянно. Другата теза е че няма начин българите да не са мизерни , да спят по 3-ма на едно легло и да не ядат салам върху вестник. Ми за какво да го правят бе ? Ако не тръгнат нешата винаги може да се върнат в България. Ти и таралежа нали така сте направили ? Ти за какво се върна в България ? Живял си като скот 10 години в обща стая с оше 2-ма , събирал си всяка стотинка и се върна на евтинкото да си купиш къщурка. Така ли ? Нямам друго обяснение защо все за гастарбаитери и мизерници говориш. Ванчо с палмите същия като теб. Все чистачи и берачи на ягоди са му в главата. ...

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от bulgarian lev
                        Андрей Раевски е роден през 1963 г. в Цюрих. Баща му е холандец, майка му е рускиня. Самият той известно време е служил като аналитик във въоръжените сили на Швейцария, след това е работил в изследователски структури на ООН. Специализира се в изучаване на постсъветските държави. Живее във Флорида.

                        Съвсем наскоро той публикува доста забележителна статия със заглавие "Какво се случи със Запада, в който съм се родил?"
                        В тази доста емоционална статия той пише:
                        "Аз съм изплашен, удивен и смутен. Родил съм се в Швейцария, обиколих по-голямата част от Европа, а в САЩ живея повече от 20 г. Но дори и в най-лошите си кошмари не бих си въобразил, че Западът ще падне толкова долу, както сега. Имам предвид днешната западна лъжа, корупция, колониални войни, НАТОвски лъжи, блюдолизството на източноевропейците и т.н.
                        Западът и преди не е бил рицар в сияйни доспехи. Но такова нещо... Сега съм много, много изплашен.
                        Какво виждам днес на Запад? Тъпо, покорно стадо, което го водят към пропастта психопати в клиничния смисъл на думата.
                        Но и това дори не е най-лошото. Най-лошото е крещящото мълчание на мнозинството, когато всички извръщат поглед и се правят, че всичко което става "не е моя работа". Или, което е още по-лошо, сериозно вярват, че това са глупости.
                        Хора, какво е станало с вас? Всички ли сте се превърнали в зомби?
                        Събудете се! Западът върви по пътя на Хитлер!
                        Нека ви задам прост въпрос:
                        - Вие наистина ли искате да влезете във война с ядрена Русия, сплотена днес както никога около Путин и единна, както никога?
                        Ние се готвим да започнем война. Възможно – термоядрена, при която жертвите ще са стотици милиони!
                        Заради какво? Заради това, че Западът днес се управлява от уродлива банда невежи, високомерни психопати? Уви, това е така!
                        Върховенството на закона се разпростира само върху слабите и бедните, за богатите законът не важи. "Западните ценности" сега, в най-добрия случай, са тъжна шега.

                        И ето ви истината!Капитализмът се нуждае от война и световна хегемония, за да оцелее.

                        Глобалната англоезична империя ще рухне всеки един момент. Единственият въпрос е какво ще струва това на всички нас?
                        Западът вече няма грамотни експерти. Елитът на НАТО няма дори представа, какво ще стане, ако руснаците сериозно започнат война.
                        Аз цял живот съм изучавал руската военна история и мога да ви кажа: не се съмнявайте нито за секунда! Русия няма да отстъпи!!
                        И ако вие вкарате руснаците в ъгъла, те просто ще унищожат цялата ви цивилизация!
                        Не, руснаците не искат война и ще направят всичко, за да я избегнат.
                        Но ако не им оставите избор, чакайте отговор и отговорът ще бъде абсолютно разрушителен.

                        Те не се страхуват от нищо. Путин ясно го каза и него го подкрепят повече от 99% от хората в Русия.
                        Вслушайте се в думите му внимателно: “Защо ни е свят, в който няма да я има Русия”!?

                        Гавин Уйлямсън, маминото синче, неизвестно защо отговарящо за "отбраната" във Великобритания, каза, че Русия трябва да се разкара и да млъкне!".
                        Нека ви съобщя: Британия ще бъде превърната в купчина радиоактивна пепел, дълго преди първият руснак "да се разкара и да млъкне".
                        И това е просто факт!
                        Аз недоумявам – вижте я тази шепа високомерни и помпозни британски магарета, които смятат, че все още са империя?! Борис Джонсън, Тереза Мей и Гавин Уйлямсън...

                        Хора, събудете се! Вие наистина ли сте готови да умрете, защитавайки интересите на тези дегенерати?
                        Какво е станало с вас, хора?! Какво е станало със Запада, където съм се родил през 1963 г.
                        Боже мой, нима това наистина е краят? Нима аз съм единственият, който вижда как всичко може да приключи?" Иска ми се да вярвам, че не съм единственият.
                        Но... Господи, вразуми ги! И помилуй нас!
                        Амин !
                        Защо пускаш в имотната тема цитат на швейцаро- руски копейкаджия? В БГ си имаме достатъчно

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от bulgarian lev
                          Андрей Раевски е роден през 1963 г. в Цюрих. Баща му е холандец, майка му е рускиня. Самият той известно време е служил като аналитик във въоръжените сили на Швейцария, след това е работил в изследователски структури на ООН. Специализира се в изучаване на постсъветските държави. Живее във Флорида.

