If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не, поставям диагнозите на пациентите на гинеколозите и онкогинеколозите. Но без значение, работата с пациенти натоварва по един начин, другата по друг. Но който не иска да се натоварва може би в манастир има шанс някакъв.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Кой ти прави забележка за шум след 22 часа в докторската? Я мини да видиш и там и в градинката срещу военния клуб и в градинката пред народния или Борисовата младежта с бирите и другите питиета и субстанции какво прави след 22 часа
Ми в Докторска преди няколко седмици на улица Кракра излизах от заведението на Архитектите, вярно на улицата, не в бирарията или в градината и чух как една компания се смееше шумно, към 23 часа беше. И веднага от една сграда от балкона им отправиха забележка да не се смеят и разискват шумно на тротоара.
Аз не работя с пациенти, уважаеми колега. С това което ми пращат от тях - биопсия се нарича. Съветваш ме да се откажа ли? Ми може, но засега дохода от работа не ми е излишен. Освен наемите. Утре може да секнат, като напускат клошарите без пари кво ше чиним. , А и обичам работата си, тя става все по-нова и тънка с годините. Но прав си, трябва да се замисля. Аз нямам милиони пари, имам имоти. Тук едни други колеги питай докога ще работят, ето Джонката бие по 15К еврака на месец, Берти писа за 600К доход, за други 600 кинта за нощ не са пари, що питаш мен. . Преценявай хората.
Да, да, точно така ще стане. Живеещите в център София, камо ли пък Докторската и за шум след 22 часа по улиците правят забележка та ако им пуснат клошари в жилищатата ще изядат властта с парцалите, а тази политическа сила ще изчезне от политическото пространство на минутата.
Ти как си представяш неприкосновеността на частната собственост. Личи си че в онези години когато се създаваха тези закони сте били в предучилищна или яслите, или май някои не сте били и родени
Каква власт бе човек? Еврозелките пускат директива (както знаеш те са над законите) и гледай ко става. Тва разбира се радва таралежа, понеже той може би ше иде в докторската.
Понеже всички тук споделят ,че са милиардери и си позволих тази волност.
И има една приказка "Работа ли е,не ми я хвали"
Не си си надвил на масрафа.На оня свят ли ще ги носиш тези имоти? (ако имаш де)
Намаме имоти и не сме милиардери, успокой се. Само бетъра, но той е сър и му отива. И той няма имоти, за сметка на това притежава умрели коне.
Понеже всички тук споделят ,че са милиардери и си позволих тази волност.
И има една приказка "Работа ли е,не ми я хвали"
Не си си надвил на масрафа.На оня свят ли ще ги носиш тези имоти? (ако имаш де)
Да, да, точно така ще стане. Живеещите в център София, камо ли пък Докторската и за шум след 22 часа по улиците правят забележка та ако им пуснат клошари в жилищатата ще изядат властта с парцалите, а тази политическа сила ще изчезне от политическото пространство на минутата.
Ти как си представяш неприкосновеността на частната собственост. Личи си че в онези години когато се създаваха тези закони сте били в предучилищна или яслите, или май някои не сте били и родени
Кой ти прави забележка за шум след 22 часа в докторската? Я мини да видиш и там и в градинката срещу военния клуб и в градинката пред народния или Борисовата младежта с бирите и другите питиета и субстанции какво прави след 22 часа
Ама защо изобщо ходиш на работа в тези жеги ? и да търпиш някакви досадни и капризни маймуни пациенти....,щом имаш толкова пари и имоти? Или може би не ни казваш цялата истина?
Аз не работя с пациенти, уважаеми колега. С това което ми пращат от тях - биопсия се нарича. Съветваш ме да се откажа ли? Ми може, но засега дохода от работа не ми е излишен. Освен наемите. Утре може да секнат, като напускат клошарите без пари кво ше чиним. , А и обичам работата си, тя става все по-нова и тънка с годините. Но прав си, трябва да се замисля. Аз нямам милиони пари, имам имоти. Тук едни други колеги питай докога ще работят, ето Джонката бие по 15К еврака на месец, Берти писа за 600К доход, за други 600 кинта за нощ не са пари, що питаш мен. . Преценявай хората.
Ми аз съм с две коли, жена ми има и тя, но положих всички усилия да се настаня срещу болницата в която работя в Пловдив. На 2 минути пеша. За да не губя време, да не търся в 9,30 сутринта паркомясто, то по това време е невъзможно, не предоставят защото няма достатъчно площ за работещите паркоместа, а и в квартала е трудно. Така че времето е най-скъпо, 10 минути да спечеля за мен е безценно.
Ама защо изобщо ходиш на работа в тези жеги ? и да търпиш някакви досадни и капризни маймуни пациенти....,щом имаш толкова пари и имоти? Или може би не ни казваш цялата истина?
предполагам, че колегата морски иска да е в цивилизацията до метро, мол, фитнеси, магазини и горе долу в престижен район ново строителство - само това оправдава солената цена, която е склонен да плати.
къщи за около 300К може да се намерят доста (може и по-тънко, но с ремонта да стъпят на 300), но обикновено са си 'някъде' и за да стигнеш до витошка примерно ти е нужно задължително да имаш кола ( а той ще стига с метрото за 10-15 минутки с ходенето)..
разни хора разни идеали. Имам приятели, които не искат да карат и се бутат максимално централно, а имам и такива, които имат по 2-3 коли в семейството и не им дреме , че живеят на 30-50 мин с кола от центъра.
Ми аз съм с две коли, жена ми има и тя, но положих всички усилия да се настаня срещу болницата в която работя в Пловдив. На 2 минути пеша. За да не губя време, да не търся в 9,30 сутринта паркомясто, то по това време е невъзможно, не предоставят защото няма достатъчно площ за работещите паркоместа, а и в квартала е трудно. Така че времето е най-скъпо, 10 минути да спечеля за мен е безценно.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
И какво те радва това? Утре еврозелките ако въведат допълнителн данък за всеки имот, или въведат закон, че всеки клошар може да ти влезе в жилишето както в Испания?
Морски, ще имаш ли трева в двора?
Ако ще имаш със сигурност си мислил за поливна система.
Прави я овреме, докато не е завършен апарта.
Под градината има ли гаражи?
Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
Ега не влязат. Има си начини и то много лесни и достъпни и не много скъпи за предпазване от окупи, ама ти имот в испания никога няма да имаш тъй че не те касае.
Не само в Испания няма да има, и в БГ е на същото дередже.
И какво те радва това? Утре еврозелките ако въведат допълнителн данък за всеки имот, или въведат закон, че всеки клошар може да ти влезе в жилишето както в Испания?
Ега не влязат. Има си начини и то много лесни и достъпни и не много скъпи за предпазване от окупи, ама ти имот в испания никога няма да имаш тъй че не те касае.
Коментар