If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пропусна да споменеш нашумелият случай с Рак на гърлото на Майкъл Дъглас.
Не знам дали е бил HPV associated, къде е, ако е гърло (ларинкс) може да е пушач. Но назофаринкса е или HPV associated carcinoma или Regau Schminke - Ebstein Barr virus associated carcinoma. Или и той е педал или много е използвал близалки, отде да го знам.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Това е вярно. По принцип мъжете/момчетата носят вируса и го предават на момичетата при полов контакт. HPV - 18 е най-рисков...но независимо от това нещата са прекалени. Навсякъде са се навъдили популисти и нищо не разбиращи политици.
Презумцията беше когато аз съм учил за HPV вирусите и рака на шийката и назофаринкса (гърлото) - от орална любов, а и сега ги проверяваме и тестваме...е че момичетата започват ранен полов живот с по-големи. Сега щом смятат че и момчетата на 13-14 години започват полов живот то мамата си джаса. Та те още нямат пишка на тази възраст...но ясно е че ваксините трябва да се правят рано, защо обаче момчетата не знам. Защото има педали и пак в ранна възраст се правят ваксините, даже преди 11 годишна възраст трябва да се правят. А HPV семейството вируси правят и карцином на ануса при педали. Затова.
За пари, приятелю, за фармаиндустрията.
А за пола и самопределянето му, нямам думи и коментар!
Пропусна да споменеш нашумелият случай с Рак на гърлото на Майкъл Дъглас.
нямам предвид природата
дали си следил какво стана по време на ковида там.
задължителни ваксини и замразяване на сметки на протестиращите
за часовете в началните училища, с цел децата сами да си избират пола
наскоро един познат с дъщеря в ук сподели, че там и момчетата минавали на ваксина за рак на матката
като го питах, защо и момчета, премигна неразбиращо 2-3 пъти и каза
ами там е така...
гастарите дори не усещат как ги варят в тенджерата заедно с местните жабета
Това е вярно. По принцип мъжете/момчетата носят вируса и го предават на момичетата при полов контакт. HPV - 18 е най-рисков...но независимо от това нещата са прекалени. Навсякъде са се навъдили популисти и нищо не разбиращи политици.
Презумцията беше когато аз съм учил за HPV вирусите и рака на шийката и назофаринкса (гърлото) - от орална любов, а и сега ги проверяваме и тестваме...е че момичетата започват ранен полов живот с по-големи. Сега щом смятат че и момчетата на 13-14 години започват полов живот то мамата си джаса. Та те още нямат пишка на тази възраст...но ясно е че ваксините трябва да се правят рано, защо обаче момчетата не знам. Защото има педали и пак в ранна възраст се правят ваксините, даже преди 11 годишна възраст трябва да се правят. А HPV семейството вируси правят и карцином на ануса при педали. Затова.
За пари, приятелю, за фармаиндустрията.
А за пола и самопределянето му, нямам думи и коментар!
Има рецесия и там. Тя е с три езика и периоди на поредни съкращения. В момента с баджанака канадец държат една хижа в Скалистите планини на 200 км от Калгари и посрещат гости. Идеално. Като ми прати снимка на елен досами прозореца на Коледа и замръзналото езеро и планините като фон беше нереално направо.
нямам предвид природата
дали си следил какво стана по време на ковида там.
задължителни ваксини и замразяване на сметки на протестиращите
за часовете в началните училища, с цел децата сами да си избират пола
наскоро един познат с дъщеря в ук сподели, че там и момчетата минавали на ваксина за рак на матката
като го питах, защо и момчета, премигна неразбиращо 2-3 пъти и каза
ами там е така...
гастарите дори не усещат как ги варят в тенджерата заедно с местните жабета
Има рецесия и там. Тя е с три езика и периоди на поредни съкращения. В момента с баджанака канадец държат една хижа в Скалистите планини на 200 км от Калгари и посрещат гости. Идеално. Като ми прати снимка на елен досами прозореца на Коледа и замръзналото езеро и планините като фон беше нереално направо.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар