Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Айде лягай си ....Долари от Запад а кой можеше да иде на Запад?Ти комунистическа издънка ще се окажеш.Цола Драгойчева да не ти е баба
След 4 Април се приготви за Народен съд !!!Last edited by RUBLA; 16.02.2021, 10:03.
- 1 like
Коментар
-
https://www.imoti.net/bg/obiava/prod...paign=RSS_2019
1300 евра на квадрат лукс обзаведен 90 квадрата на ул Самоков квартал ИЗТОК !!!!!
Какво става с цените на имотите ?!!!
Спаааад ,спад,спад !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Е не, нали казахте всички яйца не в една кошница. И аз съм напълно съгласен. Останалия кеш ще го набия в сферата с която се занимавам....най-общо казано.
Коментар
-
Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнение
Останете си гладни, но със скъпи тухли, останете си глупави - Распутин
Понякога е нужно да бягаш на място, но със кеш,вместо да скачаш във бездната купувайки миналата или тази година.
Ей как ще ревете.
Хъката мъката, ама и ти нещо се ослушваш, ами нямало добри оферти, ама нали влака ще замине, що така, ами дошъл си на моята, а ? Ама тука лаете друго, само за да дразните хората,а ? То с това маене,ще ти изгори кеша,хайде вземи страна по въпроса, ще мине и тая година без да си купил нещо.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Разбрахме, как да не сме. От 3 години купувате евтини имоти, изкупихте всички и сега останаха лудите саде предложения по 2000 и нагоре докъм 4К. Само дето не видехме някой от вас и клозет на кота нула да е купил, само констатирате. Освен Джони, който захлупи апарт за ремонт във Вазов леко недоволен от цената, ама покри половината кеш. Вие изчакайте малко още, ще стане заварката.
Понякога е нужно да бягаш на място, но със кеш,вместо да скачаш във бездната купувайки миналата или тази година.
Ей как ще ревете.
Хъката мъката, ама и ти нещо се ослушваш, ами нямало добри оферти, ама нали влака ще замине, що така, ами дошъл си на моята, а ? Ама тука лаете друго, само за да дразните хората,а ? То с това маене,ще ти изгори кеша,хайде вземи страна по въпроса, ще мине и тая година без да си купил нещо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Да, ама незнам защо се занимаваш така усилено със тях, така само ги дразниш да пишат драсканици.
И децата разбраха как е пазара, половината тук са брокери, мисия невъзможна е.Last edited by bulgarian lev; 15.02.2021, 23:54.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Купена е с труд и долари от Запад...
Я виж какво правите в АЕЦА
Друг потребител е разкрил какво работите там,спите по цял ден на смените.Затова има аварии в АЕЦ Козлодуй!И преди бях писал,оказах се прав!!!
Спите на смените, де са по 24 часа, после три дена лежане у дома и оране на нивата, да има за папо.
Е така има време за всичко нали ?
А, колко млади кадърни кадри със семейства, деца и кредити търсят работа, е ?
Имам нов познат дет бачка там.
Коментар
-
Ха ха ха аз апартаменти не съм взимал.Първия го построих през 1998г.Ти питай майка си партийния как ви даде панелката у Красна поляна
Я виж какво правите в АЕЦА
Друг потребител е разкрил какво работите там,спите по цял ден на смените.Затова има аварии в АЕЦ Козлодуй!И преди бях писал,оказах се прав!!!
Спите на смените, де са по 24 часа, после три дена лежане у дома и оране на нивата, да има за папо.
Е така има време за всичко нали ?
А, колко млади кадърни кадри със семейства, деца и кредити търсят работа, е ?
Имам нов познат дет бачка там.
Коментар
-
Ха ха ха ха как ще гледате на изборите като попикани....
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ето чети,как са се взимали апартаменти от твоите червени другари в АЕЦА
https://retro.bg/obshchestvo/strongp...vek_25248.html
Навремето жилището попада в ръцете на УБО, след като през 1948 г. е одържавено като собственост на „враг на народа“ – фабриканта Добри Минов, който е убит и хвърлен от 4-тия етаж на построената от самия него сграда, в която се намира и апартаментът му, за да бъде инсценирано самоубийство.
След 9 септември 1944 г. народната власт си харесва жилището на Минов, обявява го за спекулант, пребива го в Дирекцията на милицията на Лъвов мост, за по-сигурно го и осъжда като „враг на народа“ и в крайна сметка слага ръка на имота му.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.bloombergtv.bg/a/19-svet...lkoto-otgovori
КТ "Подкрепа" категорично ще настояват от новия кабинет за реформа в данъчната система на България - премахване на подоходния данък върху минималната работна заплата. Това сподели президентът на синдиката Димитър Манолов, в ефира на предаването "Светът е бизнес", с водещ Ивайло Лаков"От неформалните ми разговори с политици всички те, когато няма камери и микрофони, си признават, че данъчната система у нас е неефективна и не издържа. Въпросът е кой ще намери куража да направи някакви стъпки в тази посока."
"Необходимо е да се преразгледа корпоративния данък и подоходния за физически лица в посока прогресивно облагане", изтъкна Димитър Манолов
Напред към прогресивните данъци !!!!
Само БСП !!!
Корни НАПРЕД !!!!
- 1 like
Коментар
-
https://www.bloombergtv.bg/a/19-svet...lkoto-otgovori
КТ "Подкрепа" категорично ще настояват от новия кабинет за реформа в данъчната система на България - премахване на подоходния данък върху минималната работна заплата. Това сподели президентът на синдиката Димитър Манолов, в ефира на предаването "Светът е бизнес", с водещ Ивайло Лаков"От неформалните ми разговори с политици всички те, когато няма камери и микрофони, си признават, че данъчната система у нас е неефективна и не издържа. Въпросът е кой ще намери куража да направи някакви стъпки в тази посока."
"Необходимо е да се преразгледа корпоративния данък и подоходния за физически лица в посока прогресивно облагане", изтъкна Димитър Манолов
Напред към прогресивните данъци !!!!
Само БСП !!!
Корни НАПРЕД !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid
М да безработните пият френско вино хо хи хи аххххх.А ма може да си го откраднал от някой магазин нали си в партизанския отряд на Курнелия
https://retro.bg/obshchestvo/strongp...vek_25248.html
Навремето жилището попада в ръцете на УБО, след като през 1948 г. е одържавено като собственост на „враг на народа“ – фабриканта Добри Минов, който е убит и хвърлен от 4-тия етаж на построената от самия него сграда, в която се намира и апартаментът му, за да бъде инсценирано самоубийство.
След 9 септември 1944 г. народната власт си харесва жилището на Минов, обявява го за спекулант, пребива го в Дирекцията на милицията на Лъвов мост, за по-сигурно го и осъжда като „враг на народа“ и в крайна сметка слага ръка на имота му.
Коментар
-
Добре че е Никол, че Кретухов е построил Комунизма в Де и яростно го защитава. Ма то с хан в село кво ли и плаща толкоз.
Коментар
Коментар