                          Съвсем наскоро той публикува доста забележителна статия със заглавие "Какво се случи със Запада, в който съм се родил?"
                          В тази доста емоционална статия той пише:
                          "Аз съм изплашен, удивен и смутен. Родил съм се в Швейцария, обиколих по-голямата част от Европа, а в САЩ живея повече от 20 г. Но дори и в най-лошите си кошмари не бих си въобразил, че Западът ще падне толкова долу, както сега. Имам предвид днешната западна лъжа, корупция, колониални войни, НАТОвски лъжи, блюдолизството на източноевропейците и т.н.
                          Западът и преди не е бил рицар в сияйни доспехи. Но такова нещо... Сега съм много, много изплашен.
                          Какво виждам днес на Запад? Тъпо, покорно стадо, което го водят към пропастта психопати в клиничния смисъл на думата.
                          Но и това дори не е най-лошото. Най-лошото е крещящото мълчание на мнозинството, когато всички извръщат поглед и се правят, че всичко което става "не е моя работа". Или, което е още по-лошо, сериозно вярват, че това са глупости.
                          Хора, какво е станало с вас? Всички ли сте се превърнали в зомби?
                          Събудете се! Западът върви по пътя на Хитлер!
                          Нека ви задам прост въпрос:
                          - Вие наистина ли искате да влезете във война с ядрена Русия, сплотена днес както никога около Путин и единна, както никога?
                          Ние се готвим да започнем война. Възможно – термоядрена, при която жертвите ще са стотици милиони!
                          Заради какво? Заради това, че Западът днес се управлява от уродлива банда невежи, високомерни психопати? Уви, това е така!
                          Върховенството на закона се разпростира само върху слабите и бедните, за богатите законът не важи. "Западните ценности" сега, в най-добрия случай, са тъжна шега.

                          И ето ви истината!Капитализмът се нуждае от война и световна хегемония, за да оцелее.

                          Глобалната англоезична империя ще рухне всеки един момент. Единственият въпрос е какво ще струва това на всички нас?
                          Западът вече няма грамотни експерти. Елитът на НАТО няма дори представа, какво ще стане, ако руснаците сериозно започнат война.
                          Аз цял живот съм изучавал руската военна история и мога да ви кажа: не се съмнявайте нито за секунда! Русия няма да отстъпи!!
                          И ако вие вкарате руснаците в ъгъла, те просто ще унищожат цялата ви цивилизация!
                          Не, руснаците не искат война и ще направят всичко, за да я избегнат.
                          Но ако не им оставите избор, чакайте отговор и отговорът ще бъде абсолютно разрушителен.

                          Те не се страхуват от нищо. Путин ясно го каза и него го подкрепят повече от 99% от хората в Русия.
                          Вслушайте се в думите му внимателно: “Защо ни е свят, в който няма да я има Русия”!?

                          Гавин Уйлямсън, маминото синче, неизвестно защо отговарящо за "отбраната" във Великобритания, каза, че Русия трябва да се разкара и да млъкне!".
                          Нека ви съобщя: Британия ще бъде превърната в купчина радиоактивна пепел, дълго преди първият руснак "да се разкара и да млъкне".
                          И това е просто факт!
                          Аз недоумявам – вижте я тази шепа високомерни и помпозни британски магарета, които смятат, че все още са империя?! Борис Джонсън, Тереза Мей и Гавин Уйлямсън...

                          Хора, събудете се! Вие наистина ли сте готови да умрете, защитавайки интересите на тези дегенерати?
                          Какво е станало с вас, хора?! Какво е станало със Запада, където съм се родил през 1963 г.
                          Боже мой, нима това наистина е краят? Нима аз съм единственият, който вижда как всичко може да приключи?" Иска ми се да вярвам, че не съм единственият.
                          Но... Господи, вразуми ги! И помилуй нас!
                          Амин !
                          Баси , а това за какво е ? Май съвсем изперка ? България в момента се води Запад бе пич. Не може хем хем к в г, хем душата в рая ... Ще излезне верно че сте се събрали все ватници тук.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от bulgarian lev

                            Ми не са всички безимотни капацитети като вас. Момичето беше отишла и работеше като мед. сестра. Колко да плати наем в началото, когато искаха от Хоум Офис трудов договор, препоръки, а с 2500£ заплата в Лондон не си хич цар.
                            Клошар е баба ти, я по-учтивищо, моля и с уважение се отнасяй към професиите на хората.
                            Е как да не са безимотни ? Досега не съм те чул един път да кажеш видях се с един приятел в .... (Камбоджа, Канада, Австрия, Бразилия или каквото и да е) живее добре, радва е на живота ... все са някакви драми , някакви идиотски истории ... сина на хазйката си вадил пишката ... абе ти добре ли си бе ? Това не се случва даже в България. И тая велика твоя позната защо стои там ? В тия страни има закони, сина ше си извади нешо и ше го приберат за сексуален тормоз. Това да не ти е България, старчоци да се занасят с колежки и ония да се чудят как да се отърват.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от bulgarian lev

                              Едно към едно. Нищо не се е променило. Когато през 2011 ходих на гости на една кака българка и то баш в Северен Лондон тя живееше в къща която се преотдаваше от друга. Имаше стая, а едно кретенче дете на българката преотдаваща стаите от скука обикаляше стаите на всички и пикаеше навсякъде, вадеше си патката, лягаше им по леглата. Това беше ситуацията.
                              Това са си твои познати. Вероятно имаш такива и в Търговище. Вече е много трудно да Ви разбере човек какво искате да кажете. Каква ти е тезата в този пост ?

                              ПП. Абе що като отида на гости на българи в чужбина все са с добри професии/работи, къщи, коли и деца по университетите а Вие винаги ходите при клошари и ненормални ? Как ги намирате бе?
                              Last edited by segato; 28.06.2024, 20:11.

                              Коментар


                              • Брокерите безделници останали без работа хвърлят злоба и спам за да се почувстват живи и по-добре иначе никой вече не пише.
                                Гледам тирижират платени простотии от рода на над 20% скок само за тази година и умирам от смях.
                                Да ви се чуди човек защо не "захлупите" всички имоти за 2години и ето ви 50% печалба.

                                Коментар

                                Working...
                                X